خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دفتر موسیقی وزارت ارشاد: اپرای سعدی تک‌خوان زن دارد، مجوز نمی‌دهیم

پیروز ارجمند، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد گفته است که نمایش عروسکی اپرای سعدی، به کارگردانی بهروز غریب پور به این دلیل که دارای تک‌خوان زن است، طبق قوانین نمی‌تواند مجوز نمایش بگیرد.
      آقای ارجمند در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا گفت: "ما درباره اپرای سعدی و مواردی این‌چنینی بر اساس قواعد دفتر موسیقی به تک‌خوان زن نمی‌توانیم مجوز دهیم."
      او گفت: "پیش از این نیز مواردی وجود داشته و تک‌خوان زن به روی صحنه رفته است، اما وقتی ناظر ما این مورد را بررسی کرده ما به‌شدت با این تخلف برخورد کردیم و شب‌های دیگر اجرا را لغو کردیم."
      آقای ارجمند صدور مجوز برای اپرای سعدی را مشروط به حذف بخش تک‌خوانی یا تغییرش به همخوانی دانست.
      نمایش عروسکی "اپرای سعدی" پس از آنکه امکان اجرا در جشنواره‌های تئاتر و موسیقی فجر را پیدا نکرد، قرار بود اول اردیبهشت‌ماه همزمان با روز بزرگداشت سعدی در شیراز روی صحنه رود، اما روز گذشته آقای غریب پور گفت که اخیرا گروه‌هایی تهدید کرده‌اند که اگر قرار باشد "اپرای سعدی" در شیراز اجرا شود مشابه برخوردی را که با علی مطهری، نماینده مجلس صورت گرفت با این گروه انجام می‌دهند.
      ظاهرا اعتراض به تکخوانی سحر محمدی، بازیگر- خواننده بوده است که در اپرا نقش خواهر منصور بن حلاج را ایفا می‌کند.
      آقای غریب پور می گوید که خانم محمدی در واقع به عنوان "آواگر" در نمایش حضور دارد، اما "مسئله اینجاست که گویا عده‌ای تصور کرده‌اند، او قرار است به‌صورت زنده در این نمایش عروسکی بخواند که اصلا این طور نیست."
      او گفت: "خانم محمدی همانند دیگر افرادی که به جای هر کدام از عروسک‌های نمایش بازی کرده‌اند، نقشی را بر عهده داشته و ما از هیچ اصولی عدول نکرده‌ایم. در این نوع نمایش عروسکی، دیالوگ نقش‌ها به شکلی فاخر گفته می‌شود و لهو و لعبی در کار نیست."

غریب پور: در این نوع نمایش عروسکی، دیالوگ نقش‌ها به شکلی فاخر گفته می‌شود و لهو و لعبی در کار نیست

در ماه‌های اخیر حضور زنان در کنسرت‌های موسیقی به عنوان نوازنده و یا خواننده با واکنش‌های منفی گروه‌های محافظه کار رو به رو شده است.

از جمله محدودیت فعالیت گروه موسیقی "ماه بانو" که به ممنوع‌الخروجی مجید درخشانی، سرپرست این گروه انجامید.
      در واکنش به تکخوانی خواننده این گروه پیروز ارجمند گفته بود: "اجرا و تک‌خوانی بانوان در ایران فقط برای خانم‌ها امکان پذیر است و حتی پخش کلیپ با چنین محتوایی طبق قوانین جمهوری اسلامی ممنوع است و ما با ابلاغ آیین‌نامه‌های امنیتی آنها را به هنرمندان موسیقی اعلام کرده‌ایم و انتظار داریم آنها هم به این قوانین و آیین‌نامه‌ها احترام بگذارند."
      این سخنان در حالی گفته می شود که علی جنتی در نخستین روزهای مسئولیتش در مقام وزیر ارشاد گفته بود: "طبق نظر مراجع اگر صدای تک‌خوان‌های زن در موسیقی موجب مفسده نباشد، ایرادی ندارد و برخی از مراجع در این‌باره چنین نظری دارند."
      برخی از مراجع تقیلد شیعه از جمله آیت الله خامنه ای، رهبر ایران می گویند که صدای زنان اگر به صورت غنا نباشد، منعی برای شنیدن ندارد.
      در فتوای آقای خامنه ای آمده است: "اگر صداى زن به‌صورت غنا نباشد و گوش‌دادن به صداى او هم به قصد لذت و ريبه نباشد و مفسده ‏اى هم بر آن مترتب نگردد، اشکال ندارد."
      با این حال از نظر مراجع تقلید دیگر از جمله آیت الله ناصر مکارم شیرازی، شنیدن آواز زن در هر صورت "حرام" است.
      مشاور
      ویرایش توسط artim : 23 فروردین 1394 در ساعت 21:49

