X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 712 از 1912 نخستنخست ... 612702711712713722812 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 10,666 به 10,680 از 28680
    1. Top | #10666
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naeema نمایش پست ها
      هلو لیدیز اند جنتلمنز
      1.اون باکتری بدون پیلی در فرآیند هم یوغی بدون پلازمیده دیگه؟
      2.ویروس هپاتیت bدرون سلول میزبان رشد و تولید مثل میکند و میتواند مقدار هماتوکریت را تغیر دهد...چرا صحیح گرفته؟به کاربردن کلمه ی رشد برای ویروس که صحیح نیست.
      3.در ورزشگاه پراکنش افراد دسته ایه؟یا یک نواخت؟میشه با استدلال توضیح بدید؟
      4.در شرطی شدن کلاسیک جانور بیشتر از تجربیات و حوادث گذشته اش استغاده نمیکنه؟مثل شرطی فعال؟اگه پاسخ منفیه خیلی مشتاقم از علتش با خبر بشم.
      5.آیا این گزاره صحیحه؟همه ی رنگیزه ها در فتوسیستم الکترون خود را به p700داده تا کلروفیل ای خود را خارج کند.
      6.یه سوال ساده:آیا dnaویروس سانترومر و نوکلیوزوم و هیستون داره؟
      7.شیر های نر جوان شایستگی تکاملی زاده های خود را تضمین میکنند. با چه دلیلی این جمله رو رد میکنید؟
      ممنون که وقت میزارید
      نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند

2. Top | #10667
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هلو لیدیز اند جنتلمنز
      2.ویروس هپاتیت bدرون سلول میزبان رشد و تولید مثل میکند و میتواند مقدار هماتوکریت را تغیر دهد...چرا صحیح گرفته؟به کاربردن کلمه ی رشد برای ویروس که صحیح نیست.
      4.در شرطی شدن کلاسیک جانور بیشتر از تجربیات و حوادث گذشته اش استغاده نمیکنه؟مثل شرطی فعال؟اگه پاسخ منفیه خیلی مشتاقم از علتش با خبر بشم.
      5.آیا این گزاره صحیحه؟همه ی رنگیزه ها در فتوسیستم الکترون خود را به p700داده تا کلروفیل ای خود را خارج کند.
      7.شیر های نر جوان شایستگی تکاملی زاده های خود را تضمین میکنند. با چه دلیلی این جمله رو رد میکنید؟
      ممنون که وقت میزارید

1)سوالت واضح نیست
      2) رشد حجمی نه منظور افزایش پروئتئین هاست
      3) یکنواخت دیگه
      4) همشون الکتروشون رو نمی ده...هر چقدر انرژی خورشیدی باشه...
      6) نه نداره
      7) فک کنم ص باشه

3. Top | #10668
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هلو لیدیز اند جنتلمنز
      ممنون که وقت میزارید
      1- بله . همه باکتری ها ژن دارن . در فرآیند هم یوغی رسالت انتقال ژن به صورت یک طرفه ست و باکتری پیلی ندار همیشه دریافت کننده ژنه و نمی تونه ژن رو منتقل کنه . پس حتما وکتوری به نام پلازمید نداره که نمیتونه ژنو منتقل کنه . چون برای این انتقال ژن حتما باید یک وسیله ای باشه به نام وکتور یا حامل . باکتری پیلی دار قطعا پلازمید دار (منتقل کننده ژن توسط پلازمید به باکتری دیگه) و باکتری پیلی ندار پلازمید ندار هست .
      2- ویروس رشد نمیکنه . هوموستازی نداره . متابولیسم نداره . تنفس سلولی نداره و کلا زنده نیست .
      3-بستگی به ورزشگاهش داره  . اگه برنابئو باشه یکنواخت (چون مردم منظم میشینن ) . اگه آزادی باشه دسته ای یا تصادفی میتونه باشه  ... آخه خواهر من این چ سوالیه ؟!
      4- من به شدت معتقدم که تجربه نقش داره . اما بعضی دوستان مخالف اند ! چون جانور با توجه به تجربیات گذشته مثل ارتباط بین صدای زنگ و پودر گوشت به محرک پاسخ میده و له له میزنه ! خب این تجربه ست بخدا . چرا قبول ندارن بعضیا نمیدونم !
      5- نفهمیدم چی گفتین اصلا
      6- این ویژگی یوکاریوت هاست (نه همه یوکاریوت ها). هر چی غیر از پروکاریوت هم که میشه یوکاریوت . اما مشکل اینجاس که کتاب اصلا ویروس رو جاندار محسوب نمیکنه . در حالی که یوکاریوت ها همگی جاندارند . ویروس یک " موجوده " . ینی یک چیزی که وجود داره . مث سنگ و شن و ماسه !  به اعتقاد من این موضوع خارج از کتابه . حالا شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن .
      7- غلطه ! چون تضمینی در کار نیست . شایستگی تکاملی زاده ها رو با کشتنشون کاهش میده و شایستگی تکاملی خودشو افزایش . ینی شایستگی تکاملی فرد(=خود شیر نر جوان) افزایش و تضمین میشه و شایستگی تکاملی گونه (زاده ها) کاهش پیدا میکنه
      سوالاتتون خیلی چالشی بود ! یه دور قشنگ نکات مهم واسم مرور شد ...
      ممنون 

