سلام بر دوسِتان
1-در یازیدیومیست ها تولید مثل جنسی (فقط در برخی زنگ ها و سیاهک ها هست و در بفیه یازیدیو میست ها نیست) یا (در برخی زنگ ها و سیاهک ها به فراوانی هست و در بفیه یازیدیو میست ها به مقدار کم) ؟
2-در هر فاگوسیتوزی پای کاذب تشکیل میشه؟
3-ژن های موجود در هسته بزرگ اوگلنا دیگه تو هسته کوچک یافت نمیشه؟
4-متان اسکلت کربنی داره؟(الگو گفته نه ولی ماز میگه اره)
5-قطعا هنگام فعالیت انزیم،انرژی موجود در نوعی مولکول ناقل انرژی ازاد میشود(ص یا غ)
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
سلام داش محمد گل...
اینم نظرات من...
1-جمله کتاب اینه ...تولید مثل غیر جنسی در بازیدیومیست ها فقط در برخی از زنگ ها وسیاهک ها به فراوانی یافت میشود یعنی بقیشون ندارن...
2-نه فک کنم غلطه..چون فاگوسیتوز نوع خاصی از اندوسیتوزه...که سلول های مختلف میتونن داشته باشن و نیاز به تولید پای کاذب الزامی نیس
3-فک کنم یافت بشه ..چون ژنها از هسته کوچیک میان و تو تقسیم فقط هسته کوچیک تقسیم میشه و اگه وجود نداشته باشه باید هر سری از ژن هاش کاسته بشه
4-والا اینو نمیدونم...کتاب گفته به زنجیره ی کربنی مولکول های آلی اسکلت کربنی میگن ..قضاوتش با خودت
5-اینم فک کنم غلطه..چون کانال های تیلاکویید فعالیت انزیمی دارن وانرژی مورد نیازیون رو از زنجیره انتقال الکترون میگیرن و نیاز به ازاد شدن انرژی مولکول ناقل انرژی ندارن....شرمنده اگه اشتب بود
سلام آق محمد...چه خبر؟
1-فقط توبعضی از زنگ ها و سیاهک ها به فراوانی روی میده وتو بقیه نیست...
2-نه الزاما لازم نیست
3-اینو خیلی شک دارم ... نمیدونم
4-وقتی میگیم زنجیره یعنی باید چنتا به هم متصل باشن...پس متان قاعدتا زنجیره نداره بخواد اسکلت براش گرفته بشه...
5-به نظرم غلطه چون تو کانالهای تیلاکوییدی اینجوری نیست...
اگه غلظ گفتم به بزرگواری خودت عفو کن
اگه کسی میدونه، ممنون میشم جواب بده!
1-
2-
3-
معنی "ستیز" و "گریز" فرق میکنن یا ن؟!
...
ویرایش توسط Mr.Dr : 13 اردیبهشت 1395 در ساعت 00:13
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

کاهش انسولین موجب تحریک مرکز درک دمای بدن میشود. ص غانسولین فقط بر روی سلول کبد و ماهیچه اثر گذار است. ص غمحل ساخت adh و اکسی توسین پایانه آکسون های هیپوتالاموس میباشد. ص غ
با دلیل...ممنون!
این جمله میتونه درست باشه؟
دیابت نوع1قبل از سن بلوغ ایجاد میشود؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
نخینه در زیگومیست ها به 3شکل دیده میشه:استولن و ریزوئید اون یکی چیه؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
در حال حاضر 176 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 176 مهمان)