X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 682 از 1912 نخستنخست ... 582672681682683692782 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 10,216 به 10,230 از 28680
    1. Top | #10216
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naeema نمایش پست ها
      سلام.ماجراهای من و سوالام
      1.آب و مواد غذایی هم از منافذ و هم از راه لان مبادله میشن دیگه؟پس تنها تفاوت اونها در انتقال مواد.انتقال پیام های شیمیاییه؟
      2.اسپیروزیر چرا نمیتونه در خود جاندار اصلی میوز بده؟
      3.هر هاگدانی رو که نمیشه گفت اسپورانز؟!میشه؟
      4.بافت هادی:بافت آبکشی+بافت چوبی....چرا ؟مگه یه بافت میشه زیر مجموعه ی بافت دیگه بشه؟
      5.مفصل ها خون دارند؟
      6.ریشه ی هویج چه نوع کامبیومی داره؟
      7.گیاه چند ساله ی علفی که ریشه ذخیره ی مواد داشته باشد.معرفی میکنید؟
      8.گلبول قرمز زنده هست.تخمیر داره.اندامکم نداره؟انرزی میخواد چیکار پس؟میشه گفت متابولیسم داره پس؟
      9.الگو میگه:ماکروفاز سلول غیر خونی(ی با کسره)نمیگه خارج خون.میگه غیر خونی.درست میگه؟
      10.از انعکاس هایی که آموخته میشوند.در سطح کتاب داریم نام ببرید؟
      11.سیتوکینز دانه های گرده گیاهان چجوریه؟دارن؟ندارن؟سیتوکین ز نامساوی دارند؟
      12.تنیدن تار عنکبوت الگو عمل ثابته؟اگه هست محرک نشانش چیه؟عوض شدن رنگ پوست روباه قطبی هم آیا نمونه ای از الگو عمل ثابته؟
      لطفا استدلالتون برای درست گرفتن گزاره های زیر رو با ما به اشتراک بگذارید

13.بر روی هر پولک کاج حداثر 2 دانه تشکیل میشود.
      14.دانه ی بال دار فقط در برخی از بازدانگان مانند کاج وجود دارد.
      =============
      به نظرتون 2 جمله ی زیر صحیح اند؟چرا؟
      *
      هر جاندار تک سلولی ساکن آب شیرین واکویل ضربان دار دارد.ص
      گل هایی که حشرات شب پرواز گرده افشانی میکنند برخلاف گل هایی که خفاش ها گرده افشانی میکنند میتوتنند شب تنجی نداشته باشند.غ
      ========
      بسی سپاس از پاسخ دهنده(دهندگان)
      من منتظرم دوستان
      نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند

2. Top | #10217
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط abraham نمایش پست ها
      به نظرتون خارج شدن یون hدر فتوسنتز از طریق پروتئینی که خاصیت انزیمی هم داره چه ربطی به اضافه شدنpبهadp داره؟
      اینجوری برات میگم یادت بمونه و درکش کنی:

نوز خورشید به الکترون فتوسیستم انرژی میده==الکترون از پمپ غشایی عبور میکنه و مقداری از انرژی شو به پمپ میده====پمپ یون هیدروژن رو وارد تیلاکویید میکنه و مقداری به یونها انرژی میده===یون ها از طریق کانال atp ساز به بیرون تیلاکویید میرن و انرژی شونو به کانال میدن====کانال از انرزی استفاده و پیوند بین p و adp رو تشکیل میده
      نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
      گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
      نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
      گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست

3. Top | #10218
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      پس میتونم بگم که- در هر جابجایی یون در جهت شیب غلضت ممکن است همانند شکسته شدن گروه های فسفات در تنفس سلولی باعث ایجاد انرژی میشه؟- البته با توجه به گفته شما
      ببین چه طوری از یه سد برق تولید میکنن - با آب پشت سد خب - آبه دوست داره بیاد پایین و سر راهش توربین قرار میدن تا بپرخه و برق تولید کنه - قضیه ی اختلاف غلظت هم همینه - یون ها مولکول های آب یا هرچیز دیگه - دنبال تعادل هستن - اینا دوست دارن به جایی که کمترن برن و تعادل ایجاد کنن - سلولا اومدن از این ویژگی استفاده کردن و یه چیزی شبیه توربین بین راهشون قرار دادن - و از اونا انرژی میگرین و تثبیتش میکنن
      ...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ

ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
      challenge me if you can

4. Top | #10219
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نه نمیشه گفت.بیاین این جوری بگیم.
      حشرات شب پروازی که توانایی گرده افشانی دارن قطعا در شب گرده افشانی میکنند چون شب پرواز هستند.
      اما گل هایی که این حشرات گرده افشانی میکنن میتونن گلی هایی باشن که شبانه روز بازن.میتونن گل هایی باشند که روز ها بسته اند و شب ها باز میشن.مثل گل عباسی.
      اما خفاش ها فقط(در سطح کتاب)گل هایی رو گرده افشانی میکنند که در شب باز میشوند. و نمیتونن گرده افشانی گل هایی رو به عهده داشته باشن که هم شب بازند هم روز.
      اما همون طور که خودتونم اشاره کردید گل هایی که شب تنجی دارن بین این دو مشترک هستند.
      من هم برای همین در سوالم کلمه ی میتواند رو به کار بردم.چون اگه قطعا میاوردم نادرست میشد
      اگه بیانم نا ملموسه و نیاز به توضیحات بیشتری هست بفرمایید.
      بله منم منظورم همین بود که شب تنجیی ها بین دوتاشون مشترکن

5. Top | #10220
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.babaie نمایش پست ها
      اینجوری برات میگم یادت بمونه و درکش کنی:

نوز خورشید به الکترون فتوسیستم انرژی میده==الکترون از پمپ غشایی عبور میکنه و مقداری از انرژی شو به پمپ میده====پمپ یون هیدروژن رو وارد تیلاکویید میکنه و مقداری به یونها انرژی میده===یون ها از طریق کانال atp ساز به بیرون تیلاکویید میرن و انرژی شونو به کانال میدن====کانال از انرزی استفاده و پیوند بین p و adp رو تشکیل میده
      این درسته که پمپ یون رو وارد تیلاکوئید میکنه اما این که انرژی بهش میده داخل کتاب نیست اصلا چطوری بهش انرژی میده؟

6. Top | #10221
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr Baq3r نمایش پست ها

ببین چه طوری از یه سد برق تولید میکنن - با آب پشت سد خب - آبه دوست داره بیاد پایین و سر راهش توربین قرار میدن تا بپرخه و برق تولید کنه - قضیه ی اختلاف غلظت هم همینه - یون ها مولکول های آب یا هرچیز دیگه - دنبال تعادل هستن - اینا دوست دارن به جایی که کمترن برن و تعادل ایجاد کنن - سلولا اومدن از این ویژگی استفاده کردن و یه چیزی شبیه توربین بین راهشون قرار دادن - و از اونا انرژی میگرین و تثبیتش میکنن
      یعنی شما میفرمایین اون انزیم همانند توربین نقش تولید انرژی ه داره؟

7. Top | #10222
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من منتظرم دوستان
      در مورد سوال 1ت فقط میتونم نظر بدم
      توجه داشته باش لان ها فقط جاهایی هستن که دیواره نازک میشه و ربطی به منافذ نداره . منافذ هستن که مواد رو مبادله میکنن .

8. Top | #10223
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinzj نمایش پست ها
      در مورد سوال 1ت فقط میتونم نظر بدم توجه داشته باش لان ها فقط جاهایی هستن که دیواره نازک میشه و ربطی به منافذ نداره . منافذ هستن که مواد رو مبادله میکنن .
      سلاممبادله ی بین دو تراکیید مجاور مگه از راه لان نیست؟دو تراکیید که از طول کنار هم هستن؟
      نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند

