دانشجویی به استادش گفت : استاد! اگر شما خدا را به من نشان بدهید عبادتش میکنم و تا وقتی خدا را نبینم او را عبادت نمیکنم
استاد به انتهای کلاس رفت و به آن دانشجو گفت : آیا مرا میبینی؟
دانشجو پاسخ داد : نه استاد! وقتی پشت من به شما باشد مسلماً شما را نمیبینم
استاد کنار او رفت و به او نگاه کرد و گفت : تا وقتی به خدا پشت کرده باشی او را نخواهی دید!
موندم اگه خدا یه لحظه پشت کنه بهم چی میشه
دوست عزیزم مرسی از جوابت
ولی یه توضیح بدم نه برای شما برا همه دوستانم که فک میکنن همیشه و هر لحظه و هر جا میتونن دل ماهارو بخاطر فرزند جانبار بودنمون بشکنن
عین واقعیته که میگم واقعا تو کل عمرم از فرزند جانباز بودنم جز یه پدر موجی و یه مادر خسته و مریض و عصبی و خواهر برادرایی که مجبور شدن تو سن کم ازدواج کنن و خونه رو ترک کنن و خودم که همیشه از بچه یه کارگرم وضعم بدتر بوده و کلی حرف و حدیث که شما مفت خورید و خوش گذرونید و ...ندیدم تو این مملکت.شما حق دارید ولی نمیدونید که برا همه شرایط یکسان نیست.به نظرم اگه قراره شما دکتر و پرستار آینده کشور باشید لازمه بدون هیچ پیش داوری ای مردم رو تو یه سطح ببینید
منم نه عشق پزشکیم و عاشق پول پارو کردن.حتی اگه دو دستی ام پزشکی رو بهم بدن نمیرم چون خانه دارم و میدونم درست انجامش نمیدم. ولی الانشم همه از پرستاریم و قدرت و آرامشم تو مراقبت از مریضا راضین. پس خودمو شایستش میدونم. جا که برا همه تو دانشگاه هست. مهم اینه بعد دانشگاه کی کار درست باشه.
از ته دل ایشالا همتون موفق باشید![]()
اگه سهمیتون عادیه وبسیج فعال ندارین طبق قبولیای شهریور پارسال میگم اینارا نه تکمیل ظرفیت برای ابادان ایرانشهر بهبهان بیرجند زرند سیرجان شهربابک شیروان طبس فردوس قاینات گچساران گناباد گنبدکاووس گلپایگان مسجدسلیمان میبد نراق کرمان کلیبر شانس دارین وبرای مازاد خیلی جاهاشانس هست اگرمازاد واحدخاصی مدنظرتون هست بگین تاببینم براتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)