اول آنلاين بودي گفتم تا هستي جوابتو بدم ، فرستادم ديدم رفتي حذفش كردم كه فردا اساتيد عزيز جوابتو بدن ولي حالا كه دوباره اومدي منم جوابمو دوباره ميگم !![]()
گلبول سفيد خون ميگيم ! از اونجايي كه ماكروفاژ تو خون نيست و علاوه بر اون جزء گروه بندي گلبول هاي سفيد هم كتاب نياورده و علاوه تر بر اون ، اكثر خصوصيات گلبول هاي سفيد رو نداره به نظر من نيست !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
میدونستم میخوای اینو آدرس بدی ! پارسال معلممون گفت سر این که اینجا این حرفو زده دلیل نمیشه ماکروفاژها جزو گلبول سفیدا باشن ! آخه خیلی چیز ها تغییر میکنن ولی بعد از تغییر خودشون یه چیز مستقل حساب میشن . اینم مثل همون خیلی ها ! این جمله رو قبلش نقل قول از خودم برا جواب نوشته بودم ولی الان برای رعایت امانت نقل قول از معلممون میزنمش !![]()
درسته پادتن تولید میشه ! ولی اون چیزی که هدف ایدز برا نابودیه گروهی از لنفوسیت های T هست نه پادتن ! پس هدفش از بین بردن اون گروهی هست نه پادتن ها ! (میدونم که پادتن ها هم باهاش میجنگن ولی میگم هدف ایدز گروهی t هست ! )
بی سواد هم نیستیم میدونیم گروهی اسمشون t helper هست ! ولی چه کنیم که کتاب گفته !
راستی زهراخانوم توجه کردی تو 1 ماه 530 تا پست داشتی ؟!
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 24 آذر 1394 در ساعت 02:46
سرعت حرکت قطعات dna در الکتروفروز چه ربطی به نوع بار الکتریکی داره؟
ویرایش توسط yasii : 24 آذر 1394 در ساعت 09:42
بچه ها عصب نخاعی مگه همون ریشه ی شکمی و پشتی متصل به نخاع نیست؟
" ریشه پشتی در خارج از اعصاب نخاعی..."
من اینو نمی تونم درک کنم چون توی برداشتم اینه که ریشه ی پشتی خودش داخل اعصاب نخاعیه!
بازم سلام
١-منظور از محفظه ي گوش دروني كه پر از مايع هست چيه؟يعني كل قسمت گوش دروني كه شامل اطراف بخش حلزوني هم ميشه؟يعني اطراف بخش حلزوني هم مايع وجود داره يا فقط داخل اون؟
٢-استخوان ركابي به بخش حلزوني مستقيما وصله؟
٣-مژك سلولهاي مژكدار گوش فقط درون ماده ژلاتيني اند و وارد مايع اطراف ماده ژلاتيني نمي شن؟شكل٧-٣
٤-در شكل هاي ٧-٣ و ٨-٣ و ١٠-٣ و ١٢-٣ سلول هاي مژكدار همون نورون ها هستند؟يعني نورون ميتونه مژك داشته باشه؟شكل١٠-٣ واضح تره
٥-پرده صماخ جز گوش بيرونيه؟
٦-پيام عصبي از گيرنده بويايي به لوب بويايي و بعد توسط ليمبيك به قشر مخ ميره؟
در حال حاضر 258 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 258 مهمان)