رئال مادرید
یوونتوس
دوستان سلام ، حتما شما هم عاشق فوتبالید پس امشب و فردا شب رو از دست ندید. به همین مناسبت یه نظر سنجی میزاریم و اینجا کری خونی میکنیم واسه هم. امشب نظر سنجی در مورد رئال و یوونتوسه . شر کت کنید. لطفا بی احترامی نکنید.
الان من بگم خیلی وقته فوتبال رو گذاشتم کنار و نگاه نمیکنم, احیانا میریزین سرم , کتکم میزنین؟
نوشته اصلی توسط yaghma الان من بگم خیلی وقته فوتبال رو گذاشتم کنار و نگاه نمیکنم, احیانا میریزین سرم , کتکم میزنین؟ شما عزیزی ما چطور همچین جسارتی میکنیم.
من فوتبال بازی کردن رو بیشتر از فوتبال دیدن دوس دارم ^_^ بازیکن فکری ای هم هستم
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی Sina CEO of Iramrich by the way here's my channel : @MrRich
چرا استقبال نمی کنید؟ البته واضحه که رئال میبره نظر سنجی نمی خواد.
نوشته اصلی توسط biskie من فوتبال بازی کردن رو بیشتر از فوتبال دیدن دوس دارم ^_^ بازیکن فکری ای هم هستم محمود نیستی؟!
نوشته اصلی توسط dmb شما عزیزی ما چطور همچین جسارتی میکنیم. کم کم دارم جرات پیدا میکنم. بخاطر دوران جوانی که عاشق رئال بودم و بازی هاشون رو نگاه میکردم , میگم رئال مادرید.
نوشته اصلی توسط dmb محمود نیستی؟! ببخشین ؟
نوشته اصلی توسط biskie ببخشین ؟ شما میگی فکری ام میگم محمود نیستی محمود فکری!
نوشته اصلی توسط dmb شما میگی فکری ام میگم محمود نیستی محمود فکری!
فقط رئال
ایووووووووووووووول تاپیـــــــــــــــک ایشالا رئال میبره
بارسایی ها چرا شرکت نمی کنن؟ بارسا که نهایتا میبازه حداقل یه حرفی بزنید.
ویرایش توسط jarvis : 15 اردیبهشت 1394 در ساعت 21:49
نوشته اصلی توسط dmb بارسایی ها چرا شرکت نمی کنن؟ شما که نهایتا میبازید حداقل یه حرفی بزنید بخندیم. خخخخ شرط میبندم بارسا حذف میشه
نوشته اصلی توسط na3r!n شرط میبندم بارسا حذف میشه آره اونم 7 به هیچ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها