مشاور
نه وااا مگه مدرسه است
شما میگی تفریحات تو دانشگاه هست ما جز اینکه بریم دانشگاه سر کلاسا وبعد برگردیم کار خاصی انجام نمیدیم
البته اون افرادی که میگن ما روشنفکریمو خیلی حرفا دیگه چرا هر دفه با یکی بیرون میرن خوش میگذرونن اما اینکه شب امتحانی باشی و اینا هیچ ربطی به خوشگذرونی وتفرجگاه نداشت
من در مورد استطاعت مالی حرف زدم , تفرجگاه کجا بود تو دانشگاه , واسه یه پارک و کوه و....دانشگاه نیاز نیست که.
مثال عرض میکنم:
تو اوایل ورودم به دانشگاه , سر یکی از کلاس ها که استادش دوشیزه بود (ازدواج نکرده بود) بجای درس دادن , داشت دنبال یکی از شاگردا که ماشینش اوپیروس بود میگشت .
اینجا زن و بچه نشسته , از این واضح تر بگم؟
افرین دقیقاااا
ما یه کلاس داشتیم ترم دووو
ببین استاد درمیومد تو کلاس مختلطططط یکم درس میداد یهو میگفت سیمییین خوب توضیح دادم
ینی ما دخترا ازاین حرکت شرمنده میشدیم بعد این اقا کار هر ترمش اخرهر ترمم خاستگاری یکی میرفت
خدایی من اینقد که تو دانشگاه اذیت شدم از برخی برخوردها هیچم شاد نشدم
این غربی ها احمق نبودن که روابطو ازاد کردن واسه اینکه دیدن جامعه به جای اینکه به سمته پیشرفت بره به سمت حیوانیت میره الان همه چی عادیه واسشونم مهم نیست. نه اینکه که مثه ایران از 8سالگی دختر پسرای ما کنجکاون تو 35 سالگی میفهمن تازه چی به چیه این یعنی سوخت استعداد. تازه خیلیا تا 90 سالگیم نمیفهمن.ما 150 سال بعد میفهمیم که 500 سال عقب افتادیم فعلا خیلیا داغن
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)