X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 881 از 1912 نخستنخست ... 781871880881882891981 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 13,201 به 13,215 از 28680
    1. Top | #13201
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      فایل پیوست 60649
      بچه ها این سوال هم یه نظر بدین .
      من بین 2و3 شک دارم .
      @
      alireza7516
      @
      ParsaYousefi
      @
      hamed70t
      فکر‌کنم ج و د درسته ؛ چون لیزوزوم از گلژی خارج میشه ، پراکسی زوم هم شبکه آندو صاف !

2. Top | #13202
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فایل پیوست 60649
      من بین 2و3 شک دارم .
      @
      alireza7516
      @
      ParsaYousefi
      @
      hamed70t
      سلام

گزینه اول : نادرسته منافذ هسته با محیط سیتوزل بیرون مرتبط میکنند و نیازی نیست که با اندوپلاسمی از سریق منافذ ارتباط ایجاد شه / چون که خودش مرتبط هست .

گزینه دوم : به محض تولید انزیم ها در شبکه اندوپلاسمی این هم فعال میشن پس نادرسته این مورد رو فک کنم در کتاب نوشته بود متاسفانه کتاب ندارم که ببینم درست دیدم یانه .

گزینه سوم : اینم نادرسته لیزوزم فعال بعد از تولید شدن توسط اندوپلاسمی هست و فقط توسط گلژی فعالیتش تغییر میکنه هر چند چنین چیزی نمیشه از متن کتاب برداشت کرد یا از طرفیم میشه گف که حتما قرار نیست فعالیت خودشونو بلافاصله انجام بدن / دلیل خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه دلایلمم کاملا غیر علمی هستتن ولی این گزینم نادرسته / گزینه مبهمی است (به ارتباط بین لیزوزم و اندوپلاسمی صاف شاید مربوط باشد شاید ..)

گزینه چهارم : والا دقیق منظورشو نمیفهمم ولی خب ویزیکول میتونه از اندوپلاسمی زبر یا گلژی هم رخ بده پس همین دوتا کافیه تا رد بشه این مورد .

موفق باشید .
      ویرایش توسط ParsaYousefi : 26 شهریور 1395 در ساعت 23:21

3. Top | #13203
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      سلام

گزینه اول : نادرسته منافذ هسته با محیط سیتوزل بیرون مرتبط میکنند و نیازی نیست که با اندوپلاسمی از سریق منافذ ارتباط ایجاد شه / چون که خودش مرتبط هست .

گزینه دوم : به محض تولید انزیم ها در شبکه اندوپلاسمی این هم فعال میشن پس نادرسته این مورد رو فک کنم در کتاب نوشته بود متاسفانه کتاب ندارم که ببینم درست دیدم یانه .

گزینه سوم : اینم نادرسته لیزوزم فعال بعد از تولید شدن توسط اندوپلاسمی هست و فقط توسط گلژی فعالیتش تغییر میکنه هر چند چنین چیزی نمیشه از متن کتاب برداشت کرد یا از طرفیم میشه گف که حتما قرار نیست فعالیت خودشونو بلافاصله انجام بدن / دلیل خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه دلایلمم کاملا غیر علمی هستتن ولی این گزینم نادرسته / گزینه مبهمی است (به ارتباط بین لیزوزم و اندوپلاسمی صاف شاید مربوط باشد شاید ..)

گزینه چهارم : والا دقیق منظورشو نمیفهمم ولی خب ویزیکول میتونه از اندوپلاسمی زبر یا گلژی هم رخ بده پس همین دوتا کافیه تا رد بشه این مورد .

