اینکه ماهیچه های قلبی تونوس دارن یا ندارن من هیچ عرضی نکردم!بعدشم درسته تونوس رو برا ماهیچه های اسکلتی کتاب توضیح داده ولی این نکته رو نمیشه گفت مخصوص ماهیچه های اسکلتیه!ب متن زردی ک تو تصویره دقت کن.
ایا این جمله غلطه؟اسکلت درونی بیشتر مهرداران استخوانی میباشید
این قید تو کتاب وجود داره؟؟؟
اصولا ب سلول خونی ک مثل امیب پای کاذب تشکیل میده میگن دیاپدز داره!ولی مشکل اینجاست ک لنفوسیت توانایی تشکیل پای کاذب رو نداره و طی یک سری روش های خاصی از جداره مویرگ عبور میکنه.نمیدونم شما چطور میگید دیاپدز داره با اینکه کتاب دانشگاهی ب رخ میکشید!
البته در سطح کتاب حرف شما درسته اما از لحاظ علمی ن!
ببخشید من یک چیزی بگملنفوسیت دیاپدز داره اما پای کاذب نداره نقل از الگو
ویرایش توسط Zealous : 13 مرداد 1395 در ساعت 16:46
نه پای کاذب با دیاپدز فرق داره تو پای کاذب سلول تعداد زیادی زاءده سیتوپلاسمی داره که از همه جایه سلول بیرون زده که بشون می گن پایه کاذب ولی تویه دیاپدز محتوایه سیتوپلاسمی سلول به همچین شکلی در نمی یاد تو ی نقطه متمرکز و نازک می شه تا بتونه به تدریج عبور کنه از دیواره مویرگ کاش ی انیمیشن داشتم نشونتون می دادم![]()
خب خودت میگی میشه برداشت کرد اما این قیود تو کتاب ک باید باشه نیس اما امکان طرحش وجود داره!خیلی از قیود تو کتاب نیس اما با توجه ب مطالب پراکنده کتاب میشه براشون قید در اورد.پ اینکه بگیم ی قید باید حتما تو کتاب باشه تا بشه ازش سوال در اورد انصافا درست نیس!
در مورد اسامی ماهیچه هایی ک نام بردم ی دکتر بهم گفت منم برا اینکه اطلاعات عمومیتون بره بالا گفتم ماها از دکترا بهتر نمیدونیم.میدونیم؟؟
شمام بهتره حفظشون کنی بدردت میخوره
در حال حاضر 364 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 364 مهمان)