نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
ویرایش توسط mohamad.b : 30 فروردین 1395 در ساعت 21:56
تخم پلاتیپوس پوسته های حفاظتی نداره.درسته؟
مگه یک تخم نباید پوسته داشته باشه؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
ویتامین های موجود در روده ............همیشه با....................جذب می شوند.
1-برخلاف آمینو اسیدها-انتقال فعال
2-همانند قندها-انتقال فعال
3-برخلاف آمینواسیدها
4-هماننداملاح-انتشار
گیرم که باخته ام
گیرم که باخته ام
هورمون فاقد پیک دومین=یک هورمون استروئیدی؟؟
گیرم که باخته ام
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
سلام
چند سوال داشتم ممنون میشم حواب بدید
1.فصل ۱۱ سوم توی شکل واسه تخم گذار گفته رشد درخارج از بدن مادر !!
واسه پلاتی پوس هم صدق میکنه ؟؟ اخه اون تخمش رو توی توی بدنش نگه میداره!!
2. ایا این جمله درسته ؟؟؟ در نشخوار کنندگان برخلاف اسب و فیل سلولوز بعد از عبور از روده ی باریک گوارش نمیاد!
به نظر خودم نادرسته چون گاو توی رودش تاژکدارحانورمانند داره که سلولولاز میسازه
3. رحم و لوله ی فالوپ فقط ماهیچه صاف دارن؟؟؟ ینی سطح داخلیش پوششی نداره ؟؟؟
عاقامن یه باردیگه سوالما میپرسم!به امیدان که کسی جواب دهد یاانکه اگر به کلاسی مشرف میشوید ازدبیر مربوطه بپرسید وجواب را به ما بدهید...
باشدکه پروردگارشمارایاری دهد
مگه این درست نیست که دربدن جانوران مختلف موادزایدنیتروژن دارتولیدشده یکسانه وامونیاکه.....ولی وقتی می خوان جانوراندفعکنن متفاوته ومیتونه یاامونیاک یا اوره یااوریک اسیدباشه...قبول داریداینا؟ توخیلی ازتستاهم به این تولیدامونیاک ک توی همشونه ودفع که میتونه امونیاک یااوره یااوریک اسیدباشه خیلی گیرمیدن
حالاسوال
توی فصل7زیست دوم همون صفحه اولش جمله کتاب اینه(موادزاید نیتروژن داری که دربدن جانوران مختلفتولیدودفع میشوند یکسان نیستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس اخرهمشون امونیاک تولید مگه نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوااااااااااااااااااااااا ااب بدید![]()
سلام ... منظور کتاب " یک ماده " ست تو " چن " جانور مختلف . آمونیاک در همه جانوران تولید میشه ولی در همه دفع نمیشه ... منظورش اینه که مثلا تو یه جانور ممکنه آمونیاک تولید شه ولی اوره دفع شه ! (قبلش تبدیل آمونیاک به اوره ) ممکنه تو یکی دیگه همون آمونیاکی که تولید میشه دفع شه و ... .
گزینه 4 میشه ؟ گزینه 3 رو هم ناقص نوشتید
ویتامین ها 2 نوع هستند یا محلول در چربی (که نوعی لیپید هستند در واقع) یا محلول در آب .
طبق کتاب "جذب" به معنی ورود مونومر ها از سلول های پوششی روده به "خون" هست .پس برای ویتامین های محلول در چربی جذب تعریف نمیشه چون وارد خون نمیشن و وارد رگ های لنفی و لنف میشن . البته بعضی از باکتری های روده بزرگ مقدار کمی ویتامین k و b تولید میکنن که استثنائا توی روده بزرگ جذب میشه .
ویرایش توسط mohamadalpha : 31 فروردین 1395 در ساعت 16:54
درست یا غ؟با توضیح
ممنون
1-بسیاری از بی مهرگان ابزی قادر به دفع امونیاک اند
2-پرندگان برخلاف تمام پستانداران و همانند حشرات میتوانند اوریک اسید دفع کنند
3-محتویات لوله گوارش ملخ میتواند وارد کیسه ها معدی شوند
4-با افزایش جذب اب در لوله جمع کننده ادرار،غلظت مواد زاید نیتروزن دار در ادرار کاهش میابد
5-در کپسول بومن ورود پروتیین به نفرون ممکن است
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست

ادیتورم خرابه نتونستم نقل قول کنم محمد : اولی به صورت مستقیم جایی آورده نشده ولی چون تو کتاب گفته بسیاری از جانوران آبزی آمونیاک دفع می کنند بتونیم بگیم جانوران شامل جانوران مهرهدار و بیمهره است پس بسیاری از بی مهرگان آبزی و بسیاری از مهرهداران آبزی آمونیاک دفع میکنند . دومی غلطه چون انسان که پستانداره می تونه اوریک اسید دفع کنه علاوه بر اوره . محتویات کیسههای معدی وارد معده میشن ولی محتویات معده نمیتونه وارد اون بشه . چهارمی هم فک کنم اصلا تو جمعکننده ادرار جذب نداریم و بازجذب داریم !!!! اگه منظور طراح این باشه نامردیه محضه ! ولی اگه جذب رو درست بگیریم درسته چون مقدار مواد دفعی که ثابته و مقدار حلال افزایش پیدا می کنه پس غلظت کم میشه . آخریش فک نکنم یعنی چیزی به ذهنم نرسید اگه چیزی بود بهم بگو . @mohammad.babaie
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 108 مهمان)