سلام.
من ترسم اینه که رشته مورد علاقه ام برق توی کنکور سراسری قبول نشم. ایا دانشگاه ازاد رشته برق با برق ملی فرق داره منظورم سطح علمی . تجهیزات اگه قبول نشدم مجبورم برم چون معدلم پایینه نمی تونم سال بعد صبر کنم ایا بنظر شما چطور؟
سلام.
من ترسم اینه که رشته مورد علاقه ام برق توی کنکور سراسری قبول نشم. ایا دانشگاه ازاد رشته برق با برق ملی فرق داره منظورم سطح علمی . تجهیزات اگه قبول نشدم مجبورم برم چون معدلم پایینه نمی تونم سال بعد صبر کنم ایا بنظر شما چطور؟
آزاد با سراسری در مدرک هیچ تفاوتی نخواهد داشت
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
داداش من تو اين ١٨ سال زندگيم به يه نتيجه رسيدم! از هر چي بترسي سرت مياد!!! انرژي منفي نده اگه فك كني قبول نميشي پس نمي شي! چون سر جلسه هول ميكني كه من قبول نميشمو اين يه ماه آخر كنار ميخوني!
فقط يك كار بكن!!! از امروز بشين وااااقعا درس بخون انرژي مثبت بده بگو من قبول ميشم! من رشته برق قبول ميشم من مي تونم كنكور ساده س! وقتي ميتوني با كمي سختي و شب بيداري سراسري بياري چرا اصلا به آزاد فكر ميكني؟؟؟ تو مي توني!!! ديگه هم نترس اگه بترسي واقعا قبول نميشي
اميدوارم تونسته باشم كمكت كرده باشم
موفق باشي![]()
سراسري خييييلي كم پول ميدي
اما آزاد زياد!
به نظرمن الان به اين چيزا فكر نكن
فقط بشين بخون شايد سراسري آوردي!
من جای تو بودم می رفتم همون آزاد اگر قبول نمی شدم مگر اینکه واقعا علاقمند باشی و خیلی خوب کار کنی بستگی به شرایطت داره
توی رشته های مهندسی دانشگاه خیلی مهم نیست البته نه اینکه مهم نباشه اما انقدر هم اهمیت نداره بیشتر پیدا کردن کار مهم
هیچ فرقی نداره
آمار بالای فارغ التحصیلان به تعداد جایگاه شغلی نشون میده خیلی چیزهای مهم تر از نوع دانشگاه محل تحصیل فرد در اون دخیله که در این مقوله نمیگنجه
اون مدرک ازاد و دولتی و اینها دقیقا مثل سوالات زیست کنکور 80 تا 85ه که نگاه میکنی الان میبینی چقدر کمدی بوده
دیگه به اون صورت کارمند دولتی استخدام نمیشه که بخوان سنگ بندازن جلوی مدرک
الان همه کارها و بخش ها به سمت خصوصی سازی داره میل میکنه و عملا تمام پرسنل قراردادی و پیمانی هستن و بیشتر کارها هم پیمانکاری
متاسفانه
تنها تفاوت در اینه که آزاد حداقل ترمی 1.5 باید بدی ولی روزانه نه
راستی شبانه هزینه ای برابر ازاد داره
نکته دیگه اینه که اگه خواستین فرار مغزها شین، ازاد تهران خیلی با فلان دانشگاه دولتی فرق نداره، معادل سازی میکنن بعد ازمون ازتون میگیرن، ازتون پروپزال و تحقیق میخوان و ...
اغلب موارد بیشتر تمام موارد فارق التحصیل اینجا باید تعداد واحدهای مورد نظر اونها را بگذرونه و وارد مقطع بالاتر شه
پ.ن:" بورسیه کاملا بحث جدایی داره که باید تا صبح براش بنویسم
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
ویرایش توسط N a v i d : 17 اردیبهشت 1394 در ساعت 00:35
این مهم نیست که شما در چه دانشگاهی درس میخوانید، مهم این است که آن دانشگاه چه اساتیدی دارد.
