خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات

مشکل در جمع بندی دروس

سلام دوستان
      این روزا میخوام کتابام رو جمع بندی کنم
      اما متاسفانه جمع بندیهایی که همراه با تست انجام میشه همه ناموفق به اتمام میرسه به عبارتی :
      من ابتدا رو خلاصه نویسی هام میخونم بعد میام درسنامه ها رو میخونم بعد تست های علامت زده خودم رو ! ولی متاسفانه پس از خوندن، میام میبینم تو تست زدن مشکل دارم در صورتی که اوایل که جهت یادگیری میخوندم مشکلی تو تست نداشتم
      امروز فزیک رو زیر سی درصد تست های سال دوم رو درست زدم (اونم فصول اول :yahoo (19)

خواهشاً دوستان اگر موردی برای جمع بندی یا نکته ای سراغ دارن راهنمایی کنند آخه یک سال زحمت کشیده ام الان که باید نتیجه بگیرم به بد ترین صورت روحیه ام تضعیف شده

ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      دوستان کسی نظری نداره؟

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد75 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      اما متاسفانه جمع بندیهایی که همراه با تست انجام میشه همه ناموفق به اتمام میرسه به عبارتی :
      من ابتدا رو خلاصه نویسی هام میخونم بعد میام درسنامه ها رو میخونم بعد تست های علامت زده خودم رو ! ولی متاسفانه پس از خوندن، میام میبینم تو تست زدن مشکل دارم در صورتی که اوایل که جهت یادگیری میخوندم مشکلی تو تست نداشتم
      امروز فزیک رو زیر سی درصد تست های سال دوم رو درست زدم (اونم فصول اول :yahoo (19)

خواهشاً دوستان اگر موردی برای جمع بندی یا نکته ای سراغ دارن راهنمایی کنند آخه یک سال زحمت کشیده ام الان که باید نتیجه بگیرم به بد ترین صورت روحیه ام تضعیف شده

ممنون
      دفعات مرور اول یک روز بعد سه روز بعد یه هفته فک کنم بعد یه ماه .. مرورتو اینطوری مرتب کن .. اگه یه مبحثی خوندی بعد باید حداقل یه روز یا دو روز بعدش مرور کنی وگرنه یادت میره حتی اگه اونموقع تو تست مشکلی نداشته باشی بدون مرور بعدن دچار مشکل میشی .. موفق باشید .!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد75 نمایش پست ها
      سلام دوستان

ممنون
      1مشکلت دقیقا کجاست؟مطالب یادت رفته یا تست نمیتونی بزنی؟؟؟؟؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تا الان چند درصد مباحث کل کنکور رو خوندی ؟ اگر حدودا نزدیک 90 درصد مباحث رو خوندی به جای اینکه بیای بخش به بخش تست بزنی ، آزمونای جامع بزن. یه آزمون میدی هر جا ایراد داشتی میری همون بخش رو دوباره میخونی و تستاشو میزنی و بعدش یه ازمون جامع دیگه . همینجور ادامه میدی تا کنکور
      البته اینم بدون که منم مثل خودت یه کنکوری ام و مشاور نیستم و چون خودم دارم با همین شیوه میرم جلو و برام مفید بوده گفتم.
      شاید خوب بشه اگه سوالت رو از یه مشاور بپرسی و نظرشو بدونی.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      ممنون از راهنماییتون
      SuccessfulStudent من قصد داشتم ابتدا تست های جمع بندی گاج رو بزنم بعدش برم سراغ آزمون های جامع که نقطه ضعف هام رو پیدا کنم
      سعید جان مشکل اصلی من اینه که اومدم فیزیکی که چند وقت پیش واسه خوندنش مشکلی نداشتم واسه جمع بندی نمیتونم تست بزنم البته خب شنیدم فصول ویژگی ماده بعد از حرکت شناسی از فصل های سخت فیزیک به شماره میره!

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      1) تستات رو با فاطله زدی؟
      دور کم کردی
      سرسری خوندی نه مفهومی
      شایذ مشکل از تستاته از یه منبع معتبر کمک بگیر
      خلاصه نویسی جامع نیستن
      به نظر من اگه میتونی از اول شروع کن نه به صورت عمیق بلکه به صورتی گذری که فقط چیزایی که خوندی یادت بیاد
      تست زیاد کار کن

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینجا رو بخون. نویسندش کسیه که تا قبل عید درصدهاش در حد پزشکی نبودن ولی بعد عید با جمع بندی خوب تونست پزشکی قبول بشه.

مشاوره و برنامه ريزي كنكور - جمع بندی برای کنکور

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن