X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 63
    1. Top | #46
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      من که نمیگم پزشکی پرطرفدار نیست. به خاطر همین پرطرفدار بودنشه که اینهمه بیکار داره دیگه. کشاورزی هم کلی پذیرش میگیره دانشجوهای کشاورزی و زیرشاخه هاش چندین برابر پزشکی هستن اما بالای 120هزار بیکار دارن.
      دیدی اطلاعاتت اشتباهه عزیز؟ مسئول فنی هفته ای یه میلیون تومن هم قبول نمیکنه چه برسه ماهی 800. شما اگه کسیو میشناسی با زیر 2 میلیون تومن بیاد مسئول فنی بشه من شماره یه داروخونه رو میدم باهاش تماس بگیر معرفیش کن حق معارفه شما هم پرداخت کنن. اصلا اینطور نیست همه شهرها اجازه داری داروخونه بزنی البته اگه امتیاز جمع کنی راحت داروخونه میزنی. ثانیا انقدر داروساز داریم ( مخصوصا خانم ) که ترجیح میدن مسئول فنی داروخونه های بزرگ برای بقیه باشن تا اینکه خودشون داروخونه بزنن. تا الان یک نفر هم نبوده که از همچین قانونی ضرر کرده باشه و بیکار مونده باشه.
      شما داری سیاه فکر میکنی اتفاقا، البته فکر که چه عرض کنم! صرفا نقل قول کردن چندتا شایعه خیلی قدیمی در مورد درآمد پزشک رو نمیشه نتیجه فکر کردن دونست.

موفق باشید و خدانگهدار.
      سلام . چون پزشکی طرفدار زیاد داره که قرار نمیشه توش آدم زیاد باشه که دانشگاها ظرفیتشون کمه خوب . خیلی هم پول مهم نیست . علاقه خیلی مهم تره . من شخصا خودم اگه بدونم دندونپزشکی درآمدشم بیشتره و کارشم راحتتره با پزشکی به هیج وجه عوضش نمیکنم چون عاشقشم و دارم تمام تلاشمو میکنم که بهش برسم .

2. Top | #47
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alishendi نمایش پست ها
      سلام . چون پزشکی طرفدار زیاد داره که قرار نمیشه توش آدم زیاد باشه که دانشگاها ظرفیتشون کمه خوب . خیلی هم پول مهم نیست . علاقه خیلی مهم تره . من شخصا خودم اگه بدونم دندونپزشکی درآمدشم بیشتره و کارشم راحتتره با پزشکی به هیج وجه عوضش نمیکنم چون عاشقشم و دارم تمام تلاشمو میکنم که بهش برسم .
      روی صحبت بنده با شما نبود. پزشکی اگه با علاقه خونده بشه خیلی رشته خوبیه و بالاترین پزستیژ رو داره. روی صحبت من با کسایی هست که قراره با خوندن حرف های مفتی که درباره درآمد چندین میلیون تومنی پزشک عمومی و اراجیفی در سهولت متخصص شدن و ... برن پزشکی رو انتخاب کنن.
      خدا شاهده دوسال پیش توی فروم پارس مدیک یه خانم دکتری پست زده بود که طلاق گرفتم و پس اندازم تموم شده و بچه دارم و چیکار کنم ماهی 2 یلیون تومن درآمد داشته باشم ؟؟ اونوقت یه نفر با اطلاعات قرن گذشته میاد میگه پزشک عمومی درآمد زیر 5 میلیون تومن نداریم ! یکی میاد میگه متخصص ها درآمدشون از 17 میلیون تومن شروع میشه ! در صورتی که متخصص چشم که دومین تخصص پردرآمد هست به سختی میتونه درآمدش به این میزان برسه، مگه اینکه پزشک باتجربه و اسم درکرده ای باشه. متخصص داخلی و متخصص اطفال و متخصص عفونی داریم که روزانه 12 نفر مراجعه کننده رو هم ندارن. در خوشبینانه ترین حالت ممکن میتونن ماهی 5-6 تومن درآمد داشته باشن. 7 سال درس بخون + 2 سال طرح پزشکی عمومی + حداقل 4 سال تخصص + مدت نامعلومی طرح تخصص ( الان حداقلش 5 ساله ) بعدش که چیزی به پیر شدنت نمونده بیا و ماهی 6 تومن حقوق بگیر !!