4. Top | #10669
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هلو لیدیز اند جنتلمنز
      ممنون که وقت میزارید
      خب بیشترسوالاتون روجواب دادن....
      4.اگه یادتون باشه دریکی ازآزمون های کانون اومده بوددرتمام یادگیری هاتجربه نقش داره پس درش تجربه نقش داره.ولی استدلال روکتاب فقط برای حل مسئله گفته.
      6.فضولی؟:D.ولی می شه گفت چون dnaویروس یک تکه ازdnaسلول میزبانش هست پس ممکنه داشته اون فشردگی و... روطبق منشاویروس ها.
      7.به نظرم چون تعدادکل افراد کم می شه بقاسخت ترمی شه پس می شه بگیم این جمله اشتباه هست.

5. Top | #10670
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ﻫﻤﻪ ﻭﻛﺘﻮﺭﻫﺎﻱ موﺭﺩ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺩﺭ ﻣﻬﻨﺪﺳﻲ ﮊﻧﺘﻴﻚ ﻫﻤﻮاﺭﻩ ﺑﻪ ﻗﻂﻌﺎﺗﻲ اﺯ ﺩﻱ اﻥ ا ﺑﺎ ﺩﻭ اﻧﺘﻬﺎﻱ ﺗﻚ ﺭﺷﺘﻪ اﻱ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ
      این جمله درسته یا غلط با توضیح لطفا مرسی

6. Top | #10671
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasii نمایش پست ها
      ﻫﻤﻪ ﻭﻛﺘﻮﺭﻫﺎﻱ موﺭﺩ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺩﺭ ﻣﻬﻨﺪﺳﻲ ﮊﻧﺘﻴﻚ ﻫﻤﻮاﺭﻩ ﺑﻪ ﻗﻂﻌﺎﺗﻲ اﺯ ﺩﻱ اﻥ ا ﺑﺎ ﺩﻭ اﻧﺘﻬﺎﻱ ﺗﻚ ﺭﺷﺘﻪ اﻱ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ
      این جمله درسته یا غلط با توضیح لطفا مرسی
      : مهندسی ژنتیک
      به نظر من اشتباه هست..طبق نوشته ی کتاب درسی:"بریدن DNA به عهده ی آنزیم محدود کننده هست"....بیشتر آنزیم های محدود کننده،قطعاتی از DNA کوتاه تک رشته ای در هر دو انتها تولید میکنند...
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

7. Top | #10672
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      طبق متن کتاب بیشتر موجودات زنده تنفس سلولی دارند نه همه !!
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali TiR نمایش پست ها
      سوال دوستمونو خوب نخوندی .
      گفته سلول " بدون تنفس سلولی " ! نه بدون تنفس هوازی !!
      خطاب به دوستمون که سوال پرسید هم بگم همه سلول های زنده تنفس سلولی دارند و این هیچ مثال نقضی نداره ...