موفق باشید .
      ج فکر کنم درست باشه پارسا جان ، چون لیزوزومی نداریم که قبل از گلژی بتونه فعالیتشو شروع کنه ؛ درسته فعال هست ولی قبل از گلژی وارد مکانیسم عمل خودش نمیشه
      د هم حتی اگه لیزوزوم رو از مبدا نگاه کنیم بازم از شبکه آندو رو میبینیم که اندامک هست ، اینم نسبت به سوال فکر کنم درسته

4. Top | #13204
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      فایل پیوست 60649
      من بین 2و3 شک دارم .
      @
      alireza7516
      @
      ParsaYousefi
      @
      hamed70t
      سلام
      الف و ب غلطه(البته تا حدودی فکر کنم)
      ببخشید اگه غلط گفتم

5. Top | #13205
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      ج فکر کنم درست باشه پارسا جان ، چون لیزوزومی نداریم که قبل از گلژی بتونه فعالیتشو شروع کنه ؛ درسته فعال هست ولی قبل از گلژی وارد مکانیسم عمل خودش نمیشه
      د هم حتی اگه لیزوزوم رو از مبدا نگاه کنیم بازم از شبکه آندو رو میبینیم که اندامک هست ، اینم نسبت به سوال فکر کنم درسته
      والا داداش حامد دقیق نمیدونم خودمم منم اصلا دلیل خاصی پیدا نکردم . درسته قبلش فقط عنوان وزیکول میدن بهش .

د والا اونم مونده به نظر طراح نظرات تو کاملا درستن

6. Top | #13206
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فایل پیوست 60649
      من بین 2و3 شک دارم .
      @
      alireza7516
      @
      ParsaYousefi
      @
      hamed70t

سلام دوست عزیز
      به نظر من:

درستی 1)در محل اتصال شبکه آندوپلاسمی زبر و هسته منافذ هسته این ارتباط رو برقرار میکنن.(قیدی هم در این گزینه مبنی بر قطعیت وجود نداره)

نادرستی 2)اولا پروتیین های ساخته شده در ریبوزوم های متصل به آندوپلاسمی زبر در خود آندوپلاسمی زبر ساخته می شوند و در همان جا فعال می شوند و در گلژی فقط نشانه گذاری می شوند پس اولین وزیکول حاوی آنزیم فعال از شبکه آندوپلاسمی زبر خارج میشه.علاوه بر این لیزوزوم در بلعیدن پراکسی زوم پیر و فرسوده وزیکول در خود تشکیل میدهد که در این وزیکول آنزیم های تجزیه کننده وجود دارد.

درستی 3)در مورد این گزینه مورد خاصی به ذهنم نمیرسه.

نادرستی 4)در مورد وزیکول های تولید شده در لیزوزوم صادق نیست و این وزیکول ها از اندامک خارج نمی شوند.

امیدوارم تحلیلم صحیح باشه.

موفق باشید

7. Top | #13207
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تفاوت گلوکز و atp چیه؟ گلوکز به صورت گیلیک.ژن در ماهیچه ذخیره می شه و بدن زمانی که احتیاح داشته باشه مصرف می کنه .atp هم خوندم که انرژی دخیره شده است پس سلول کدوم رو مصرف می کنه؟

8. Top | #13208
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bitsy نمایش پست ها
      تفاوت گلوکز و atp چیه؟ گلوکز به صورت گیلیک.ژن در ماهیچه ذخیره می شه و بدن زمانی که احتیاح داشته باشه مصرف می کنه .atp هم خوندم که انرژی دخیره شده است پس سلول کدوم رو مصرف می کنه؟
      سلام .

میشه اینطور متصور شد که گلوکز معدنی برای تولید atp هست .

ینی گلوکز مستقیم برای هیدرولیز و سنتز ابدهی مصرف نمیشه بلکه به مولکول های پر انرژی مثل atp تبدیل میشه و سلول مستقیم از اون ها استفاده میکنه .