3. Top | #48
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      Sniper جان - مقام عظمای دوربین دار - فدای این اسم خوشکلت بشم
      حق با آقا بهزاده
      یه چی بگم باور نمیکنی - پست هات رو وقتی خوندم خندم گرفت - خدا شاهده میخواستم به اقا بهزاد پیام بدم که بیاد جوابت رو بده - ولی نمیدونم چقدر این پسر حلال زادست که اومدم دیدم جوابت رو داده
      پسر خیلی بد حرف میزنی
      خیلی دیدگاه منفی و محدودی داری
      همیشه پیام ها وپست هات رو خوندم - همیشه تو رو تحت نظر داشتم - خیلی سرد و خشک پیشنهاد و راهنمایی میکنی - همیشه هم ساز مخالف میزنی - نمیدونم چرا فکر میکنی پیشنهاداتت درستن
      این حرف من نیست ها - با خیلی از بچه های اینجا تو واتس اپ گروپ داریم وچند بار هم بحث شما شده که خیلی بد فرم حرف میزنی
      به نظرم من من نکنی خیلی خوب میشه
      به دل نگیری ها ولی خب پیشنهاد و انتقاد بود

اون شخصی که فرمودین نظر خودش رو گفته منم نظر خودم رو گفتم دلایلم رو هم آوردم. دلیلی نداره نظر ایشون با من یکی باشه. اگه در مورد پست هایی که من در جواب ایشون نوشتم فکر کرده باشین ( که قطعا این کارو نکردین ) من نگفتم پزشکی رشته بدی هست همیشه فقط درآمد و مسایل اقتصادی پزشکی رو نقد کردم. ایشون هم که فرمود مملکت دکتر نمیخواد و ... منم حرفش رو تایید کردم و گفتم میخواد
      هرجا دیدگاه منفی و محدود داشتم شما همونجا نقل قول کنین و نظر خودتون رو بگین.
      میدونین حرف مفت یعنی چی؟ یعنی حرفی که هیچ زحمتی برای زدنش کشیده نشده و از قوه عقل و از هوش و شعور براش مایه گذاشته نشده باشه. من بارها پیش اومده که توی همین فروم اشتباهم رو پذیرفتم و به طرف مقابلم گفتم که شما صحیح میفرمایین. حتی در موارد درسی. اونوقت شما میگی که چرا فکر میکنم حرف من درسته؟؟؟؟
      کسایی هم که دور خودتون جمع کردین و غیبت بقیه رو میکنین یه مشت آدم بیکار هستن و امثال خودتون هستن من باهاتون دهن به دهن نمیشم. همون موقع که داشتین با بقیه غیبت میکردین و سبزی پاک میکردین من متوسط مطالعه روزانم 15 ساعت بود. مشخصه که درک و فهم من با آدمای بیکار یکی نیست.

