سلام امیدوارم خوب باشید
من شیمی پیشو کامل خوندم می خوام تو فرصت امتحان ترم دو جمع بندیش کنم بنطرتون خط ویژه بگیرم یا دوباره مبتکرانو بخونم؟
سلام امیدوارم خوب باشید
من شیمی پیشو کامل خوندم می خوام تو فرصت امتحان ترم دو جمع بندیش کنم بنطرتون خط ویژه بگیرم یا دوباره مبتکرانو بخونم؟
من خیلی تعریف خط ویژه رو شنیدم
هم از نظر حجم مطلب از مبتکران کمتره، هم از نظر اقتصادی به صرفه تره، هم مطالبش مفیده!
خودم خط ویژه رو ندارم و از روی کتاب همایش شیمی نشر دریافت تألیف مصلایی میخونم!
خط ویژه خوبه ولی اگه مثل منی و از مبتکران خلاصه برداری کردی خلاصه های خودتون بخونی بهتره !
من هر دو رو میخونم ! بعضی چیزا رو بهتر از مبتکران و ساده تر گفته و خلاصه تر !!! ولی بعضی کلید واژه و شگرد ها و تصویر های آموزشی مبتکران هم خیلی خوبن !
اگه خلاصه نداری خط ویژه !!!
اگه خلاصه خودت داری که همونا بهترینه اما اگه نداری و مث من مبتکران خوندی تا حالا پس همون مبتکران رو بگیر
بقول دوستان اگه خلاصه داری همونارو بخون اگه نداری چون تا حلا مبتکران خوندی اینبار خط ویژه بگیر چون اگه مبتکران بگیری باز همونه یه بار مبتکران خوندی دیگه اینبار خط ویژه بخون
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
خب اگه خلاصه داری که همون بهترینه این که هیچ....اگر بخوبی مسلط هستی به مطالب بازم نیازی نیست کتاب بگیری چون اگه بخوبی مسلط باشی از روی همون منبع قبلی میتونی هر فصلو تو یکی دو ساعت مرور کنی...ولی اگه اینطور نبود بهتره یک کتاب خلاصه بگیری.....در بین اینها خط ویژه هست و فیل مبتکران که از همه بهترن ...من میگم تو یکبار مبتکرانو خوندی اگه فیل شیمی رو بگیری مطالب همونا هستن نوع دسته بندی تصویر سازی و روش درس گفتنم همونهایی هستن که یکبار از روی مبتکران خوندیش پس خط ویژه بگیر....
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش توسط Saeed735 : 13 اردیبهشت 1394 در ساعت 16:59
خلاصه ندارم پس همون خط ویژرو می گیرم مرسی از دوستان من دوم رو هم خوندم اونم خط ویژه بگیرم دوره کنم ؟ واسه سوم می خوام فقط درس سه رو بخونم بنظرتون تو این وقت کم کم حجم ترین کتاب و بهترین چیه؟
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
+سلام ببخشید من بلد نیستم تاپیک بزنم سوالمو بپرسم،
تعداد پست هامم اجازه ی پیغام خصوصی رو نمیده
میشه بین این دو کتاب بگین کدوم بهتره؟
فیل مبتکران سال دوم دبیرستان و کتاب آخرِ شیمی کنکور مهروماه.
(صرفنظر از اینکه فیلی که گفتم برای دومه،اما کتاب آخر تمام 3 سال شیمیه. از روی ارزش خوندنش بگین.اگه مثلا فیل مبتکرانو ریز ریز کنم بنظرتون شیمی دوم کنکورمو میتونم جواب بدم؟؟)
+یه کتاب خط ویژه هم معرفی کردین،لطفا راجبه اون هم توضیح بدین...
من خودم شنیده بودم کتابش جالب نیست بخاطر همین حس خوبی نسبت بهش نداشتم...![]()
با دلام*_*
^______________________^
از بین دو تا کتابی که گفتی صد درصد فیل بهتره خط ویژه ی گاج هم کتاب بسیار خوبیه این کتاب از دو جلد تشکیل شده جلد مفاهیم و جلد مسایل....کتاب بسیار خوبیه...ولی از اونجایی که بیشتر دوستان میگن فیل شیمی با زبان راحت تری گفته اگه تا حال شیمی نخوندی فیل رو بگین....البته مجبور نیستی هر چی که بچه ها اینجا میگن بگیری برو کتابخونه و از بین این دو کتاب اونی رو که به نظرت بهتره و با توجه به وقت و هدف و سطح علمی و روش مطالعت بیشتر مورد پسندته اونو بگیر
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)