9. Top | #13209
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چرا درسته؟؟
      آن دسته از ریبوزوم هایی که شباهت بیشتری با ریبوزوم های پروکاریوتی دارند ،وظیفه ساخت گیرنده هورومون استروژن را بر عهده دارند

10. Top | #13210
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Full Professor نمایش پست ها
      چرا درسته؟؟
      آن دسته از ریبوزوم هایی که شباهت بیشتری با ریبوزوم های پروکاریوتی دارند ،وظیفه ساخت گیرنده هورومون استروژن را بر عهده دارند
      والا چیز خاصی به ذهنم نمیرسه ، میتوکندری تو تجزیه ی اسید های چرب توسط آنزیم های میتوکندریایی نقش داره ؛ ولی نقشش تو تولید گیرنده ی سیتوپلاسمی رو نمیدونم ! جوابش رو خودتون میدونین؟

11. Top | #13211
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      چرا درسته؟؟
      دوست عزیز کی گفته چنین عبارتی بر اساس متن کتاب درسی صحیحه؟

این گیرنده ها توسط ریبوزوم های آزاد سیتوسل ساخته میشن که جز ریبوزوم های ساده نیستن.

12. Top | #13212
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      والا چیز خاصی به ذهنم نمیرسه ، میتوکندری تو تجزیه ی اسید های چرب توسط آنزیم های میتوکندریایی نقش داره ؛ ولی نقشش تو تولید گیرنده ی سیتوپلاسمی رو نمیدونم ! جوابش رو خودتون میدونین؟
      این سوال یکی از دبیر های زیست بود که تو تلوزیون هم زیاد میاد من امروز داشتم روش فکر می کردم
      خودم اینطور فکر میکنم
      هورمون های استروئیدی ابتدا وارد سیتو پلاسم شده و در انجا به گیرنده پروتئینی خاص متصل شده سپس ترکیب گیرنده -هورمون به درون هسته انتشار یافته
      پس ریبوزوم های درون سیتو پلاسم مد نظر هست که من تو کلمه شباهت با ریبوزوم پروکاریوتی شک داشتم
      چون اندازه ی ریبوزوم یوکاریوت ها با پروکاریوت ها متفاوته مگر کلروپلاست یا میتوکندری که اون هم مد نظر نیست
      من که موندم چرا گفته شباهت با ریبوزوم پروکاریوتی

13. Top | #13213
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      این سوال یکی از دبیر های زیست بود که تو تلوزیون هم زیاد میاد من امروز داشتم روش فکر می کردم
      خودم اینطور فکر میکنم
      هورمون های استروئیدی ابتدا وارد سیتو پلاسم شده و در انجا به گیرنده پروتئینی خاص متصل شده سپس ترکیب گیرنده -هورمون به درون هسته انتشار یافته
      پس ریبوزوم های درون سیتو پلاسم مد نظر هست که من تو کلمه شباهت با ریبوزوم پروکاریوتی شک داشتم
      چون اندازه ی ریبوزوم یوکاریوت ها با پروکاریوت ها متفاوته مگر کلروپلاست یا میتوکندری که اون هم مد نظر نیست

خیالتون راحت باشه اشتباه آشکاریه!

14. Top | #13214
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza7516 نمایش پست ها
      دوست عزیز کی گفته چنین عبارتی بر اساس متن کتاب درسی صحیحه؟

این گیرنده ها توسط ریبوزوم های آزاد سیتوسل ساخته میشن که جز ریبوزوم های ساده نیستن.
      یکی از دبیر های زیست که تو تلوزیون هم میاد
      خودم فکر میکنم باید غلط باشه

15. Top | #13215
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      درستی یا نادرستی موارد زیر را مشخص کنید.

1)در مکانسیم های نوعی گونه زایی که با الگوی تعادل نقطه ای توجیه می شود،تغییرات جمعیت همواره در جهت افزایش شایستگی تکاملی افراد ناخالص ،جابجا می شود.

2)در اپران لک،پس از اتصال عامل تنظیم کننده و پروتیین تنظیم کننده،هرگاه نسبت مجموع پیوندهای هیدروژنی که در کدون های آغاز و پایان شکسته می شود برابر 1 باشد ،یکسان بودن توالی کدون های پایان نتیجه می شود.

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن