I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
چی بگم اخه...به هر حال درسته زندگی کسی به دیگری ربط نداره ولی وقتی کسی میاد تو اینستگرام و وارد ارتباط با مردم میشه باید به عقاید مردم هم احترام بذاره این کار به نوعی توهین به شعور آدماست البته بگم خیلیه میگن تو غرب اینطور نیست و هیشکی تو زندگی دیگری دخالت نمیکنه ولی من میگم اونا هم از حد گذروندن نمیشه که خانوم تو با صد نفر باشه تو هم بگی به من چه(البته الان وضعیت ما بدتره ها) از نظر ریاضیم بگیم میشه اجتماع یعنی طرف a +طرف b+ اشتراکشونبه هر حال باید یادمون باشه وقتی با هم دیگه در ارتباطیم باید به ارزشهای هم احترام بذاریم و کاری نکنیم که به شعور بقیه توهین شه اگرم میگیم به کسی ربطی نداره پس بهتره ارتباط نداشته باشیم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
بیایید به عقاید هم احترام بزاریم
حالا اگه به نظرتون این اقا اشتباه کرده سعی کنید شما این اشتباه رو نکنید
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
ویرایش توسط Ahmad-Rp : 28 خرداد 1394 در ساعت 11:50
بنظرم کار ِ هر کسی تا وقتی که به جامعه ضرر نرسونه ؛ ما حق توهین بهش رو نداریم
![]()
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
حق با شماست
منظور منم از توهین ؛ نوعی واکنش نشون دادن بود که اشتباه لغوی رخ دادبله توهین در هر صورت کار درستی نیست ؛ ولی خب تو کشور ما علاوه بر اینکه سر هر موضوعی به عقاید آدم ها توهین میشه ؛توهین ها علاوه بر خود فرد ؛ به خانواده (!) ی طرف مقایل هم کشیده میشه
![]()
اما اگه کسی با کارش چه مستقیم و چه غیر مستقیم به جامعه و حق ِ انسان ها ضرر برسونه ؛ بنظر من اول باید با گفتار و منطق رفتار بشه ( که اگه درست انجام بشه جواب میده ) اگه نه که با قانون و شاید زور !
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
ویرایش توسط milad65 : 28 خرداد 1394 در ساعت 13:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)