4. Top | #49
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      روی صحبت بنده با شما نبود. پزشکی اگه با علاقه خونده بشه خیلی رشته خوبیه و بالاترین پزستیژ رو داره. روی صحبت من با کسایی هست که قراره با خوندن حرف های مفتی که درباره درآمد چندین میلیون تومنی پزشک عمومی و اراجیفی در سهولت متخصص شدن و ... برن پزشکی رو انتخاب کنن.
      خدا شاهده دوسال پیش توی فروم پارس مدیک یه خانم دکتری پست زده بود که طلاق گرفتم و پس اندازم تموم شده و بچه دارم و چیکار کنم ماهی 2 یلیون تومن درآمد داشته باشم ؟؟ اونوقت یه نفر با اطلاعات قرن گذشته میاد میگه پزشک عمومی درآمد زیر 5 میلیون تومن نداریم ! یکی میاد میگه متخصص ها درآمدشون از 17 میلیون تومن شروع میشه ! در صورتی که متخصص چشم که دومین تخصص پردرآمد هست به سختی میتونه درآمدش به این میزان برسه، مگه اینکه پزشک باتجربه و اسم درکرده ای باشه. متخصص داخلی و متخصص اطفال و متخصص عفونی داریم که روزانه 12 نفر مراجعه کننده رو هم ندارن. در خوشبینانه ترین حالت ممکن میتونن ماهی 5-6 تومن درآمد داشته باشن. 7 سال درس بخون + 2 سال طرح پزشکی عمومی + حداقل 4 سال تخصص + مدت نامعلومی طرح تخصص ( الان حداقلش 5 ساله ) بعدش که چیزی به پیر شدنت نمونده بیا و ماهی 6 تومن حقوق بگیر !!
      منهم قصدم بی احترامی به هیج کسی نبود . فقط نظرمو گفتم . اگرم ناخواسته شما رو ناراحت کردم ببخشین

5. Top | #50
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      استارتر شما پزشکی قبول شدی؟
      مشاور

6. Top | #51
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      من فقط مثال نقض حرفای اون یکی اسنایپرو بیارم
      بلخره ما دوربین دارا حرف همو بهتر میفهمیم
      دوست من
      اون پزشک عمومی که تازه مهرشو گرفته میره تو منطقه محروم شیفت اورژانس 24ساعته...روزی 600 تا یک میلیون بسته به جاش بهشون میدن...نظرت در مورد این چیه؟
      تموم این حرفایی که تو میگی درسته اما واسه کسی که میخواد بهش کار بدن تو شهر خودش بره بیمارستان یا مطب بزنه پاشا بندازه رو پاش نسخه بپیچه
      بعله اگه منظورت از کار این باشه...پزشکا بیکارن و کم درآمد
      اما اگه یکی تلاش کنه از سال چهارم پنجم میتونه بره سر کار....البته با مهر رفیقاش که یکمم خطرناکه
      اما شدنیه.....
      و در مورد تخصص
      شما تاحالا با چن تا دانشجوی تخصص هم صحبت شدی؟
      اکثرشون از سال سوم مریضای خودشونو دارن و پول عملاشونو خودشون میگیرن....به جز رشته های معدود
      درآمد تخصص از همون ترم5 و 6 ثابت شدس....البته نه اینکه از 17 تومن شروع بشه..بسته به رشته و دانشگاهشم داره مسلما
      اما کلا حرفاتو با عینک بدبینی گفتی
      بدترین شرایطو گفتی
      اما یه چیزیرو باهات موافقم
      کسی که به امید درآمد میره پزشکی کلاهش پسه معرکس

