بچه ها الکی سرتونو درد نیارین! دیفرانسیل فقط گاج( میکروطبقه بندی)
اندیشه فائق (دیفرانسیل کتاب تست )
آبی قلمچی (دیفرانسیل کتاب تست )
میکرو طبقه بندی گاج (دیفرانسیل کتاب تست )
خوش خان (دیفرانسیل کتاب تست )
تخته سیاه محمد مهربان (دیفرانسیل کتاب تست )
دوستان ریاضی اگر به درصد های بالای 80 فکر می کنید تو ریاضی حتماً کتاب مهندس مهربان (رمزینه) رو هم بررسی کنید.
میشه گفت یه کم از ریاضی عمومی 1 دانشگاه هم قاطیش کردهولی خیلی کتاب خوب و سنگینیه
وبلاگ مطالب و نکات کنکوری : دانلود برنامه های فرصت برابر ، جزوه کنکوری و...
http://4konkur92.blogfa.com
خطی کشید روی تمام سوال ها
تعریف ها،معادله ها ، احتمال ها
خطی کشید روی تساوی عقل و عشق
خطی دگر به قاعده ها و مثال ها
خطی دگر کشید به قانون خویشتن
قانون لحظه ها و زمان ها و سال ها
از خود کشید دست و به خود نیز خط کشید
خطی به روی دفتر خطها و خال ها
خطها به هم رسید و به یک جمله ختم شد
با عشق ممکن است تمام محال ها
"فاضل نظری"
خطی کشید روی تمام سوال ها
تعریف ها،معادله ها ، احتمال ها
خطی کشید روی تساوی عقل و عشق
خطی دگر به قاعده ها و مثال ها
خطی دگر کشید به قانون خویشتن
قانون لحظه ها و زمان ها و سال ها
از خود کشید دست و به خود نیز خط کشید
خطی به روی دفتر خطها و خال ها
خطها به هم رسید و به یک جمله ختم شد
با عشق ممکن است تمام محال ها
"فاضل نظری"
کسی نبود ج مارو بده :
لآن آقای مهربان هم در اتشارات تخته سیاه کتاب دارند هم در رمزینه !!!! تفاوتی بین کتابا داره؟؟؟
بچه ها معلم من گفته به جز 30 سال کنکور رياضيا و اتشارات انديشه فائق يه کتاب ديگه هم بخريم مال نشر الگو دقيقا مشخص نکرد الان اس دادم بهش گفت هموني که هم پيش داره هم پايه رو بخر رفتم سايت نر الگو همچين چيزي نبود فقط يه کتاب 2 جلدي تست حساب ديفرانسيل انتگرال داشت...کسي اين کتابي که معلمممون گفته رو ميشناسه يا نه؟؟؟؟همين کتابست که من پيدا کردم بخوام سفارش بدم
سلام!!!ما 2هفتس مدرسمون تعطیله دبیر نداریم!یه کتاب میخوام تک منظوره!فقط آموزش!داریم اصن؟؟؟اخه فهمیدم کتابای دی منظورهاصن فایده خیلی نداره!!!در ضمن گاج میکرو رو دارم + خیلی سبز !! سوال دوم: اگر الان بخرم ضرر نمیکنم؟؟کتاب عوض نمیشه؟(خودتون میدونید گرونه!!ما هم از اون مایه دار ها نیستیم مثه شما
)ممنون
![]()
خیلی سبز و الگو(الگو سطحش بالاست)
گاج متوسطه
تو هستی من شدی از آنی همه من
من نیست شدم در تو از آنم همه تو
رياضيات پايه قلم چي(کتاب ابي يا همون 30 سال کنکور)+ انتشارات نشر فائق هر دو اين هارو از تابستون شروع کنيد تا 1-با تي مختلف سوالات اشنا بشيد 2-نحوه ي تست زدن رو يادبگيريد
نشر الگو که عابيه و اين رو از مهر شروع کنيد به دليل سوالات خوبه و سطح بالا و همينطور براي بالا بردن سرعت تست زدن
نشر الگو عالیه من خریدیم زیاده ولی باحاله سختیش مثه خوشخوان نیست
خسته ام حوا سیبی بچین بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
من فکر کنم
گاج کافیه!!!!!خیلی سبز دارم خیلی زیاده!!!واااااااااااای تست هایی که دبیرمون میده دیگه معرکس(همون گاج برداشته تیپ هاشو نوشته !!! ) یعنی اونارو میزنی راحتی !!! انگار کل گاج رو زدی!این ازمون اوضاع زیاد جالب نی!!خدا رحم کنه!(البته من برام شکست معنی ندارهمن پر رو هستمممممممم! )
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)