طبیعی که در دانشگاههای دولتی نظارت بر روی اساتید و دانشجویان بیشتر و اساتیدی که انتخاب میشوند از لحاظ علمی و تجربی برتراند. بنابراین بخواهید یا نخواهید کیفیت دانشگاه دولتی را هیچ کجا ندارد.
دقت کن که به این خاطر نیست که مثلاً آنها سیستم آموزشی یا سرفصل بهتری دارند، نه همه چیز دست به دست هم داده تا آنجا بهتر باش مثلاً شما در آن محیط، افرادی را میبینید که همه مشتاق درساند و این شما را ترغیب میکند که پر تلاش باشید اما در دانشگاههای رده پایین، اکثر افراد دنبال یک جملهاند: «استاد! خسته نباشید!» هر چه زودتر بتوانند خسته نباشید را به استاد بفهمانند و کلاس را تمام کنند، شادتراند!
بازم میگم کسی که با معدل 18 از ازاد تهران فارغ میشه از کسی که با معدل 15 از سراسری تهران فارغ شده شانس کمتری داره در یک موسسه یا شرکت معتبر
هیچ وقت داداش یه شریفی را با یه ازادی مقایسه نکن
البته این حرفم قبول دارم که پول کمتر بگیر کار کن بیخیال مدرک که بعضی از شرکت ها طبق این قانون پیش میرن خوشبختانه یا بدبختانه
اما داداش هیچوقت نگو فرق نداره
ویرایش توسط Mamad org : 17 اردیبهشت 1394 در ساعت 01:18
این هم درست نیست خرف شما
من هم دولتی خوندم هم آزاد هم یک کشور دیگه
استاد استاده، کسیه که (برای درسهای تخصصی )phd اون رشته را داره و درس میده
دانشگاه دیگه مثل مدرسه نیست که دبیر و معلم داشته باشه
هر استادی روش تدریس خودش را داره، یکی همه ازادن، یکی دو دقیقه دیر بیای دیگه راهت نمیده، یکی با 3 جلسه غیبت حذفت میکنه
یکی هر جلسه کوییز میگیره
همشون هم استادن، همین استاد تهران شمال درس میده بعد هم میره امیرکبیر
مگه مثلا توی تهران چند تا phd عمران و سازه خوندن ؟
مهندس شریف فقط اسم داره بخواد توی ایرون کار کنه، فقط این میمونه براش "ای ول طرف شریف خونده" ولی از نظر حقوق و استخدام و ... کاملا یکسانن
معدل 10 یا 12 یا 14 یا 20 هم تو ثبت نام فرقی نداره، مهم بند پ هستش که کی داره کی نداره، داشته باشی بهت میگن دکتر، تداشته باشی هم
اما اگه شما تاکید دارین که فرق داره ما هم قبول میکنیم، چون اگه شما روی این اعتقاد باشین من یک هفته هم دلیل بیارم نمیتونم نظر شما را عوض کنم
من فقط تجربه 10 سال تحصیل و کار از بعد دانشگاهم را گفتم
بند پ داشته باش، مدرکت از ازاد یا پیام نور علی اباد کتول با معدل 12 هم باشه میری سرکار ولی اگه نداشته باشی معدلت 20 شریف هم باشه نمیری سر اون کار ...
تموم شد،
پ.ن: بعنوان کسی که حدود 10 سال از شما بزرکتره، اشتباه من را تکرار نکن، نشین و یکسال عمر خودت را تلف کن که بری دولتی، اون یکسال 10 سال بعد خیلی برات با ارزشتره
پ.ن2: برای رزیدنتی (انشالله) ازت نمیپرسن دولتی بودی یا آزاد مهم قبولی توی امتحان و مصاحبست
پ.ن3: توی همین اصفهان که دوست دارین برین دانشگاه من چند تا دکتر نامی و معروف خواستی معرفی میکنم که الان استادیارن و سخت ترین تخصص یعنی مغز و اعصاب دارن و عمومیشون نجف آباد بوده
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
ویرایش توسط N a v i d : 17 اردیبهشت 1394 در ساعت 03:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)