سلام یه سوال داشتم من از چند نفر شنیدم که امتحان نهایی رو باید واو به واو کتاب بنویسی و اگه فرق داشته باشه با کلیدش خط میزنن روش و قبول نمیکنن!!!ایا درسته؟؟؟یعنی اگه مفهوم رو برسونیم قبول نمیکنن؟؟؟
سلام یه سوال داشتم من از چند نفر شنیدم که امتحان نهایی رو باید واو به واو کتاب بنویسی و اگه فرق داشته باشه با کلیدش خط میزنن روش و قبول نمیکنن!!!ایا درسته؟؟؟یعنی اگه مفهوم رو برسونیم قبول نمیکنن؟؟؟
خاک بر سر این نظام آموزش کشور ...... قبلنا بچه ها نهایت استرس رو دوره پیش دانشگاهی داشتن....الان این استرسه یکسال کشیده شده عقب (امتحان نهایی) ..... تا چند سال دیگه فک کنیم شاهد این هستیم که یه دانش آموز دبستانی پست میزاره که من برا امتحانم استرس دارم و تاثیرش برا کنکور چقدره و از این حرفا ......
اگه مطالب رو خوب فهمیده باشی و مفهوم برسونی، نمره میگیری .... اگه مشکلی پیش اومده بود ، اعتراض بزن، دوباره برگت رو تصحیح میکنن....خیلی کم پیش میاد بد صحیح کنند، اما این جور تصحیح کننده ها هستند ولی تعدادشون نادره(اینم از شانس خودته)!!!!!!
بستگی به دو چیز داره
1)اکثر معلمایی که خودشون شاخ و قوی میدونن کاری به کلید ندارم
2)ممکنه مثل دین و زندگی پارسال بشه که طبق اون چیزی که من از حدود 60 نفر پرسیدم همه گفتن احتمالا از رو کلسد تصحیح نشده چون اگه اونجور بود همه از جمله خودم نمره کمتری میگرفتیم
در کل سعی کن تو دروس عمومی جوابات کامل باشه حتی اضافه هم بنویسی اشکالی نداره تازه بهتره
اما درباره اختصاصی چرا باید واو به واو بنویسی یعنی حتی سوالایی که فرمول دارن نوشتن فرمول نمره مختص خودشو داره راه حل نمره مختص خودش و جواب پایانی نمره مختص خودش یعنی اگه همه چی درست باشه و فقط جواب پایانی غلط باشه به سهم خودش نمره کم میشه نه کلش
بهتون پیشنهاد میکنم سوالای نهایی حداقل 90 به بعد رو کار کنید که موفق بشید.یا علی!
اصلا اینطور نیست
هر کی این حرفا رو میزنه یا اطلاع نداره یا میخواد شما رو ناامید کنه
من خودم فکر میکردم دین و زندگی رو 19 میشم اما شدم 20
چون مفهوم رو رسونده بودم
اصلا زیر برگه ی راهنمای تصحیح برای دبیرا مینویسن که به دیگر جواب های درست نمره بدهید
به هر حال اینا رو گفتم که نگران نباشید
هر چی بهتر بنوسید جوابا رو خیالتون راحت تره
پس خوب درستون رو بخونید و قدر فرصتتون رو بدونید
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
اره دقیقا من دینی پارسال با تصحیح خودم 13 میشدم دیگه نزدیک بود دیوونه بشم یکی از عواملی هم که باعث شد معدلم از 19/5 بیاد به 18/5 هم این بود با این امتحان روحیم خراب شد
پیشنهاد میکنم اصلا برگه ها رو تصحیح نکنید که مث من میشید
اما مفهوم رسوندن درباره اختصاصی بی معنیه تو اختصاصی باید حتی فرمول هم نوشته بشه اما یه خوبیایی هم داره مثلا من پارسال جبر 19/75 شدم اون 25 صدم رو به خاطر جواب اخر از کم شده مظمئنن برای این میگم خوبی چون اگه معلم خودمون بود دقیقا کل سوال رو خط میزد
بــــستگی به مصحح داره!
دبیر ریاضیمون میگفت یارو حسابان نهایی 19.5 اومده بوده و از دست خطش تشخیص دادم که دانش آموز خودمه براش 20 گذاشتم![]()
...
تصحیح فوق العاده (!) دین و زندگی 93 احتمالا به خاطر اعتراضاتی بود که به آموزش و پرورش شده بود!
من به اندازه 3 نمره ننوشته بودم! یعنی خالی بود! علاوه بر اون ها با کلید که تصحیح کردم 2-3 تا سوال هم غلط نوشته بودم!!
نمرم ام شده بود 18/5! خدا خیر بده مصححش رو!
البته فکر نکنید که امسال هم اینجوری خواهد بود. شما تا اونجایی که میتونید سعی کنید جواب رو کامل بنویسید. تو اختصاصیا که از فرمول شروع میشه تا رسیدن به جواب آخر. هر قسمت نمره داره!
تو عمومیا هم تا حد امکان متن کتاب رو بنویسید اما اگه دیدید نمیشه همون مفهوم رو برسونید کافیه. نگران نباشید. نمره میدن
ویرایش توسط MahMoUoD : 12 اردیبهشت 1394 در ساعت 21:18
یه نکته خیلی خیلی مهم اینه که حتما بعد از امتحان، جواباتون رو طبق کلید تصحیح کنید و نمرتون رو یه جایی یادداشت کنید. من خودم میخواستم این کار رو کنم اما یکی از رفیقام گفت این کار رو نکن چون اگه نمرت کم شده باشه، روحیه ت ضعیف میشه. رفت تا رسید زمان اعلام نتایج. اکثر بچه ها اعتراض زدن و به همشون هم حداقل حداقل 0/5 نمره اضافه شد اما من چون نمرم رو نمیدونستم، اعتراض نزدم و الان هم پشیمونم ...
نکته اخلاقی: حتما اعتراض بزنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)