به نظر میومد که خیلی روون و جامع درس میده.
من كه فجيع باهاش حال ميكنم
ژنتيكش خدا بود به نظر من
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
من فقط موندم از روشکل کتاب چه طوری فهمید گردش خون مغز ماهی بازه شاید مطلب درستی باشه ولی از شکل چیزی ادم نمیفهمه
?
اما از اینکه جلسه های قبل فقط کتاب میاورد درس میداد واقعا خوشم اومد
مخصوصا اون نمودار سوسکه توی فصل 6 پیش
ترکیب کردنش کلا خیلی خوبه و جوریه که عقل جنم نمیرسه
فک کنم طراح کنکورم از این ایده میگیره
اما خب خیلی گرونه![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
خندم گرفت!!!!
ماشالا اینجا همه زیست ظاهرا 100 میزنن که تدریس دکتر پدرام فرهادیان جلو چششون نمیاد :/
به شخصه بدون داشتن کوچکترین دانش زیستی هرچی توی زیست یاد گرفتم برای تدریس دکتر فرهادیان بود. حالا اینکه آفبا بره کارش چطور میشه نمیدونم اما واقعا همون تدریس های کوتاهش هم کلی دید و فهم زیستی به آدم میداد توی tv حالا کلاساشم جای خود.
حداقل از اون دادگستری بهتر بود کتابو فقط روخوانی میکرد!
پدرام فرهادییان اگ زیست جامع با همین موسسه رهپویان میداد خیلی خوب میشد !!
ولی رفت آفبا تا پول جارو کنه فعلا !!
ولی تدریسش خوبه هااا !! بیشتر موقع ها ک حاشیه میره خودش میگ مثلا این خارج از کتاب
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
هیچ دادگستری نمیشه...
کدوم دبیر دیدید با دوتا ماژیک کل زیستو درس بده بدون اینکه کوچکترین مطلبی رو از قلم بندازه ؟!
خیلی باهاش حال میکنم مغزش پره ! متخصصه !
الان چهارتا بچه 17-18 ساله که فوق تخصص دارن میان ازش انتقاد میکنن که هیچی بلد نیست ! هه
DVD های جمع بندی استاد کرامت از هر چیز دیگه ای خیلی بهتر هست.
خدایش هم مفت مفت. فقط 40 تومن. 17 جلسه 45دقیقه ای برای کل زیست. توی قسمت گیاهی به جای تست گذاشتن اومده جمله های صحیح غلط گذاشته میشه گفت هر جملش خودش یه تست جداست.
اینا هیچکدوم جلوی استاد کرامت هیچی نیستن.
موسسه راهپویان توی صفحه خودش نوشته که مدرسین زیست شناسی امسال استاد کرامت و دکتر فرهادیان هستن و وزرهای اونجا هم کامنت گذاشتن که نمیشه محصول پارسال رو که فقط استاد کرامت بود بخریم؟
من کلا برای جمع بندی با ِDVD موافق نیستم ولی فیلم های استاد کرامت طوریه که اگه کسی نبینتشون از کسایی که اونها رو دیده چندین قدم عقب هست
يادم رفت اونوقت قفل كنم
تاپيك مشابهش سه يا چهار تا هست
بحثش هم تكراريه
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)