سلام. دوستان
من ریاضی رو لیست کنکور حذف کرده بودم حالا پشیمونم من چه بحثی از ریاضیات بخونم حداقل بتونم 5 الی 8 درصد رو بزنم
لطفا کمک کنید ممنون
سلام. دوستان
من ریاضی رو لیست کنکور حذف کرده بودم حالا پشیمونم من چه بحثی از ریاضیات بخونم حداقل بتونم 5 الی 8 درصد رو بزنم
لطفا کمک کنید ممنون
رشتتون ریاضیه و ریاضی رو حذف کردین؟!!
مگه میشه؟!
شما تصاعد ، تابع و آمار و بخونید میشه یه چیزی حدود 10-11 درصد
سلام دوست عزیز
شما اگر بخوهید از 10 درصد تا 15 درصد بزنی باید تابع و مثلثات و مشتق و حد رو بخونید فکر کنم حتی ببشتر هم بتونی بزنی
موفق باشی بای بای
اول این سوالو جواب بدید بعد میگم
پایتون چطوریه؟
ینی مثلا میدونید حد یا مشتق چیه ؟ یا کلا چیزی نمیدونید
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
سلام
پایم خوبه اصلا حد و مشتق جزء درسمونه پس اگه بخوام اینارو ندونم پس اومدم ریاضی چیکار کنم؟؟؟؟؟!!!!!!!!
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
Hesam
دوست عزیز من شوخی کردم خواستم که تاپیک از اون خشک بودنش در بیاد یه لبخندی رو لبا باشه امیوارم از دستم ناراحت نشده باشید
جلل خالق.....
يه چند وقت پيش داشتم با دوستم شوخي همين مسئله رو ميكردم ، ميگفتم يه روز ميرسه كه بچه رياضي بياد بگه من رياضي رو حذف كردم ، اما خبر نداشتم كه يه روز به واقعيت مي پيونده اين موضوع!
حالا اومدیم و هیچ سوالی با عدد گزاری حل نشد!
اگه حد و مشتق رو تاحدودی بلدین همین فصول پایین رو بخونید کافین
تصاعد - تابع - حد - مشتق - آمار
میشه 30 درصد سوالات کنکور! که خب البته نمیشه تضمین کرد که همه سوالات رو بتونید بزنید
اگه به این مباحث مسلط باشید به نظرم راحت میشه 15-20 درصد زد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)