سلام دوستان. خسته نباشید
به نظرتون بین دبیران آقای علی محمد عمارلو خوب هستش یا آقای فردین جوادی؟ بین این دو گیر کردم و نمی دونم با جزوه و کتاب کدومیک تا کنکور بخونم
دوستانی که تجربه دارن کمک کنن لطفا
سلام دوستان. خسته نباشید
به نظرتون بین دبیران آقای علی محمد عمارلو خوب هستش یا آقای فردین جوادی؟ بین این دو گیر کردم و نمی دونم با جزوه و کتاب کدومیک تا کنکور بخونم
دوستانی که تجربه دارن کمک کنن لطفا
سلام اگه حوصله داری فاگوزیست رو بخر خیلی جامع گفته ولی منبع ضروری نیست و بدون اون هم میشه خوب زد . ولی اگه میتونی و ارادشو دارین حتما بخون. ولی همایش رو حتما بخر
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
بله منم همون کتاب سومشو میگم دوستم خریده عینا مثل جزوشه فقط کلاهبرداری البته تو سایتشم نوشته کامل شده همون جزوس منظورش تستاشه که جواب داره
عمارلو که عالیه خیلی کنکوریه و حاشیه نمیره من خودم جزوه نکته تست عمارلو 93 دارم خیلی با همایش فرق نداره.فردین جوادی خوب توضیح داده ولی خیلی حاشیه رفته احتمالا نمی رسی همشو تمیز بخونی و قاطی میکنی.زیست الگو خیلی قوی و کنکوری تره ولی بازم زیاده میتونی گاج نقره ای + زیست iq که تابستون میاد(میدونم میاد) کار کنی که این یکی با سرعت بالا تر جلو میره خیلیم کنکوریه تا اون موقع خط ویژه هم اومده.کلن باید قلق کار دستت بیاد و هرچی بگذره میفهمی چقدر مطلب میتونستی از کتاب بگیری.حالا قلق کار با سوال حل کردن(مثلا بررسی سوالای آزمون قلمچی و گاج و گزینه 2 واصل کار سوالای کنکور یا اینکه یکی دو تا فصل زیست جامع گاج یا زیست الگو رو دقیق حل کردن)میفهمی البته با شعور و دقت بالا عمل کنی و رفع تکلیفی عمل نکنی.میتونی از dvd جامع زیست رهپویان استفاده کنی من که از جمع بندیش خیلی راضی بودم.طرف خیلی سبزم نرو.کلا جمع بندی کرده باشم dvdکرامت +گاج + همایش شایدم خط ویژه بهتر بشه.
راستش من خودم از عمارلو خیلی راضیم ولی میترسم با عمارلو بخونم بعد حسرت بخورم که چرا با جوادی نخوندم
ولی جوادی هم بدیش اینه که کتابش خیلی حجمش زیاده و کلا تو حاشیس
اما انصافا من با جزوه عمارلو امسال تو قلم چی تو زیست میترکوندم راحت 90 رو می زدم. به خاطر اون پرسیدم که سوم رو هم با همین عمارلو بخونم یا برم سمت جوادی؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)