بچه ها من امسال سال چهارمه کنکور میدم.دوس دارم پیراپزشکی قبول شم ولی تا الان نتونستم.الان از خودم خیلی نآمیدم کمکم کنید.
بچه ها من امسال سال چهارمه کنکور میدم.دوس دارم پیراپزشکی قبول شم ولی تا الان نتونستم.الان از خودم خیلی نآمیدم کمکم کنید.
سجاد جان منم مث شمام
سال سوممه
امسال دانشگا قبول شدم ولی مرخصی گرفتم که دوباره کنکور بدم
مهمترین عاملی که باعث شد که همت کنم و دوباره تو کنکور شرکت کنم انگیزم بود
یعنی هم هدف رو دارم هم انگیزه رو
اگه بتونین انگیزتونو واسه درس خوندن ببرین بالا قطعا قبولین
اصلا هم بوقت توجه نکنین که بگین 5 ماه مونده و نمیشه و این حرفا
شما تو این 5ماه مردونه تلاشتونو بکنید دیگه بقیشو بسپارین دسته اون بالا سری!
کسایی رو دیدم که بعد 7.8 سال دوری از درس بهترین رشته هارو قبول شدن
پیس توکلتون بخدا باشه و تلاشتونو بکنید
حتما مقالات انگیزشی دکتر افشار را از طریق لینک زیر ببینید تا این حس ناامیدیتون کاملا نابود بشه
http://konkur.us/thread2466.html
![]()
میگم من تازه شیمی 2 و 3 رو شروع کردم به خوندن . ادبیات و دینی دوم و هم نخوندم ، به نظرتون باید واسع داروسازی نا امید باشم یا میتونم ؟
http://forum.konkur.in/newreply.php?do=newreply&p=12811
سلاام...ما ی عادت بدی که داریم اینه که همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینیم..همیشه میگیم اینا رو نخوندم...نمیگیم چه درسایی رو خوندم...پس به خودتون بگین من بیشترش رو خوندم پس بقیش رو حتما میتونم بخونم...چرا نشه...روی شیمی و زیست و مخصوصا زمین تمرکز بیشتری داشته باشین البته نه اینکه بقیه رو رها کنین....حتما موفق میشین.....فقط تلاش رو فراموش نکنین....خدا حتما کمک میکنه....
سلام....من ی چیزی رو بگم...من پارسال بعد کنکور اومدم تو همین سایت بخش تخمین رتبه....خیلی نا امید بودم...حتی تا اعلام نتایج...اصلا امید قبولی نداشتم...ولی قبول شدم...قبولیم رو از خدا میدونم..چون خیلی زحمت کشیده بودم...اطمینان داشتم خدا نتیجه زحماتم رو میده...ی چیزیم بگم : الان من با 2 اقای 43 ساله هم کلاسم...فک کنین؟؟؟ اونا تونستن بعد از چند سال که درس و کنکور رو رها کرده بودن ..موفق بشن...فقط انگیزه داشته باشین...تلاش کنین ..بقیش با خدا!!! موفق باشین![]()
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
من کارشناس علوم آزمایشگاهی هستم ورودی83بودم..الانم مشغول کارم..اما میخام دوباره کنکور بدم واسه پزشکی یا دندون...متن شمارو که خوندم خاستم یه پیشنهادیی بهت بدم..شما که 4سال صبرکردی(و واقعا هم کار درستی کردی)بهتره واسه رشته های تاپ بخونی..پیراپزشکی فقط اسم داره..اونم واسه مراکز تحقیقاتی..ارشدو دکتری هم که خودش دوتا کنکوره..(البته من رشتمو خیلی دوسدارم هااااا...ولی کارش طاقت فرساست)
اگه خیلی توضیح دادم.شرمنده.......در هر حال موفق و شاد باشی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)