من اکثرا کتابای لقمه رو دارم عمومیاش از حق نمیشه گذشت واقعا خوبه ولی اختصاصیاش نه خوشم نمیاد...غلط خیلی داره مخصوصا زیستش
من اکثرا کتابای لقمه رو دارم عمومیاش از حق نمیشه گذشت واقعا خوبه ولی اختصاصیاش نه خوشم نمیاد...غلط خیلی داره مخصوصا زیستش
ب نظر من گرامرش یکی از مزخرفترین لقمه هاست و حفظیات شیمی یکی از اون لقمه هالس ک درحد حجم کمش عالی ترین منبع واسه مرور سریعه
میتونم ازتون درخواست کنک دقیقا اون قسمتی رو که من طرفداری کردم رو نشون بدید؟
من فقط گفتم اکثر کتاباش رو دارم ، این تعصب محسوب میشه؟
باز هم میگم کسی نمیتونه ادعا کنه که (تو زمینه کتاب جیبی) کتابش میتونه کسی رو به صد برسونه
این ها هم که مینویسن میخوان یه جنبه تبلیغاتی مثبت(!) برای کتابشون باشه همین
مثلا همون چیزی رو که نقل کردم رو دوباره نقل میکنم تا دوستان متوجه بشن من چی میگم
باز هم میگم این نوشته ها فقط جنبه تبلیغاتی دارن حالا چه خیلی سبز باشه یا چه مهروماه
برگ برنده های این کتاب، شیمی درمانی ها وسوال های کتاب دو جوره: تست های سری A و سری Z
کادرهای آموزشی استثنای هستش که در واقع
یک کلاس خصوصیه کامله و هرکی خونده
حالشو برده!
سری A: بر مبنای روند آموزشی کتاب درسی مرتب شده،
برای رستگاری در دنیا (۱۰۰% زدن در کنکور) و آخرت شما
لازمه!
سری Z: واسه کسایی که می خوان شیمی رو تو کنکور
۱۱۰% بزنن و جزو رتبه های برتر کنکور بشن!
شیمی آسان است با کتابهای شیمی خیلیسبز!
باز هم ممنون میشم اگه جایی رو تعصب حرف زدم بهم نشون بدی.
جالبه من لجبازم؟؟؟؟شما اومدی پست من رو نقل قول کردی که کحا لقمه ها جامع و کامل هستن و....بعد عبارت رو لقمه رو اوردم که خودش گفته 100 درصد کنکور توشه یعنی کامله بعد شما.....خوبه که الان بچه ها هم اومدن گفتن که کدوماش خوبه به تعداد انگشت های یک دست هم نشدبعد به من میگی لجبازشما نمیخوای قانع بشی همین
مشاور
اینجا دوست عزیز
من اصلا خوشم نمیاد به یکی گیر بدم که چرا اینو گفتی چرا اون
حرفم این بود لقمه ها تعداد کمی ازشون خوبه و بیشتر دروسش ( اختصاصی ) جالب نیستن و از کتاب های دیگه استفاده بشه بهتره
شما کشش داری منم جوابتون رو دادم وگرنه بحثی ندارم با شما
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)