7. Top | #52
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز با نهایت احترامی که برای اسنایپر بودن شما قائلم شما متاسفانه کوچترین اطلاعی از پزشک و سازوکار هاش ندارین همه چیزهایی هم که فرمودین اشتباهه. به هیچ پزشکی در مناطق محروم روزی 600 هزار الی 1 میلیون نمیدن ! در این میشه ماهی 30 میلیون تومن. کل بودجه درمانی برای یه منطقه محروم شاید 100 میلیون تومن هم نشه در سال چطور با این حساب بالای 200 میلیون تومن هرکدوم از پزشکانش درآمد داشته باشن؟؟ الان طرف 10 ساله داره درس میخونه که متخصص داخلی بشه ماهی 5-6 میلیون تومن درآمد داشته باشه شما میگی پزشک منطقه محروم روزی 1 میلیون میگیره؟؟ من خودم مرکز استان زندگی میکنم و با قاطعیت بهتون میگم به جز رادیولوژیست ها هیچ پزشکی ماهی 30 میلیون درآمد رو نداره اگه اینطوری بود که اینهمه فوق تخصص و ... بلند میشدن میرفتن منطقه محروم خب. الان هزینه ویزیت پزشک عمومی در بخش دولتی 8 هزار تومن هست که بخشی از این مبلغ برای پزشکهست و بقیه برای توسعه مرکز درمانی. با این حساب یه پزشک عمومی در منطقه محروم باید روزی 125 نفر رو ویزیت کنه و تمام حق ویزیت رو هم خودش نقدا دریافت کنه اشتباه بهت رسوندن عزیزم حتی نماینده های مجلس مناطق محروم و کارخانه دارهاشم چنین درآمدی ندارن. لطفا یکم با این جوزدگی مردم در مورد درآمد پزشکی فاصله بگیرین.
      دوست عزیز قتل غیرعمد تا 3 سال زندان داره + پرداخت دیه. در محوطه بیمارستان آموزشی و طبقچارچوب و دستورات استاد و رزیدنت اگه دانشجوی پزشکی مرتکب قتل بشه نه دیه پرداخت میکنه نه زندان میره و مبلغ دیه رو هم بیمارستان یا بیمه مسئولیت پرداخت میکنن. ولی پزشک فارغ التحصیل اگه مرتکب قتل در حین درمان بشه دیه رو میپردازه ولی زندان رو میخره. اما کسی که نه پزشک هست و نه طبق دستور استاد و رزیدنت کاری کرده و بیمار کشته شده هم باید دیه رو پرداخت کنه هم بره زندان. درسته شما اطلاعی از اینچیزا ندارین ولی کسایی که وارد بیمارستان میشن بهشون اطلاع داده میشه. تا دلتم بخواد در کشور کشته شده بیمار در بیمارستان طی اشتباه پزشکی داریم، پس با این وضع هیچ دانشجوی پزشکی جرات نمیکنه بیاد با مهررفیقاش درمان انجام بده ! در اختیار دیگران قرار دادن مهر هم مسئولیتی داره که در ذهن شما نمیگنجه اصلا.
      ضمنا تخصص پزشکی ترم نداره. اون چیزی هم که گفته میشه 4 سال هست و ... طول متوسطش هست. فقط امتحان ارتقاء و بورد تخصص دارن ترم بندی شده نیست و اصلا درس هم ندارن رزیدنتی کلا امحان دادن + کارکردن هست ههمش هم در بیمارستان هست سر کلاس و درس و ... نمیرن به جز رشته پاتولوژی. پزشکایی که سر کلاس میرن متخصص و رزیدنت نیستن دانشجوی PhD هستن و هیچکدوم مریض ویزیت نمیکنن. رزیدنت ها نمیتونن که از ترم 5 بخوان کار کنن و مریض خودشون رو داشته باشن. رزیدنت 16-24 ساعت شیفت داره چطور مریض خودش رو داشته باشه؟ همه بیمارستان ها هم عرف اینه که مریضایی که برای پزشک عمومی مراجعه میکنن پولش باید برسه به پزشک اورژانس و مریض هایی هم که به بخش فرستاده میشن پولش مال متخصص ها هست. اگه رزیدنت بخواد مریض خودش رو داشته باشه باید از یکی از این دونفر دزدی کنه که محاله همچین چیزی.
      شما اگه میخواین در مورد پزشکی و تخصص و ... اطلاعات داشته باشین به سایت پارس مدیک مراجعه کنین فقط خواهشا اونجا از این حرفا نزنین که بهتون میخندن.

الان شما به اینترنت دسترسی دارین یعنی به جریان آزاد اطلاعات، نباید حرفی که میزنین با حرف اون پیرمزدی که توی صف نونوایی داره میزنه یکی باشه.

