با سلام همتون به این نظر من توجه کنید : من فارغ التحصیل پرستاری هستم و الان فوق لیسانس پرستاری رتبم شده 2 کشور . قابل توجه اون دسته ای که میگن پرستاری زیر 30000 میخواد . من سال 89 با تراز 5300 که معادل 7200 سراسری بود نتونستم آ.زاد بروجرد قبول بشم و سال 90 رتبه سراسریم 12500 منطقه 3 بازم دولتی قبول نشدم پرستاری اما اتاق عمل قبول شدم ولی نرفتم چون بدم میومد و ادامه تحصیل تا دکترا نداشت . تا اینکه با تراز 6200 دانشگاه آزاد معادل 8500 سراسری تونستم دانشگاه آزاد بروجرد قبول بشم . دانشگاه آزاد تهران از بروجرد کمتر بود ترازش . بهر حال میخوام بگم که قبول شدن در رشته ی پرستاری اونقدر هم آسون نیست . ضمنا توجه داشتخه باشید فقط قبولی در پرستاری مهم نیست اینکه بتونی کار کنی و ادامه تحصیل بدی تا دکترای تخصصی مهمه . من الان دانشگاه علوم پزشکی تهران با رتبه 2 فوق لیسانس داخلی و جراحی قبول شدم که در واقع به نحوی شاخ فیل رو شکوندم !!!! و پرستلری در مقطع کارشناسی ارشد میتونید عضو هیئت علمی بشید . هیچ رشته ای در این مقطع هیئت علمی نداره بجز مامایی . و حقوق بسیار عالی و بازار کار ناسبی هم داره پرستاری . البته 40 درصد دانشجو ها توان کار رو ندارن و خانه نشین میشن !!!! چون پرستاری کار هر کسی نیست !!!!! اینو بعد از اینکه قبول شدین خواهید فهمید . و اینم در نظر بگیرید که کسی که مثلا دانشگاه ازاد پرستاری قبول میشه ناکجا آباد مطمئنا ارشد قبول نخواهد شد چون ضعیفن و پرستاری دیگه مثل سابق نیست فارغ التحصیلاش زیاد شده و دانشگاه مورد نظر و کار بالینی و معدل بسیار اهمیت داره برای جذب . اگه سوالی بود در خدمتم ...
اینم بگم که از 65 نفر بچه های کلاس ما و از دوستانم که پرستاری دانشگاه علوم پزشکی دولتی همزمان با من قبول شدند فقط من کارشناسی ارشد قبول شدم و از میان 23 نفر پسرای کلاس ما فقط 2 نفر مشغول به کار هستند و مابقی سربازی رفتن و یا به دلیل معدل های درخشان و کار بالینی بسیار ضعیف توی تزریقات درمانگاه دارن با حقوق ساعتی 2 هزار تومن امپول میزنن . چون نه cpr بلد نه کارهای تخصصی پرستاری مثل دیالیز و ... دخترا هم که نصفشون منتظر آگهی استخدامن و نصفشونم توی صف طرح هستن کلا 5 تاشون مشغول به کار شدن . یعنی از 65 نفر چیزی حدود 10 نفر جذب بازار کار شدیم عملا و مشخص نیست تا سالهای آتی چه آینده ای پیش روی پرستاری هست . من الان معدلم 18.72 صدم و دانشجوی برتر در تمامی ورودی های پرستاری 90 هستم . میخوام بگم که اگه پرستاری رو برای این میخواید که مثلا استخدام بشید یا پولدار بشید میگم که کور خوندین . شاید بشه با رتبه 20000 یه ده یا روستا رفت پرستاری خوند اما بیشتر از آمپول نمیدن دستت با حقوق شندر غاز . الکی نیست . اولویت استخدام با دولتی ها و آزاد های معدل بالاست . مثلا شما فارغ شدی معدلت 15 و یکی دانشگاه علوم پزشکی معدل 12 هر دو متقاضی طرح شدید . اول اونو میبرن طرح بعد اگه جایی خالی موند تو رو میبرن طرح برای دخترا که بازار کارش اشباعه تقریبا . این در حالیه که اگه معدلت مثلا 17 باشه و باز یکی از ئعلوم پزشکی تهران با معدل 15 باشه اولویت رو به تو میدن که آزاد بودی . ضمنا کسانی که دانشگاه آزاد درس خوندن طرحشونو هر نقطه ای از ایران میتونن انتخاب کنن اما دانشجویان سراسری بخاطر اینکه از سهمیه مناطق استفاده کردن و تحصیلشون رایگان بوده باید فقط جایی برن که دانشگاهشون میگه و طرح بگذرونن .
