اينم يه عكس fun از قلب بدون خون!!!
بدون شرح:اين عكس قلب من هست پارسال بعداز اتمام جلسه كنكور.اميدوارم امسال اين طور نشه.
![]()
اينم يه عكس fun از قلب بدون خون!!!
بدون شرح:اين عكس قلب من هست پارسال بعداز اتمام جلسه كنكور.اميدوارم امسال اين طور نشه.
![]()
سلام
1_منظور از "منشا جانوران امروزی" که تو فصل 3 کتاب پیش اومده ، کدوم آغازیه؟
2_آخرش گامتوفیت و اسپوروفیت کاهوی دریایی، "اندام پرسلولی تمایزیافته تولید مثلی" هست یا نه؟
3_ در مهندسی ژنتیک از هرباکتری چندتا پلازمید میشه استخراج کرد؟
4_در مهندسی ژنتیک اگه از یاکتریوفاژ استفاده بشه، نمیشه غربالگری کرد؟ درسته؟
5_تو هم یوغی باکتری ، فقط پلازمید منتقل میشه نه؟ تو ترانسفورماسیون چی منتقل میشه؟ DNA اصلی یا پلازمید؟
6_وقتی NAD+ تبدیل میشه به NADH ، اکسید میشه یا احیا؟
7_وقتی FAD تبدیل میشه به FADH2 ، اکسید میشه یا احیا؟
8_اگه بدون تجویز دکتر، قرص مولتی ویتامین بخورم، ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
پیشاپیش ممنون که سوالا رو با حوصله جواب میدید![]()
ویرایش توسط INFERNAL : 17 خرداد 1395 در ساعت 00:44
سلام!
من فکر نمی کنم هموجنتیسیک اسید در آلکاپتونوریا باعث تغییر ph خون یا ادرار بشه! چون اصلا تجزیه نمیشه. (یون هیدرونیوم آزاد نمیکنه!)یعنی به همون شکل وارد ادرار میشه و باعث تیرگی رنگش میشه! در ثانی:باید حواستون به بافر بودن خون باشه! آخ جون بیوشیمی!(البته احتمال داره برخی منابع کنکور گفته باشند که باعث تغییر ph میشه!) اینم بگم حدس من اینه که به علت تجزیه نشدن اسید اتفاقا خون کمی بازی تر میشه!
اسسسستتتااااادددد!( @درسا20 )@miladkh1375 (تو تو پرانتز نیستی!هوای استاد بودن برت نداره! تو پروفسوری!)
![]()
ویرایش توسط M.AMIN.D : 17 خرداد 1395 در ساعت 12:30
ویرایش توسط After4Ever : 17 خرداد 1395 در ساعت 02:11
.توي هستهي بزرگ مژکداران يه دي ان اي داريم.آيا مشابه اون دي ان اي توي هستهي کوچيک هم هست؟يا فقط توي هستهي بزرگه؟يعني هستهي بزرگ و کوچيک ژن مشترک دارن يا نه
در حال حاضر 182 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 182 مهمان)