8. Top | #53
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز با نهایت احترامی که برای اسنایپر بودن شما قائلم شما متاسفانه کوچترین اطلاعی از پزشک و سازوکار هاش ندارین همه چیزهایی هم که فرمودین اشتباهه. به هیچ پزشکی در مناطق محروم روزی 600 هزار الی 1 میلیون نمیدن ! در این میشه ماهی 30 میلیون تومن. کل بودجه درمانی برای یه منطقه محروم شاید 100 میلیون تومن هم نشه در سال چطور با این حساب بالای 200 میلیون تومن هرکدوم از پزشکانش درآمد داشته باشن؟؟ الان طرف 10 ساله داره درس میخونه که متخصص داخلی بشه ماهی 5-6 میلیون تومن درآمد داشته باشه شما میگی پزشک منطقه محروم روزی 1 میلیون میگیره؟؟ من خودم مرکز استان زندگی میکنم و با قاطعیت بهتون میگم به جز رادیولوژیست ها هیچ پزشکی ماهی 30 میلیون درآمد رو نداره اگه اینطوری بود که اینهمه فوق تخصص و ... بلند میشدن میرفتن منطقه محروم خب. الان هزینه ویزیت پزشک عمومی در بخش دولتی 8 هزار تومن هست که بخشی از این مبلغ برای پزشکهست و بقیه برای توسعه مرکز درمانی. با این حساب یه پزشک عمومی در منطقه محروم باید روزی 125 نفر رو ویزیت کنه و تمام حق ویزیت رو هم خودش نقدا دریافت کنه اشتباه بهت رسوندن عزیزم حتی نماینده های مجلس مناطق محروم و کارخانه دارهاشم چنین درآمدی ندارن. لطفا یکم با این جوزدگی مردم در مورد درآمد پزشکی فاصله بگیرین.
      دوست عزیز قتل غیرعمد تا 3 سال زندان داره + پرداخت دیه. در محوطه بیمارستان آموزشی و طبقچارچوب و دستورات استاد و رزیدنت اگه دانشجوی پزشکی مرتکب قتل بشه نه دیه پرداخت میکنه نه زندان میره و مبلغ دیه رو هم بیمارستان یا بیمه مسئولیت پرداخت میکنن. ولی پزشک فارغ التحصیل اگه مرتکب قتل در حین درمان بشه دیه رو میپردازه ولی زندان رو میخره. اما کسی که نه پزشک هست و نه طبق دستور استاد و رزیدنت کاری کرده و بیمار کشته شده هم باید دیه رو پرداخت کنه هم بره زندان. درسته شما اطلاعی از اینچیزا ندارین ولی کسایی که وارد بیمارستان میشن بهشون اطلاع داده میشه. تا دلتم بخواد در کشور کشته شده بیمار در بیمارستان طی اشتباه پزشکی داریم، پس با این وضع هیچ دانشجوی پزشکی جرات نمیکنه بیاد با مهررفیقاش درمان انجام بده ! در اختیار دیگران قرار دادن مهر هم مسئولیتی داره که در ذهن شما نمیگنجه اصلا.
      ضمنا تخصص پزشکی ترم نداره. اون چیزی هم که گفته میشه 4 سال هست و ... طول متوسطش هست. فقط امتحان ارتقاء و بورد تخصص دارن ترم بندی شده نیست و اصلا درس هم ندارن رزیدنتی کلا امحان دادن + کارکردن هست ههمش هم در بیمارستان هست سر کلاس و درس و ... نمیرن به جز رشته پاتولوژی. پزشکایی که سر کلاس میرن متخصص و رزیدنت نیستن دانشجوی PhD هستن و هیچکدوم مریض ویزیت نمیکنن. رزیدنت ها نمیتونن که از ترم 5 بخوان کار کنن و مریض خودشون رو داشته باشن. رزیدنت 16-24 ساعت شیفت داره چطور مریض خودش رو داشته باشه؟ همه بیمارستان ها هم عرف اینه که مریضایی که برای پزشک عمومی مراجعه میکنن پولش باید برسه به پزشک اورژانس و مریض هایی هم که به بخش فرستاده میشن پولش مال متخصص ها هست. اگه رزیدنت بخواد مریض خودش رو داشته باشه باید از یکی از این دونفر دزدی کنه که محاله همچین چیزی.
      شما اگه میخواین در مورد پزشکی و تخصص و ... اطلاعات داشته باشین به سایت پارس مدیک مراجعه کنین فقط خواهشا اونجا از این حرفا نزنین که بهتون میخندن.