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من فكر ميكنم اين كار مشكلي نبايد داشته باشه چون بهتره وزارت فرهنگ و ارشاد محترم به جوون هاي خواننده ايراني ميدون بده تا تو ايران بخونن و واسه پيشرفت به خارج نرن تا بعد پشيمون بشن اثير بلاد كفر بشن تا بعد پشيمون بشن از اينكه از ايران خارج شدن
      هرچند خواننده هاي باغيرتي داريم كه هنوز تو ايران دارن ميخونن با عشق به كشورشون و دارن راه زنده يا سلطان نعمت الله آغاسي رو ادامه ميدن

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با این حال از نظر مراجع تقلید دیگر از جمله آیت الله ناصر مکارم شیرازی، شنیدن آواز زن در هر صورت "حرام" است.

دستشون درد نکنه چقد مفیدن ایشون
      زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
      قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
      لطفا با تامل ببینید...

من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ميلاد دلشاد نمایش پست ها
      من فكر ميكنم اين كار مشكلي نبايد داشته باشه چون بهتره وزارت فرهنگ و ارشاد محترم به جوون هاي خواننده ايراني ميدون بده تا تو ايران بخونن و واسه پيشرفت به خارج نرن تا بعد پشيمون بشن اثير بلاد كفر بشن تا بعد پشيمون بشن از اينكه از ايران خارج شدن
      هرچند خواننده هاي باغيرتي داريم كه هنوز تو ايران دارن ميخونن با عشق به كشورشون و دارن راه زنده يا سلطان نعمت الله آغاسي رو ادامه ميدن
      کلا وزارت ارشاد گیره روی همه چی
      وقتی فیلم ها ایرانی رو سانسور میکنن انتظار داری به اینجور چیزا مجوز بدن
      مشاور

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط angel نمایش پست ها

دستشون درد نکنه چقد مفیدن ایشون
      بله واقعا
      وقتی بصورت زنده دختران و زنان در اماکن عمومی دیده میشن یا تصویرشون در اینستاگرام و.... نمایش داده میشه به صورت های مختلف و ارایش های مختلف
      فقط صداشون و اوازشون حرامه؟؟؟؟؟؟!!!!!
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      کلا وزارت ارشاد گیره روی همه چی
      وقتی فیلم ها ایرانی رو سانسور میکنن انتظار داری به اینجور چیزا مجوز بدن
      اینو خوب اومدی
      یه فیلم ایرانی رو من قبلا از اینترنت دانلود کرده بودم و دیده بودم . حالا ایام عید همون از تلویزیون پخش میشد ؛ خیلی جالب بود ؛ 4/5 صحنه ی فیلمو سانسور کرده بودن

یه جایی پسره ، سر مادرشو که پیر هم بود ( از رو چادر ) میبوسه ؛ تلویزیون اون صحنه رو حذف کرده بود !!!!

تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها
      اینو خوب اومدی
      یه فیلم ایرانی رو من قبلا از اینترنت دانلود کرده بودم و دیده بودم . حالا ایام عید همون از تلویزیون پخش میشد ؛ خیلی جالب بود ؛ 4/5 صحنه ی فیلمو سانسور کرده بودن

یه جایی پسره ، سر مادرشو که پیر هم بود ( از رو چادر ) میبوسه ؛ تلویزیون اون صحنه رو حذف کرده بود !!!!

بله
      از والیبال و فوتبال و اخبار و فیلم و طنز مدیری و..... بگیر تا بحث سیاسی
      سانسورچی ایران قوی ترین سانسورچی دنیاست
      مشاور

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      بله
      از والیبال و فوتبال و اخبار و فیلم و طنز مدیری و..... بگیر تا بحث سیاسی
      سانسورچی ایران قوی ترین سانسورچی دنیاست
      برای سلامتیشون دعا میکنیم که خودشونو به گناه الوده میکنن تا ما گمراه نشیم
      باشد که رستگار شویم
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دیگه به هیچ چیز نیست که گیر ندن
      اقای ارجمند همین جور ادامه بده وعده دیدار جده

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad 22 نمایش پست ها
      برای سلامتیشون دعا میکنیم که خودشونو به گناه الوده میکنن تا ما گمراه نشیم
      باشد که رستگار شویم
      بله واقعا فداکاری میکنن
      مشاور

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)