يه سوال : در يك سلول گرانولوسيت كدام پروتئين آنزيمي در جابه جايي يون هيدروژن نقش داره؟آيا مي تونيم به پروتئين توليد كننده
atpدر زنجيره انتقال الكترون ميتوكندري اشاره كنيم؟
يه سوال : در يك سلول گرانولوسيت كدام پروتئين آنزيمي در جابه جايي يون هيدروژن نقش داره؟آيا مي تونيم به پروتئين توليد كننده
atpدر زنجيره انتقال الكترون ميتوكندري اشاره كنيم؟
بچه ها در سوال زير مي تونيم اين جوري نقض گزينه ها رو بياريم؟
گزينه2:باكتري هاي فتوسنتز كننده فاقد كلروپلاست هستند.
گزينه3:پراكسي زوم برخلاف سانتريول در گياهان دانه دار وجود داره.
گزينه 4:هرچي فكر كردم نتونستم در مورد قارچ مثال نقض بيارم.شايد در مورد نخينه نقض باشه؟!!نظر شما چيه؟!!!
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
سلام .
گزینه 1 دوتا غلط داره . یکی اینکه اینطور نیس که هر اپیدرمی کلروپلاست داشته باشه ! (فصل 6- صفحه نود و هفت)
دوم با فرض کلروپلاست دار بودنش ، " بدون ریبوزومش " غلطه .
گزینه 2 و 3 هم دلیل خودتون واس غلط بودنش کافیه
اما گزینه آخر ، گزینه 4 هم غلطه .
درسته ک :
همه قارچ ها هسته دارن . با توجه به اینکه همه قارچ ها میتوز می تونن بکنن و میتوزشون هسته ای هست . ینی هسته دارن !
در سلول های یوکاریوتی هسته دار ، در درون هسته ، هستک وجود داره . اگه ب کار بردن کلمه "چند" رو طراح غلط گرفته که تست کلا غلط میشه . چون کتاب سال دوم گفته " یک یا چند " ، به کار بردن کلمه "یا" به ما این اجازه رو میده که از هر کدوم استفاده کنیم هر چن ما علم و غیب نداریم قارچ کدومشو داره !!
اما مثال نقض اصلی : در آسکومیست ها ، حین تولید مثل جنسی ، ی قارچ هسته ها شو منتقل میکنه به قارچ دیگه . ینی سلول بدون هسته میشه . ینی با توجه به کشیدن این نکته خیلی ریز از کنه کتاب به بیرون ، باید قبول کنیم هر سلولی در قارچ ها در همه مراحل زندگی که هسته دار نیست !
هر چند کامل ترین گزینه، گزینه 4 ب نظر میرسه اما با توجه به شواهد و مدارک ! ، ب نظر من این تست غلطه .
![]()
ویرایش توسط Ali TiR : 13 خرداد 1395 در ساعت 19:23
سلام بچه ها به این سوال ها پاسخ تشریحی بدید.ممنون(طراحی خودمه!!!!)
چند مورد از موارد زیر درمورد انسان درست است؟
1-شکل سه بعدی غده های فوق کلیه باهم فرق دارند.
2-همه ی سلول های غده ی هیپوفیز پیشین از یک جنس هستند.
3-درگوش داخلی هنگام عبورمایع وبرخورد ان به ماده ی ژلاتینی که به یک سلول مژک دار متصل است جریان عصبی تولید می شود.
4-جسم سلولی گیرنده ی استوانه ای نسبت به گیرنده ی مخروطی به دندریت نزدیک تر است.
5-در مغز انسان فقط یک تالاموس وجود دارد.
6-سیاهرگ های مغز انسان می توانند گردش خون باز داشته باشند.
7-زیر سخت شامه مغز حتما عنکبوتیه است.
ممنون!!!
سلام
این جمله که در کنکور 94اومده چگونه درست هست؟
افزایش هورمون های تیروییدی باعث افزایش فعالیت پانکراس می شود .
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)