مارک کلاتنبرگ انگلیسی دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را قضاوت خواهد کرد.
طرفداری - به گزارش Mundo Deportivo کمیته برگزار رقابت های لیگ قهرمانان ارمارک کلاتنبرگ انگلیسی دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را قضاوت خواهد کرد.
طرفداری - به گزارش Mundo Deportivo کمیته برگزار رقابت های لیگ قهرمانان اروپا قضاوت دیدار سه شنبه شب دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ از چارچوب دور برگشت مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را به مارک کلاتنبرگ و کمک های انگلیسی وی سپرد.
گفتنی است کلاتنبرگ تا بدین جای رقابت ها بازی های بارسلونا - پاریسن ژرمن ، اتلتیکو مادرید - مالمو، اتلتیک بیلبائو - شاختار، پورتو - بازل و زنیت - موناکو را سوت زده است.
شایان ذکر است که در دور رفت مرحله نیمه نهایی این رقابت ها نیز مارتین اتکینسون دیگر داور سرشناس انگلیسی قضاوت بازی یوونتوس - رئال مادرید را عهده دار بود.وپا قضاوت دیدار سه شنبه شب دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ از چارچوب دور برگشت مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را به مارک کلاتنبرگ و کمک های انگلیسی وی سپرد.
گفتنی است کلاتنبرگ تا بدین جای رقابت ها بازی های بارسلونا - پاریسن ژرمن ، اتلتیکو مادرید - مالمو، اتلتیک بیلبائو - شاختار، پورتو - بازل و زنیت - موناکو را سوت زده است.
شایان ذکر است که در دور رفت مرحله نیمه نهایی این رقابت ها نیز مارتین اتکینسون دیگر داور سرشناس انگلیسی قضاوت بازی یوونتوس - رئال مادرید را عهده دار بود.
نکته مهم : معلم عربی من با من شرط بندی کرد که اگر بایرن مونیخ صعود کرد یه 20 امتحان ترم 2 و یه +1نمره به همه بچه های کلاس بدهد و اگر باخت من 3جعبه شیرینی + یک 10 در دفتر نمرات بگیرم پس لطفا برای بایرن دعا کنید ، این یک آزمون است پس لطفا بدون طرفداری از تیم خاصی برای بایرن مونیخ دعا کنید اگه زد معلوم میشه خدا هست اگه نزد خدا نیست (فراخوان)

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)

.gif)
.gif)

.gif)

.gif)
.gif)

.gif)
.gif)