سلام
گزینه اول : نادرسته منافذ هسته با محیط سیتوزل بیرون مرتبط میکنند و نیازی نیست که با اندوپلاسمی از سریق منافذ ارتباط ایجاد شه / چون که خودش مرتبط هست .
گزینه دوم : به محض تولید انزیم ها در شبکه اندوپلاسمی این هم فعال میشن پس نادرسته این مورد رو فک کنم در کتاب نوشته بود متاسفانه کتاب ندارم که ببینم درست دیدم یانه .
گزینه سوم : اینم نادرسته لیزوزم فعال بعد از تولید شدن توسط اندوپلاسمی هست و فقط توسط گلژی فعالیتش تغییر میکنه هر چند چنین چیزی نمیشه از متن کتاب برداشت کرد یا از طرفیم میشه گف که حتما قرار نیست فعالیت خودشونو بلافاصله انجام بدن / دلیل خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه دلایلمم کاملا غیر علمی هستتن ولی این گزینم نادرسته / گزینه مبهمی است (به ارتباط بین لیزوزم و اندوپلاسمی صاف شاید مربوط باشد شاید ..)
گزینه چهارم : والا دقیق منظورشو نمیفهمم ولی خب ویزیکول میتونه از اندوپلاسمی زبر یا گلژی هم رخ بده پس همین دوتا کافیه تا رد بشه این مورد .
موفق باشید .
ویرایش توسط ParsaYousefi : 26 شهریور 1395 در ساعت 23:21
سلام دوست عزیز
به نظر من:
درستی 1)در محل اتصال شبکه آندوپلاسمی زبر و هسته منافذ هسته این ارتباط رو برقرار میکنن.(قیدی هم در این گزینه مبنی بر قطعیت وجود نداره)
نادرستی 2)اولا پروتیین های ساخته شده در ریبوزوم های متصل به آندوپلاسمی زبر در خود آندوپلاسمی زبر ساخته می شوند و در همان جا فعال می شوند و در گلژی فقط نشانه گذاری می شوند پس اولین وزیکول حاوی آنزیم فعال از شبکه آندوپلاسمی زبر خارج میشه.علاوه بر این لیزوزوم در بلعیدن پراکسی زوم پیر و فرسوده وزیکول در خود تشکیل میدهد که در این وزیکول آنزیم های تجزیه کننده وجود دارد.
درستی 3)در مورد این گزینه مورد خاصی به ذهنم نمیرسه.
نادرستی 4)در مورد وزیکول های تولید شده در لیزوزوم صادق نیست و این وزیکول ها از اندامک خارج نمی شوند.
امیدوارم تحلیلم صحیح باشه.
موفق باشید
تفاوت گلوکز و atp چیه؟ گلوکز به صورت گیلیک.ژن در ماهیچه ذخیره می شه و بدن زمانی که احتیاح داشته باشه مصرف می کنه .atp هم خوندم که انرژی دخیره شده است پس سلول کدوم رو مصرف می کنه؟
چرا درسته؟؟
آن دسته از ریبوزوم هایی که شباهت بیشتری با ریبوزوم های پروکاریوتی دارند ،وظیفه ساخت گیرنده هورومون استروژن را بر عهده دارند
این سوال یکی از دبیر های زیست بود که تو تلوزیون هم زیاد میاد من امروز داشتم روش فکر می کردم
خودم اینطور فکر میکنم
هورمون های استروئیدی ابتدا وارد سیتو پلاسم شده و در انجا به گیرنده پروتئینی خاص متصل شده سپس ترکیب گیرنده -هورمون به درون هسته انتشار یافته
پس ریبوزوم های درون سیتو پلاسم مد نظر هست که من تو کلمه شباهت با ریبوزوم پروکاریوتی شک داشتم
چون اندازه ی ریبوزوم یوکاریوت ها با پروکاریوت ها متفاوته مگر کلروپلاست یا میتوکندری که اون هم مد نظر نیست
من که موندم چرا گفته شباهت با ریبوزوم پروکاریوتی
یکی از دبیر های زیست که تو تلوزیون هم میاد
خودم فکر میکنم باید غلط باشه
هورمون های استروئیدی ابتدا وارد سیتو پلاسم شده و در انجا به گیرنده پروتئینی خاص متصل شده سپس ترکیب گیرنده -هورمون به درون هسته انتشار یافته
پس ریبوزوم های درون سیتو پلاسم مد نظر هست که من تو کلمه شباهت با ریبوزوم پروکاریوتی شک داشتم
چون اندازه ی ریبوزوم یوکاریوت ها با پروکاریوت ها متفاوته مگر کلروپلاست یا میتوکندری که اون هم مد نظر نیست
من که موندم چرا گفته شباهت با ریبوزوم پروکاریوتی
درستی یا نادرستی موارد زیر را مشخص کنید.
1)در مکانسیم های نوعی گونه زایی که با الگوی تعادل نقطه ای توجیه می شود،تغییرات جمعیت همواره در جهت افزایش شایستگی تکاملی افراد ناخالص ،جابجا می شود.
2)در اپران لک،پس از اتصال عامل تنظیم کننده و پروتیین تنظیم کننده،هرگاه نسبت مجموع پیوندهای هیدروژنی که در کدون های آغاز و پایان شکسته می شود برابر 1 باشد ،یکسان بودن توالی کدون های پایان نتیجه می شود.
در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 39 مهمان)