الان شما به اینترنت دسترسی دارین یعنی به جریان آزاد اطلاعات، نباید حرفی که میزنین با حرف اون پیرمزدی که توی صف نونوایی داره میزنه یکی باشه.
      رادیولوژیستی هم که 30 میلیون در ماه درامد داره و بعضی وقتها تا 40 تا هم در ماه میرسه 100% باید رادیولوژی داشته باشه با دستگاههای مختلف
      دانسیتو متری
      Ct scan
      OPG
      سونوگرافی
      که اینها حداقل 2.5 میلیارد تومان سرمایه گذاری میخواد که مسلما با سود 25% بانکی این پول جدود ماهی 50 تا 60 میلیون تومان سود بانکیشه
      وگرنه خود مدرک بیشتر از ماهی 5 میلیون بهش نمیدن (بیاد بعنوان مسئول فنی کار کنه توی رادیولوژی)

من کاملا با تمام حرفات موافقم
      درامد پزشکی چیزی نیست که اغلب مردم فکر میکنن

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

ویرایش توسط N a v i d : 20 فروردین 1394 در ساعت 10:44

9. Top | #54
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N a v i d نمایش پست ها
      رادیولوژیستی هم که 30 میلیون در ماه درامد داره و بعضی وقتها تا 40 تا هم در ماه میرسه 100% باید رادیولوژی داشته باشه با دستگاههای مختلف
      دانسیتو متری
      Ct scan
      OPG
      سونوگرافی
      که اینها حداقل 2.5 میلیارد تومان سرمایه گذاری میخواد که مسلما با سود 25% بانکی این پول جدود ماهی 50 تا 60 میلیون تومان سود بانکیشه
      وگرنه خود مدرک بیشتر از ماهی 5 میلیون بهش نمیدن (بیاد بعنوان مسئول فنی کار کنه توی رادیولوژی)

من کاملا با تمام حرفات موافقم
      درامد پزشکی چیزی نیست که اغلب مردم فکر میکنن
      همین مبلغ اگه در بازار مسکن سرمایه گذاری بشه هم تقریبا دوبرابر سودبانکی درآمد داره. رتبه سه رقمی کنکور سراسری و دو رقمی رزیدنتی هم نمخواد درس خوندن و شیفت هم نداره طرح هم نمیخواد بری.
      آوردن رتبه دو رقمی بین ده ها هزار پزشک هم خیلی سخته. سال 92 اگه رتبه 10 فقط سه تا تست رو اشتباه میزد میشد رتبه بالای 200 یعنی رادیولوژی نمیتونست بیاره. 4 سال رادیولوژی خوندن + مدت نامعلوم طرح ( فعلا برای رادیولوژی 8 سال هست ) هم باید به سختی هاش اضافه بشن.
      با درس خوندن در دانشگاه هم نمیشه رایدولوژی قبول شد باید حداقل یکی دو سالی پشت کنکور تخصص موند. هرجوری حساب میکنم میبینم اگه الان یه نفر در 18سالگی وارد دانشگاه بشه تا اینکه به عنوان رادیولوژیست بیاد برای خودش آژادانه کار کنه حداقل 41-42 سالی از عمرش گذشته. یعنی جوونیش تموم شده هیچ، 8-9 سال هم بیشتر با پیری فاصله نداره.
      دندونپزشکی در عوض 26 سالگی میتونه وارد بازار کار بشه برای خودش مطب بزنه سرمایه ای در حدود یه پراید صفر لازم داره شایدم کمتر. کم کم ماهی 8-9 تومن در ابتدا و سال های بعد هم دو سه برابر این مبلغ درآمد داره.