8. Top | #10673
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.97 نمایش پست ها
      طبق متن کتاب بیشتر موجودات زنده تنفس سلولی دارند نه همه !!
      خیر . همه "موجودات" زنده ، هم جانوری هم گیاهی تنفس سلولی دارند ولی اغلب "سلول" های زنده (به خاطر سلول غربالی آوند آبکش) تنفس سلولی دارند . 
      کجای کتاب همچین حرفی زده ؟ 
      + در مورد سلول گفتم منظورم همه سلول های جانوری بود . به آقا امیر چن پست بالاتر گفتم 
      ++ یه چیزی که ذهن منو مشغول کرده در مورد سلول غربالی اینه که آیا زنده اند اصلا ؟ یا مرده ؟
      کسی اطلاعی داره ؟ اگه مرده باشن ، همون جمله همه سلول های زنده تنفس سلولی دارند درسته . اساتید بیاین نظر بدین
      ویرایش توسط Ali TiR : 28 اردیبهشت 1395 در ساعت 13:49

9. Top | #10674
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه سوال:چرخه ویروس تبخال دقیقا چطوریه؟
      چرا باید وارد نورونی که تقسیم نداره بشه؟اصلا وارد میشه؟
      میشه لطفا یه نفر توضیح بده؟
      تو ویکی پدیا هم به نتیجه ای نرسیدم
      نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند

10. Top | #10675
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      1)
      2) رشد حجمی نه منظور افزایش پروئتئین هاست
      در این مورد نیاز به توضیح بیشتری دارم.
      لطفا اگه ممکنه.

11. Top | #10676
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آره . با آندوسیتوز (با صرف انرژی) وارد اعصاب صورت میشه .
      چون چرخه اش لیتیکه . چرخه لیزوژنی نیست که بخواد سلول میزبان تقسیم بشه . پس مشکلی ایجاد نمیکنه . به اعصاب صورت هم آسیب نمیرسونه و سلول عصبی از بین نمیره .
      همین ویروس تبخال یه مثال نقضه واسه اینکه در چرخه لیتیک ممکنه سلول میزبان از بین نره .

12. Top | #10677
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84...98%D9%86%DB%8C
      با توجه به متن ویکی و متن کتاب...ابتدا چرخه ی "لیزوژنی" داره...سپس هنگام فشار عصبی،وارد چرخه ی لیتیک میشه که اون موقع علائم بروز میکنند...
      تا وارد سلول نشه که نمیتونه DNA خودشو تکثیر کنه،عمو جون... @Ali TiR
      ویرایش توسط Dan_Gh : 28 اردیبهشت 1395 در ساعت 15:39

13. Top | #10678
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dangh نمایش پست ها

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84...98%D9%86%DB%8C
      با توجه به متن ویکی و متن کتاب...ابتدا چرخه ی "لیزوژنی" داره...سپس هنگام فشار عصبی،وارد چرخه ی لیتیک میشه که اون موقع علائم بروز میکنند...
      تا وارد سلول نشه که نمیتونه DNA خودشو تکثیر کنه،عمو جون...
      چرا باید وارد نورونی که تقسیم نداره بشه

14. Top | #10679
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      وقتی که تکثیر ویروس کاهش می‌یابد ویروس به طرف اعصاب حسی محیطی پیش می‌رود و در عقده‌های عصبی به صورت غیر فعال باقی می‌ماند. یکی دیگر از علل عود عفونت مواردی است که میزبان در معرض استرس قرار می‌گیرد.
      کی اون جمله رو گفته بهت؟؟

15. Top | #10680
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      لیتیک چرخه کشندگی ویروس است و تبخال تا قبل از بروز علایم محیطی مثل تب و ترس و تنش عصبی در چرخه لیزوژنی است،توجه کنید پرو ویروس مخصوص لیزوژنی است و شکل کتاب را با دقت بررسی کنید(به شماره ها توجه کنید)صفحه 208 کتاب درسی.خواهرم!ین درسته...نه توضیح دوستمون...
      [دوستان اگه مطمئن نیسین...اطلاعات غلط ندین...بقیه به اشتباه میوفتن...با تشکر]

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن