من عاشق فرهادیانم وحشتناک
از درس دادن لباس پوشیدن و فنوتیپش کاملا خوشم میاد
مشکلی که اینجا هست اینه بر اساس نظریات شخصی حکم های زیادی صادر میشه متاسفانه
قبلا هم گفتم، درست نیست چون از فرهادیان خوشم نمیاد مثلا کل مجموعه را ببرم زیر سوال
اتفاقا جمع بندی فرهادیان یکی از بهترین جمع بندی هایی هستش که تو بازاره به نظر من
نمیاد از حفظ 4 تا نکته تکراری بگه و بره
اتفاقا ایندفعه اومده ماهیگیری یاد بده و بره
اینبار نمیذازه بیکار باشی، ازت میخواد خودتم شرکت کنی/
میگه برو فلان صفحع را بهون، فلان صفحه قید توش را در بیار
به نظر من عالی بود
تا اینجا باهاش خوندم و راضی بودم
خانم Itak شما که ندیدن جمع بندی فرهادیان را از کجا اینقدر با قاطعیت میگین که بده یا حالب نیست؟ چون ازش قبلا برنامه ای ممکنه دیده باشین و ممکنه ازش خشوتون نیومده؟/
من اصلا و ابدا حرفتون را قبول ندارم، نه چون فرهادیان خوشم میاد نه ابدا ... ادم از 150000 نفر خوشش میاد ولی نمیتونه بگن این خوبه و درس دادتش عالیه، من حرفتون را قبول ندارم چون ندیدهه دارین قضاوت میکنین
مطمئن باشین اگه دیده بودین برناممه را و میگفتین قبول میکردم
یهتره این عینک قضاوت را از جشمهامون برداریم و کتاب را از روی جلدش قضاوت نکنیم
به هر حال @M-Amin عزیز اینی که از من از فرهادیان دیدم این بود، به نظر من خوب بود و من دوستش داشتم
البته من دو هفته قبل کنکور هم حتما کرامت را هم میبینم چون اون هم به نظر من حرفهایی برای زدن داره
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
ویرایش توسط N a v i d : 11 اردیبهشت 1394 در ساعت 01:35
ویرایش توسط M-Amin : 11 اردیبهشت 1394 در ساعت 04:30
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
ممنون از انتقادتون
ولی ببینین من نمیگم که کسی نگیره من فقط نظرم رو گفتم مطمعنا همیشه نظرات موافق و مخالف توی هر چیزی هست
ولی خب من حرفتون رو قبول ندارم چون حرفتون عین این می مونه که من بخوام بین 4-5 تا معلم فقط یکی رو انتخاب کنم و مثلا از معلم اول و جلسه اول کلاسش خوشم نیومد نمیتونم که بگم حالا بذار 2 - 3 جلسه دیگه برم شاید این دفعه اینطور بود و بعدا بهتر بشه . مطمعنا وقتش نیس
منم نمیتونم وقتی میدونم از روش این دبیر بدم میاد هزینه کنم که چرا ؟ چون ممکنه ایشون روشش بهتر بشه یا کلا عوض بشه چون نه حوصلشو دارم و نه وقتش و صد البته پولش رو
مثلا همین آقای عمارلو هر سال کلی شاگرد داره ولی من یه دفعه توی شبکه اموزش دیدم و از تدریسش خوشم نیومد چون حوصلم سر میرفت تا میومدم یه جملش رو گوش بدم یهو میرفت جمله بعدی بدون اینکه جمله قبلش رو تکمیبل کنه خب مسلما من نمیتونم 300-400 تومن هزینه کنم و بگم شاید بهتر بشه روشش و برم آفبا رو بخرم
پس چی کار میکنم؟
میرم دی وی دی استادی رو که از همون اول از تدریسش خوشم اومد میگیرم عین کرامت
ممنون از انتقادتون
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)