9. Top | #10224
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلاممبادله ی بین دو تراکیید مجاور مگه از راه لان نیست؟دو تراکیید که از طول کنار هم هستن؟
      ببین من سال دوم رو تازه شروع کردم به درست خوندن . متن کتاب دقیقا اینکه دیواره سلولی یه سری جاها نازک میشن که بهش لان میگن . بعدش اومده گفته در دیواره سلولی منافذی وجود داره که آب و مواد شیمیای از این منافذ رد و بدل میشه و اصلا حرفی از رد و بدل شدن مواد توسط لان نزده به هیچ وجه !
      حتی یکی از سوالات گاج نقره ای مربوط به فصل 2 ام سال دوم اینجوریه =>
      در سلولهای گیاهی ، در محل ...... ، انتقال مواد شیمیایی بین دو سلول مجاور ، فقط از طریق بخشهای ..... انجام میشود .
      الف ) لان - زنده ب ) لان - غیر زنده ج ) منفذ - زنده 4 ) منفذ - غیر زنده
      جواب هم گزینه 3 میشد .

10. Top | #10225
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      یعنی شما میفرمایین اون انزیم همانند توربین نقش تولید انرژی ه داره؟
      من برفرمایم !! مگه پیامبرم.
      مثل توربین - منظورم عملکردشه
      ...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ

ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
      challenge me if you can

11. Top | #10226
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ببین من سال دوم رو تازه شروع کردم به درست خوندن . متن کتاب دقیقا اینکه دیواره سلولی یه سری جاها نازک میشن که بهش لان میگن . بعدش اومده گفته در دیواره سلولی منافذی وجود داره که آب و مواد شیمیای از این منافذ رد و بدل میشه و اصلا حرفی از رد و بدل شدن مواد توسط لان نزده به هیچ وجه !
      در سلولهای گیاهی ، در محل ...... ، انتقال مواد شیمیایی بین دو سلول مجاور ، فقط از طریق بخشهای ..... انجام میشود .
      جواب هم گزینه 3 میشد .
      سلام.این سوال تلفیقی از فصل 6 و 3 سال دومه.
      سوال گاج هم درسته.چون مواد شیمیایی آورده.همون چیزی که منم میخواستم از دونستنش مطمین بشم
      ممنون

12. Top | #10227
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

جواب هم گزینه 3 میشد .
      در دیواره ی بین دو سلول منافذی وجود داره ک با ماده ای زنده ب نام پلاسمودسم پر کرده. ازشون اب مواد غذایی و پیام شیمیایی رد و بدل میشه.... حالا هر سوالی صراحتا اینا رو بیان کرد جواب : منفذ- زنده میشه
      با این حال توی بعضی قسمت های کتاب چهارم( البته فک کنم) گفته شده ک از طریق لان هم ردوبدل داریم... ک من الان یادم نمیاد ردوبدل چی بود
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

13. Top | #10228
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ی سوال: ی کوچولو فرق مسیرغیرپروتوپلاستی و پروتوپلاستی برام توضیح میدید؟؟ من اصن نمیفهمم این تیکه رو...
      ممنون میشم.

14. Top | #10229
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masoume نمایش پست ها

در دیواره ی بین دو سلول منافذی وجود داره ک با ماده ای زنده ب نام پلاسمودسم پر کرده. ازشون اب مواد غذایی و پیام شیمیایی رد و بدل میشه.... حالا هر سوالی صراحتا اینا رو بیان کرد جواب : منفذ- زنده میشه
      با این حال توی بعضی قسمت های کتاب چهارم( البته فک کنم) گفته شده ک از طریق لان هم ردوبدل داریم... ک من الان یادم نمیاد ردوبدل چی بود
      سلام معصومه خانوم .
      من هنوز پیش رو با دقت نخوندم اصلا ...
      پس با توجه به حرف شما باید تفاوت متن کتابارو این دوستمون ببینن ، تا بفهمن بین چیزایی که رد و بدل میکنن چه فرقی هست

15. Top | #10230
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سلام معصومه خانوم .
      من هنوز پیش رو با دقت نخوندم اصلا ...
      پس با توجه به حرف شما باید تفاوت متن کتابارو این دوستمون ببینن ، تا بفهمن بین چیزایی که رد و بدل میکنن چه فرقی هست

اره...چون من دقیقا تو ذهنم هس ک بین لان هم ردوبدل بود.
      سلام یادم رفت:
      سلام

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن