خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Exclamation رتبه 6000تجربی

سلام.برای کسب رتبه ی 6000چه در صدایی لازمه و بهتره که در درسهای زیست،شیمی و فیزیک رویه چه فصلایی برای کسب اون درصد تو این مدت بیشتر تمرکز کنیم .رشتم تجربیه ومنطقه 2هستم .زیست رو هم امسال خیلی کم کاری کردم وبیشتر ریاضی خوندم وفک میکنم زیست رو اگه خیلی تلاش کنم حدودایه30بزنم ولی ریاضیو اگه دوره کنم بتونم78بزنم لطفا کمکم کنید

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط perspolis نمایش پست ها
      سلام.برای کسب رتبه ی 6000چه در صدایی لازمه و بهتره که در درسهای زیست،شیمی و فیزیک رویه چه فصلایی برای کسب اون درصد تو این مدت بیشتر تمرکز کنیم .رشتم تجربیه ومنطقه 2هستم .زیست رو هم امسال خیلی کم کاری کردم وبیشتر ریاضی خوندم وفک میکنم زیست رو اگه خیلی تلاش کنم حدودایه30بزنم ولی ریاضیو اگه دوره کنم بتونم78بزنم لطفا کمکم کنید
      برای کسب رتبه 6 هزار
      میشه زیست رو 80 بزنی . شیمی رو 10 بزنی یا برعکس یا هر درصد های دیگه. مثل اینه که بگید با 50 میلیون حتما فلان ماشین خاص رو میشه خرید
      زیست و شیمی کل فصلها خونده بشه
      فیزیک . پیش دو . سال اول . سال دوم. سال سوم خازن مقاومت جریان اینها به ترتیب ساده تر و پر تست ترن
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درصد همه ی درسا رو میخام بدونم توی اینترنت هم دنبال کارنامه این حدودی گشتم ولی پیدا نکردم زیست رو هم چون تاحال زیاد نخوندم محاله 80بزنم و شیمیرو هم میتونم حدودایه50بزنم وفیزیک هم اگه بخونم میتونم 50بزنم ولی میخاستم بدونم برایه یه همچین رتبه ای باید چه درصدایی بیارم من امسال نمیخام انتخاب رشته کنم ولی خب نمیخام رتبم هم خیلی کم شه ویه سوال داشتم تو این مدت بیشتر تست بزنم یا اون فصلایی رو که نخوندم یا یادم رفتن رو بخونم

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درصد همه ی درسا رو میخام بدونم توی اینترنت هم دنبال کارنامه این حدودی گشتم ولی پیدا نکردم زیست رو هم چون تاحال زیاد نخوندم محاله 80بزنم و شیمیرو هم میتونم حدودایه50بزنم وفیزیک هم اگه بخونم میتونم 50بزنم ولی میخاستم بدونم برایه یه همچین رتبه ای باید چه درصدایی بیارم من امسال نمیخام انتخاب رشته کنم ولی خب نمیخام رتبم هم خیلی کم شه ویه سوال داشتم تو این مدت بیشتر تست بزنم یا اون فصلایی رو که نخوندم یا یادم رفتن رو بخونم
      من یک مثال زدم شما باور کردی.دنبال کارنامه و درصد نباش
      شما اون درصد هایی رو که کسب کردی با تخمین رتبه ها وارد کن ببین چقدر اختلاف داری با 6 هزار و اون درس هایی که میتونی رو بالاتر بیار تا به 6 هزار برسی این بهترین کاره
      چون یکی با فیزیک 20 درصد رتبه 6 هزار اورده یکی با فیزیک 70 درصد 6 هزار اورده . پس نتیجه گیری نمیشه کرد
      شما هم باید این مدت تست بزنی همم فصل هایی که کم مرور کردی رو مرور کنی بهترین کار همینه یک پیشنهاد هست تصمیم نهایی با شماست
      مشاور

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      زیست همایش عمارلو فیزیک معجزه مهرو ماه ریاضی خط ویژه اگه رسید اگه نرسید همایش دریافت یا مهروماه شیمی خط ویژه عربی مهروماه زبان مهروماه دینی خط ویژه اینارو بگیر بخون تست هم تست های سراسری

داخل و خارج رو بزن فقط.... برای کسب همچین رتبه ای باید همرو70یا 60 بزنی فک کنم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      زیست همایش عمارلو فیزیک معجزه مهرو ماه ریاضی خط ویژه اگه رسید اگه نرسید همایش دریافت یا مهروماه شیمی خط ویژه عربی مهروماه زبان مهروماه دینی خط ویژه اینارو بگیر بخون تست هم تست های سراسری

داخل و خارج رو بزن فقط.... برای کسب همچین رتبه ای باید همرو70یا 60 بزنی فک کنم
      6 هزار هست نه 600 ها
      من واست کارنامه میارم طرف با فیزیک 10 رتبه اش 6 هزار شده
      اصلا مسخرست کسی بگه فلان رتبه چه درصد هایی میخواد
      مشاور

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      001.jpg
      002.jpg
      03.jpg
      004.jpg

یه کم بالا , پایین تر

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      capture4.png

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      capture5.png

capture6.png

اگه باز کارنامه خواستین بگین بزارم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میشه لطفا کسی که کارنامه ی رتبه های سالای قبل که رتبشون حدود 5000تا 7000شده رو اگه کسی داره اینجا بزاره البته رتبه کشوریشون نه رتبه در منطقه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s a m i r a نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Capture5.PNG
مشاهده: 106
حجم: 26.2 کیلو بایتبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Capture6.PNG
مشاهده: 103
حجم: 27.8 کیلو بایتاگه باز کارنامه خواستین بگین بزارم
      بله ممنون میشم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      میشه لطفا کسی که کارنامه ی رتبه های سالای قبل که رتبشون حدود 5000تا 7000شده رو اگه کسی داره اینجا بزاره البته رتبه کشوریشون نه رتبه در منطقه
      به این سایت برین کلی کارنامه هس از همه ی سال ها
      کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      6 هزار هست نه 600 ها
      من واست کارنامه میارم طرف با فیزیک 10 رتبه اش 6 هزار شده
      اصلا مسخرست کسی بگه فلان رتبه چه درصد هایی میخواد
      داداش خب دیگه کنکور فرق کرده اون سالی گذشت که طرف با درصد های 85 شد رتبه 1 الان با این درصد ها میشن رتبه 700 یا 600 اگه 6000 میخاد باید 40 یا 50 بزنه درساشو تقریبا دوستمون یغما درصد هارو گذاشته ولی مال سالهای گذشتس هر چقد میریم جلو بقیه هم درس خونتر میشن
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 13 اردیبهشت 1394 در ساعت 20:21

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بالا گذاشتم , رتبه منطقه هم توش نوشته دیگه.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      داداش خب دیگه کنکور فرق کرده اون سالی گذشت که طرف با درصد های 85 شد رتبه 1 الان با این درصد ها میشن رتبه 700 یا 600 اگه 6000 میخاد باید 40 یا 50 بزنه درساشو تقریبا دوستمون یغما درصد هارو گذاشته ولی مال سالهای گذشتس هر چقد میریم جلو بقیه هم درس خونتر میشن
      این کارنامه برا سال 93 هس برا منطقه 2
      زیست و شیمیشو 30 زده! ریاضیش هم که کمتر از 30 درصده
      درسته بچه ها درس خون تر شدن ولی کنکور هم سخت تر شده زدن درصدای بالا کاره اسونی نیس!
      capture7.png

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن