قبل از اینکه قفل کنن :
چیزی که من گفتم برای کنکور 94 صدق میکنه چون کنکور 94 از کتاب شیمی سال دوم چاپ 91 سوال میاد ( منبع کنکور 94 از شیمی دوم چاپ 91 )
برای کنکورای 94 به بعد توجه کنید که :
لانتانید ها : 57 تا 70
اکتنید ها : 89 تا 102
قبل از اینکه قفل کنن :
چیزی که من گفتم برای کنکور 94 صدق میکنه چون کنکور 94 از کتاب شیمی سال دوم چاپ 91 سوال میاد ( منبع کنکور 94 از شیمی دوم چاپ 91 )
برای کنکورای 94 به بعد توجه کنید که :
لانتانید ها : 57 تا 70
اکتنید ها : 89 تا 102
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
بچه ها شیمی سال دوم چاپ 91 درسته که لانتان رو جزء لانتانیدها حساب نکرده ولی همون سال یه اصلاحیه برای شیمی 2 اومده بود و گفته بود که این مطلب اصلاح بشه.
الان قانونا باید بدونین که لانتانیدها از 57 شروع میشن. چون طراح کنکور فرض رو بر این میزاره که شما از اصلاحیات کتاب درسی در مدرسه مطلع شدین. مولف گاج هم با همین فرض این موضوع رو نوشته.
این مطلب رو مولفین کتاب درسی برای گروه های شیمی استان ها فرستادن که به دانش آموزان اعلام کنن
اصلاحات کتاب شیمی 2 و آزمایشگاه چاپ 91
همکاران گرامی به اطلاع می رساند با توجه به تغییرات کلی کتاب شیمی 2 و آزمایشگاه ، در پاره ایی موارد، اصلاحاتی از دید ناظران جا مانده است.
از این رو، موارد اصلاحی به شرح زیر ارایه می شود.
صفحه 33: داده های جدول در دمای نزدیک به دمای اتاق است.
صفحه 38 :لانتانیدها خانه های 57 - 70 و آکتنیدها خانه های 89-102 جدول را دربر می گیرند.
صفحه 80 : پیشوند تترا در نامN2O4 را به رنگ قرمز تیره تغییر داده شود.
صفحه 99: سطر آخر، شاخه فرعی -CH3CH3 را به -CH3CH2 تغییر داده شود.
صفحه 105: در ساختار 2- هپتانون، اتم هیدروژن متصل به گروه کربونیل حذف شود.
همکاران عزیز باید توجه داشته باشیدکه
علت قرار گرفتن لانتانیم در دسته ی d یا f جزو اهداف آموزشی کتاب درسی نیست .
همچنین تمامی رفتار عنصرهای ردیف ششم و هفتم شناخته نشده است و تحقیقات علمی گسترده ایی در حال انجام است.
من که یه جا خوندم نوشته بود لانتان جزو لانتانید هاست تو کتاب جدید اینطوری نوشته!
یه جای دیگه یعنی تو کتابای سال91نوشته جزوش نیست!
عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
اره تا دو سال گذشته لانتان جزو عنصر های واسطه نبود ولی از پارسال کتاب هم به این اشاره کرده که لانتان جزو اکتنید هاست.ملاک متن کتابه نه مبتکران.
در کتاب درسی ای که منبع تست کنکور 94 بود در متن کتاب لانتان رو حساب نکرده بود ولی در جدول پشت جلد حساب کرده بود! همیشه متن ارجحه!
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)