ویرایش توسط digoxin : 18 شهریور 1394 در ساعت 16:44
دوستان این توضیحات رو دادم که فکر نکنید رشته ی پرستاری کار هر کسیه و فقط قبولی ملاکه . اگه علم تئوریکت پایین باشه از بخش تزریقات فراتر نمیتونی کار کنی اونم با حقوق پایین و اینم بگم که بازار کار پرستاری برای دخترا زیاد جالب نیست و اگه میخواین به جایی برسید باید یه دانشگاه خوب برید درس بخونید که سطح علمی و عملی بالایی داشته باشه . و اونایی که توی فکر ادامه تحصیل هستن در حیطه ی پرستاری میتونن با کارشناسی ارشد و دکترای پرستاری هم عضو هیئت علمی بشن ماهانه 5تا ده میلیون تومان حقوق و هم سوپر وایزر و مترون و مدیر بیمارستان بشن . و ضمنا در مورد شهریه . شهریه ثابت در زمان من 215 هزار تومن بود و الان شده 340 هزار تومان و در ترم های اخر شهریه پرستاری بخاطر اینکه تمامی واحد ها عملی هستن از 2 میلیون تا 2.5 میلیون تومان میشه . اگه سوالی بود در خدمتم
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
این که میگن پرستاری خوبه بخاطر اینه که تفعلا با لیسانسش میتونی حداقل توی تزریقات کار کنی و بیکار نباشی ماهی پانصد شیصد هزار تومن بتونی کار کنی ولی اینکه خوب بودن این رشته رو فکر کنی باهاش پولدار میشی محاله .مگه اینکه ادامه بدی و استخدام رسمی هم بشی که ماهانه 3 تا 6 میلیون درامدت باشه . وگرنه کار برای همشون هست اما اینکه کجا و چه پستی و چه حقوقی این اهمیت داره . مثلا پسرایی که رفتن سربازی و لیسانس دارن اگه برگردن که دیگه طرح ندارن چون خدمت رفتن . بیمارستان هم به افراد بی تجربه اصلا نیازی نداره ... مجبورا برن توی تزریقات های خصوصی شیفت بدن ساعتی 2 هزار تومن . خدا شاهده ....
اینو مطمئن باشید که هیچ مشاور تحصیلی بهتر از من نمیتونه به شما مشاوره بده توی رشته های پیراپزشکی . به نظر من شما که دارید میخونید سعی کنید برای رشته های بینایی سنجی و یا شنوایی شناسی و گفتار درمانی تلاش کنید و اگه نشد به فکر پرستاری باشید و بعدش علوم آزمایشگاه چون علوم آزمایشگاه در مقطع دکترای تخصصی میشه آزمایشگاه تاسیس کرد و پرستاری در مقطع ارشد میشه اسایشگاه سالمندان تاسیس کرد و استاد دانشگاه شد . اون رشته ها هم که گفتم میشه باهاشون مطب زد و قید رشته هایی مثل تغذیه و رادیولوژی رو هم بزنید چون تغذیه که همشون بیکارن و رادیولوژی هم کارش خطرناکه همش اشعه . مامایی هم بد نیست اما بازارش اششششباععععع
تجربی بدون کنکور افتضاحه . دور رشته های زیست و علوم پایه مثل شیمی و ... رو خط بکش . البته برای شما که پسری فوق دیپلم دامپزشکی توصیه میشه که تا دکترای انگل شناسی یا ویروس شناسی ادامه بدی و وارد عرصه ازمایشگاه بشی من رشته ها رو تا اخرشو میدونم به کجا میرسن که بهت میگم . اگه واقعا توان ارشد و دکترا رو داری بهت توصیه میکنم که بری زیست عمومی و در مقطع ارشد هماتولوژی پزشکی شرکت کنی . ارشد علوم آزمایشگاه میشه و با این رشته میتونی به راحتی جذب بشی اما اگه توانشو نداری ریسکه بری این رشته ها
نه عمران خوبه و نه منابع طبیعی . باید رشته ای بری که به پزشکی ختم بشه .یه راه بهتری هم پیش روته . اینکه بری مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد شرکت کنی . حداقل توی آگهی های استخدام بیمارستان ها اسمی از مهندسی پزشکی میاد حقوقشونم خوبه توی ارشد هم میتونی بیای ارشد وزارت بهداشت شرکت کنی مثل ما . و یه رشته علوم پزشکی قبول بشی مثل فیزیک پزشکی یا مهندسی بیوالتریک پزشکی .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)