سلام چند وقته فکرم رو خیلی مشغول کرده. اگه یه نفر اطلاعات این برگه رو به دست بیاره و تو انتخاب رشته از خودش کد بزنه اگه به سازمان سنجش بگیم رسیدگی میکنن؟ مثلا کد رهگیری اینا رو عوض کنن.![]()
سلام چند وقته فکرم رو خیلی مشغول کرده. اگه یه نفر اطلاعات این برگه رو به دست بیاره و تو انتخاب رشته از خودش کد بزنه اگه به سازمان سنجش بگیم رسیدگی میکنن؟ مثلا کد رهگیری اینا رو عوض کنن.![]()
لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو
خوب چرا قبل انتخاب رشته اطلاع نمیدید تا براتون تغییرش بدن هنگام انتخاب رشته هم شاید بتونن برات کاری بکنن ولی بعد از این که نتیجه انتخاب رشته اومد بعید می دونم به هر حال پیشگیری بهتر از درمانه![]()
ولی چرا باید یه نفر این کارو بکنه و از کجا باید اطلاعاتتو بدست بیاره؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
مثلا بر فرض مثال من رفتم یه جا دادم برگه ثبت نامم رو پرینت کردن! اونم بر فرض مثال یه دونه هم خودش کپی زده!
اخه من شنیدم میگن یه کی بوده از داوطلب بنده خدا اخازی(!) کرده!
حالا یک سوال من کد ملی+ شماره شناسنامه+ نام و نام خانوداگی دوستمو دارم!
وقتی جوابا اومدن با اینا میتونم کارنامشو ببینم یا کد رهگیری و ایناهم لازمه؟ چون ماله تعاونی سنجشش لازم نیست کد رهگیری با شماره شناسنامش میاره برام!
راستش من خیلی حسودم و اینکه میبینم یکی از من بهتره باعث میشه بیشتر روی اون درس وقت بزارم! مثلا شاید تا دوماه پیش هر درسم حول و حوش 10 درصد کمتر ازش بود ولی الان بخاطر همین حسادتم حدود 20 درصد ازش بیشتر شدم و میانگین درصدام 60 شده البته هنوزم دارم میکشم بالا خودمو تا برای کنکور به میانگین 75 برسم![]()
مثلا بر فرض مثال شاید خفاش شب همچین کاری بکنهاگه شنیدی که نمیشه به این حرف ها اعتماد کرد بی خودی هم نمی خواد فکرتونو به این چیز ها مشغول کنی اگه نه اون جایی که ثبت نام کردی سابقه همچین کاری رو داره
هم به سنجش اطلاع بدبد تا براتون عوضش کنه در هر صورت نه نگرانی داره نه دل مشغولی
![]()
منم تو سنجش مال یکی از دوستام رو میبینم به جای حسودی غصه میخورم! طرف خیلی زرنگه ولی همیشه 1000 تا از من کمتره.
-----------------------------------------
من فقط رفتم امروز رفتم پرینت کردم برگه ثبت نام رو. مطمئن نیستم این اتفاق میوفته یا نه! اگه افتاد به سنجش همون موقع انتخاب رشته میگم عوض کنه![]()
حالا که این بحث پیش اومد لازم میدونم یه نکته مهم رو بهتون بگم
سال قبل بعد از کنکور رفتم کافی نت نتایج رو ببینم. توی هر کادر دابل کلیک که میکردم تعدادی عدد (یوزر و شماره ملی) ظاهر شد
خلاصه تونستم نتیجه کنکور سه نفر رو ببینم و حتی میتونستم سو استفاده هم کنم
در هنگام استفاده از کافی نت پس از ورود به سایت هرگز پسورد رو در مرورگر ذخیره نکنید! (در صورت امکان از کیبورد مجازی استفاده کنید!)
در صورت امکان کامپیوتر کافی نت هم با خودتون بیارید خونه میگن لازم میشه![]()
ویرایش توسط Mamad org : 21 اردیبهشت 1394 در ساعت 23:27
در مرور گر فاير فاکس از حالت privet از منو فايل و در مرورگر کروم از حالت incognito که فک کنم تو منو tools هس استفاده کنيد هيچ اطلاعاتي در مرور گر ذخيره نميشه.
اگه از اين ابزار استفاده نکرديد بعد از اتمام کار history مرورگر رو پاکسازي کنيد.clear history
اما راجع به موضو تاپيک: نگران نباش ملت بيکار نيستن اخاذي هم کنه ميتوني شکايت کني در کافينتشو تخته کنن ولي همچين چيزي امکانش نزديک صفره.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)