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      همین مبلغ اگه در بازار مسکن سرمایه گذاری بشه هم تقریبا دوبرابر سودبانکی درآمد داره. رتبه سه رقمی کنکور سراسری و دو رقمی رزیدنتی هم نمخواد درس خوندن و شیفت هم نداره طرح هم نمیخواد بری.
      آوردن رتبه دو رقمی بین ده ها هزار پزشک هم خیلی سخته. سال 92 اگه رتبه 10 فقط سه تا تست رو اشتباه میزد میشد رتبه بالای 200 یعنی رادیولوژی نمیتونست بیاره. 4 سال رادیولوژی خوندن + مدت نامعلوم طرح ( فعلا برای رادیولوژی 8 سال هست ) هم باید به سختی هاش اضافه بشن.
      با درس خوندن در دانشگاه هم نمیشه رایدولوژی قبول شد باید حداقل یکی دو سالی پشت کنکور تخصص موند. هرجوری حساب میکنم میبینم اگه الان یه نفر در 18سالگی وارد دانشگاه بشه تا اینکه به عنوان رادیولوژیست بیاد برای خودش آژادانه کار کنه حداقل 41-42 سالی از عمرش گذشته. یعنی جوونیش تموم شده هیچ، 8-9 سال هم بیشتر با پیری فاصله نداره.
      دندونپزشکی در عوض 26 سالگی میتونه وارد بازار کار بشه برای خودش مطب بزنه سرمایه ای در حدود یه پراید صفر لازم داره شایدم کمتر. کم کم ماهی 8-9 تومن در ابتدا و سال های بعد هم دو سه برابر این مبلغ درآمد داره.
      دقیقا
      البته دندون پزشکی یونیتش با فرز هاش و لوازم لازم برای راه اندازیش (اگه کسی نو بخواد حدود 60تا80 میلیون) ولی کترهایی هستن که بعد مدتی میفروشن لوازمشون را میشه با نصف این مبلغ خرید و مطب زد

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اقا من هنوز یک سوالی برام مبهم مونده

بومی بشیم یا غیر بومی ؟
      لطفا یکم تخصصی تر نظر بدید
      چرا همه زور میزنن تهران قبول شن ؟
      از تهران به شهرستان میشه انتقال گرفت
      ویرایش توسط Yek.Doost : 20 فروردین 1394 در ساعت 16:28

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      اقا من هنوز یک سوالی برام مبهم مونده

بومی بشیم یا غیر بومی ؟
      لطفا یکم تخصصی تر نظر بدید
      چرا همه زور میزنن تهران قبول شن ؟
      از تهران به شهرستان میشه انتقال گرفت

از تهران اره ولی به تهران نه

13. Top | #58
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظر شما حقوق یک متخصص چند است مثلا یکی تخصصشو بگیره بعد 4-5 سال متوسط حقوقش چنده؟

14. Top | #59
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا یک سوالی داشتم کسب ملا رتبه دو رقمی تو کنکور تجربی چه مزایایی داره؟طرح و ... باید بره ؟

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بستگی به نوع تخصص و شهرش داره مثلا تخصص اطفال باشه ممکنه اصلا کار نداشته باشه تو شهرهای بزرگ یا ممکنه متخصص چشم باشه ماهی 50 میلیون در بیاره یا متخصص طب اورژانس باشه تو درمانگاه ماهی 5تومن بگیره ولی یکی دیگه استخدام بیمارستان باشه به تعداد مریض کارانه بگیره به 100 میلیونم برسه
      ?

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)