شنیدستم ز فانی کهنسال / نظام رتبه اجرا گردد امسال
صدوپنجاه حقوقم گردد افزون / مرا قرض و طلب میگردد افزون
همی اندیشه کردم از پس این / به جای اصفهان دیگر روم چین
پرایدم را دهم بنزی بگیرم / برای چشم خود لنزی بگیرم
به جای زندگی در پیچ شمرون / روم منزل بگیرم شاخ تهرون
در این اندیشه ها خوش بودم و شاد / که ناگه یک خبر آمد چو یک باد
حقوق بانکیان بی بضاعت / برفت بالاتر از هفصد چه راحت
نه طرح و لایحه، تامین مالی / نه تاییدی، نه تصویب ریالی
جناب فانی پیوسته در خواب / خبر را هی مگو با آب و با تاب
به خیر تو مرا امید نباشد / الهی این وزیر فردا نباشد
بعضی از معلما هستن ازشون یه سوال درسی می پرسی یا جوابشو نمی دونن یا اگر هم میدونن میگن بعداز ظهر بیا کلاس کنکورم برات بگم جوابشو البته قابلت رو هم نداره ها
اون وقت وجدانا حقوق این جور معلما حلاله؟؟؟؟
حقوق اون معلم حلاله که میاد به جای درس دادن با بچه ها جک تعریف میکنه و اصلا درس نمیده...بچه ها هم که از خداشونه معلم این زنگ رو بی خیاله ما هم فرار کنیم بریم گیم نت
شما قضاوت کنین>>>>؟
HA SIN YA NON
برا تجمع قبلی مجبورمون کردن تا 27 ام بریم مدرسه از اون ور 15 مدرسه باشیم !
حالا برا این یکی حتما باید تا 15-16 ام اردیبهشت امضا بگیرن بکشوننمون مدرسه!
اه خو میذاشتن این اعتراضو یه دو هفته دیگه!
البته اصن نباید کار به اعتراض میکشید واقعا مسخرس !
راستی میگن معلما گفتن اگه رسیدگی نکنید اصلن از بچه ها امتحان نوبت دوم نمیگیریم راسته؟ بدبخت میشیم اینطوری ک!
[QUOTE=zagheh;413223]بعضی از معلما هستن ازشون یه سوال درسی می پرسی یا جوابشو نمی دونن یا اگر هم میدونن میگن بعداز ظهر بیا کلاس کنکورم برات بگم جوابشو البته قابلت رو هم نداره ها
اون وقت وجدانا حقوق این جور معلما حلاله؟؟؟؟
حقوق اون معلم حلاله که میاد به جای درس دادن با بچه ها جک تعریف میکنه و اصلا درس نمیده...بچه ها هم که از خداشونه معلم این زنگ رو بی خیاله ما هم فرار کنیم بریم گیم نت
شما قضاوت کنین>>>>؟
تو هر صنفی هم ادم های خوب است هم بد همه رو که نمیشه به یک چشم نگاه کرد معلمان کنکور 1 درصد از کل معلمان کشور هستند تکلیف اون معلم بازنشته ای که به من و تو خوندن و نوشتنو یاد داد چی میشه:yahoo (19):
دوستان یه چیزی........تجربه مهمه ولی زحمت چند برابر و تحصیلات بالاتر با علوم جدید مهمتره
اموزش و پرورش برا ابتدایی نهضتی را رو استخدام میکنه و ابتدایی های قبلی رو ترفیع رتبه میده و لیسانس ها و فوق لیسانس ها بیکار میمانند..........
من یکی رو میشناسم 18سالگی دیپلم گرفته معلم ابتدایی کردن حالا یه لیسانس گرفته البته با کمک.......باسابقه 21حقوقش 2500000
اون وقت معلم فیزیک ما از اول دبیری اورده با رتبه بالا 7سال سابقه1100000
مادرم 24 ساله معلمه حقوقش 800 هزار تومنه ولی یک روز ندیدم تو خونه بیکار باشه یا داره سوال اصلاح میکنه یا داره سوال طرح میکنه یا داره کتاب اضافی می خونه که اگه ازش سوال پرسیدن اطلاعاتش کافی باشه حالا شما قضاوت کنید این حقوق کافیه؟؟؟
من به اون معلم نما ها کار ندارم که مفت هم نمی ارزن
مشاور
به اونایی که میگن معلمون درس نمیده: البته اونا هم زیاد تقصیر ندارن چون بیشتر معلما میان استراحت می کنن سر کلاس تا به شغل دوم یا سومشون برسنپیامبر گفته : فقر از هر دری بیاد ایمان میره بیرون
من خودم وقتی بیرون میرم با مامانم و می بینم شاگردای حتی هفت هشت سال پیشش چقدر بهش احترام میذارن واقعا بهش افتخار میکنم ولی ارزش معلم برای بقیه فقط اونجاست که واسه بانک دنبال ضامن بگردن اونوقت نمی بینی که چقدر قربون صدقت میرن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)