سلام .
همین اول ازتون ممنونم که اومدین به این تاپیک تا به سوالم جواب بدین .
من واسه افسری ارتش ( دریایی ، زمینی ، هوایی و ... ) شرکت کردم و قبول هم شدم ولی هیچ رتبه و کارنامه ای به من ندادن و فقط گفتن قبولی ( کلا به هیچ کس در باره رتبه هیچی نگفتن ) و گفتن فلان روز برو تهران به فلان آدرس و ی سری تست ورزش و معاینه پزشکی و مصاحبه عقیدتی و سیاسی و مکتبی و فرماندهی و امنیتی رو در طی 4 روز باید انجام بدم که تو هر روز احتمال مردود شدن وجود داره .
من با تشویق خانواده و اقوام رفتم ثبت نام کردم و آزمون دادم و تا الان نزدیک به 110 هزار تومن واسه آزمون و کارت و رفت وآمد و .... هزینه کردم . ولی خودم هیچ علاقه ای به ارتش و نظام ندارم . الان هم که چند روز دیگه واسه 4 روز تهران باید باشم حدود 500 هزار تومن دیگه باید هزینه کنم . یه حسی بهم میگه نرو ولی از سه طرف فشار روحی دارم . یک اینکه فقط به خاطر آینده شغلی تضمین شدش میخوام برم ( ترس از این دارم که درس بخونم ولی کار پیدا نکنم ) و دو اینکه تشویق خانواده تبدیل شده به زور ( حق هم دارن و خانواده ام میگن به خاطر شغل تضمین شدش برو .) و سه اینکه پدرم میگه برو معلمی و منم میگم معلمی نمیرم واگه بخوام برم زیر دست دولت خب میرم ارتش .
کلا الان ذهنم خیلی مشغوله .
راستی شرایط من هم اینه :
رشته : ریاضی
معدل کتبی دیپلم : 12.26
معدل کل دیپلم : بالای 17
امسال هم اولین سالی هست که دارم کنکور سراسری میدم ( پیش دانشگاهی هستم )
بدون هیچ گونه پارتی در هیچ کدام از ارگان دولتی به غیر ، از آموزش و پرورش ( که پارتی خیلی کمی دارم ) چون پدرم فرهنگی هستش البته شغلش معلمی نبود و جزو خدمه مدرسه یعنی ( سرایدار ، بوفه و ... ) بود و الان حدود 7 سال هستش که بازنشسته شده .
--------------------------------------
واسه رشته های مهندسی مثله : مواد ، مکانیک ، برق ، عمران ، معماری ، شیمی به نظرتون آینده شغلی ( تا حدودی تضمینی) وجود داره ؟؟؟؟
-------------------------------
به نظرتون چی کار کنم ؟
-------------------------------------
راستی شنیدم کسی که لیسانس یا فوق لیسانس مهندسی داره میتونه بره وزارت دفاع یا سپاه با یه سری مراحل آزمون و مصاحبه استخدام بشه ؟؟ راسته ؟؟ هر سال وزارت دفاع و سپاه چینین کاری میکنن واستخدامی دارن ؟
اگه آره خب منم برم دانشگاه مدرکم رو بگیرم بعدش برم وزارت دفاع یا سپاه بهتره ؟؟ آره یا نه ؟؟؟؟
راستی یه اطلاعی از شرط معدل کتبی و کل دیپلم واسه وزارت دفاع یا سپاه مییتونین واسم گیر بیارین و بهم بگین . ؟؟؟ ممنون میشم .
----------------------------------------------------
راستی باید تصمیم خودم رو تا پایان خرداد بگیرم که برم ارتش ( در صورت رفتن به تهران و قبولی در آزمونا ) یا برم دانشگاه از طریق کنکور .
مـــــــــــــمــــــــــ ـــــــــنـــــــــــــــ ـــونــــــــــــم ، لطفا به همه سوالا جواب بدین .