مارک کلاتنبرگ انگلیسی دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را قضاوت خواهد کرد.
طرفداری - به گزارش Mundo Deportivo کمیته برگزار رقابت های لیگ قهرمانان ارمارک کلاتنبرگ انگلیسی دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را قضاوت خواهد کرد.
طرفداری - به گزارش Mundo Deportivo کمیته برگزار رقابت های لیگ قهرمانان اروپا قضاوت دیدار سه شنبه شب دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ از چارچوب دور برگشت مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را به مارک کلاتنبرگ و کمک های انگلیسی وی سپرد.
گفتنی است کلاتنبرگ تا بدین جای رقابت ها بازی های بارسلونا - پاریسن ژرمن ، اتلتیکو مادرید - مالمو، اتلتیک بیلبائو - شاختار، پورتو - بازل و زنیت - موناکو را سوت زده است.
شایان ذکر است که در دور رفت مرحله نیمه نهایی این رقابت ها نیز مارتین اتکینسون دیگر داور سرشناس انگلیسی قضاوت بازی یوونتوس - رئال مادرید را عهده دار بود.وپا قضاوت دیدار سه شنبه شب دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ از چارچوب دور برگشت مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را به مارک کلاتنبرگ و کمک های انگلیسی وی سپرد.
گفتنی است کلاتنبرگ تا بدین جای رقابت ها بازی های بارسلونا - پاریسن ژرمن ، اتلتیکو مادرید - مالمو، اتلتیک بیلبائو - شاختار، پورتو - بازل و زنیت - موناکو را سوت زده است.
شایان ذکر است که در دور رفت مرحله نیمه نهایی این رقابت ها نیز مارتین اتکینسون دیگر داور سرشناس انگلیسی قضاوت بازی یوونتوس - رئال مادرید را عهده دار بود.
نکته مهم : معلم عربی من با من شرط بندی کرد که اگر بایرن مونیخ صعود کرد یه 20 امتحان ترم 2 و یه +1نمره به همه بچه های کلاس بدهد و اگر باخت من 3جعبه شیرینی + یک 10 در دفتر نمرات بگیرم پس لطفا برای بایرن دعا کنید ، این یک آزمون است پس لطفا بدون طرفداری از تیم خاصی برای بایرن مونیخ دعا کنید اگه زد معلوم میشه خدا هست اگه نزد خدا نیست (فراخوان)