X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 484 از 1912 نخستنخست ... 384474483484485494584 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 7,246 به 7,260 از 28680
    1. Top | #7246
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HAMID 313 نمایش پست ها
      سلام . یه سوال
      به شکل صفه 40 و 81 زیست 2 یه نگا بندازین. تو شکل صفه 40 هیپوفیز داخل مغزه تو شکل صفه 81 خارج مغز. درستش کدومه؟
      داخل مخ می باشد

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

2. Top | #7247
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin dehghan نمایش پست ها
      داخل مخ می باشد

Sent from my LG G3
      پس چرا تو صفه 81 اینجوریه؟

3. Top | #7248
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط magicboy نمایش پست ها
      منظورت اینه که ترشح یعنی اگزوسیتوز؟ این تحلیل همچین درست نیست
      برادر ترشح نمیشن آزاد میشن منظور از اگزوسیتوز خروج از سلول است و ترشحات سلول از طریق اگزوسیتوز منظور است

4. Top | #7249
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ...zahra... نمایش پست ها
      من با ای تی پی مشکلی ندارم

اما یکی ب من بگه کجای کتاب گفته کلسیم برای ترشح لازمه؟؟
      دخل و تصرفات فردین جوادی

5. Top | #7250
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ...zahra... نمایش پست ها
      من با ای تی پی مشکلی ندارم

اما یکی ب من بگه کجای کتاب گفته کلسیم برای ترشح لازمه؟؟
      تو فصل هورمون ها قسمت کلسی تونین کتاب گفته کلسیم برای ترشح بعضی مواد لازمه

6. Top | #7251
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      تو فصل هورمون ها قسمت کلسی تونین کتاب گفته کلسیم برای ترشح بعضی مواد لازمه
      خب پس همه ترشحات نیس ک.
      ممنون

7. Top | #7252
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ١- الگو گفته همواره در هر زماني از پتانسيل عمل غلظت سديم خارج سلول و پتاسيم در درون سلول بيشتره،درسته؟
      ٢-در mrna چند ژني كه چند رشته پلي پپتيدي از روش ساخته ميشه،همه رشته هاي پلي پپتيدي توسط يك ريبوزوم ساخته ميشن؟
      ٣-كتاب خانه زيست گفته؛وجود كدون اغاز باعث ميشود كه فقط يكي از سه چهارچوب در mrna ترجمه شود،يعني چي؟
      ٤-ژن انزيم انيدراز كربنيك در گلبول قرمز نابالغ بيان ميشه يا سلول مغز استخوان؟
      ٥-اگر غلطت گلوكز و لاكتوز هر دو در محيط باكتري اي كلاي زياد باشد باكتري فقط از گلوكز استفاده ميكنه؟

8. Top | #7253
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط magicboy نمایش پست ها
      دخل و تصرفات فردین جوادی
      آغا کلسی در اگزوسیتوز انتقال دهنده عصبی از پایانه آکسون به فضای سیناپسی که قبو داری، خدا رحمت کنه امواتت این یک نمونش مستقم تو کتاب نگفته ولی اینارو باید ترکیب کنی تو تستا زیاد اومده همین نکته تو تست 94 اومده بود هر جا تو گوگل هم سرچ کنی یکی از نقشای کلسیم در به فعالیت ترشحی غده های درون ریز و برونریز کمک میکنه ، آغا در آخر ترشحات سلولها(اگزدوسیتوز) از طریق یون کلسیم انجام میشه یعنی نیازمند هست

9. Top | #7254
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ١- الگو گفته همواره در هر زماني از پتانسيل عمل غلظت سديم خارج سلول و پتاسيم در درون سلول بيشتره،درسته؟
      ٢-در mrna چند ژني كه چند رشته پلي پپتيدي از روش ساخته ميشه،همه رشته هاي پلي پپتيدي توسط يك ريبوزوم ساخته ميشن؟
      ٣-كتاب خانه زيست گفته؛وجود كدون اغاز باعث ميشود كه فقط يكي از سه چهارچوب در mrna ترجمه شود،يعني چي؟
      ٥-اگر غلطت گلوكز و لاكتوز هر دو در محيط باكتري اي كلاي زياد باشد باكتري فقط از گلوكز استفاده ميكنه؟
      غ؛در پتانسیل آرامش همچین چیزی رو داریم.وگرنه شما به نمودار کتاب دقت کنی میبینی وقتی کانال های دریچه دار Na یا K باز یا بسته هستند پتانسیل الکتریکی درون نسبت به بیرون مد نظر هستش که تعدد یون Na یا K رو میگه

٢-در mrna چند ژني كه چند رشته پلي پپتيدي از روش ساخته ميشه،همه رشته هاي پلي پپتيدي توسط يك ريبوزوم ساخته ميشن؟خارج از کتابه.ولی واسه یوکاریوت ها همین بس که 1 ریبوزوم هستش
      ٣-كتاب خانه زيست گفته؛وجود كدون اغاز باعث ميشود كه فقط يكي از سه چهارچوب در mrna ترجمه شود،يعني چي؟نمیدونم.اگه میتونی عکس متنشو کامل بزار(قبل و بعدش)
      ٤-ژن انزيم انيدراز كربنيك در گلبول قرمز نابالغ بيان ميشه يا سلول مغز استخوان؟ تا وقتی نابالغ هست فقط در خود گلبول قرمز بیان میشه.اما در مغز استخوان رونویسی میشه
      ٥-اگر غلطت گلوكز و لاكتوز هر دو در محيط باكتري اي كلاي زياد باشد باكتري فقط از گلوكز استفاده ميكنه؟بله
      پاسخ به سوالات سربازی

10. Top | #7255
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ١-يعني الگو اشتباه ميگه؟
      نام: image.jpg نمایش: 25 اندازه: 9.5 کیلو بایت
      ٢-داداش من گفتم mrna چند ژني،تو يوكاريوت كه چند ژني نداريم
      ٣-همين يه نكته رو گفته ادامه نداره
      ٤-در گلبول بيان ميشه در مغز استخوان رونويسي؟؟يعني چي؟؟

11. Top | #7256
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در مورد سوال اخر فقط اضافه کنم که:
      اول اینکه استفاده از لاکتوز سر انجام منجر به تولید گلوکز میشه چون از تجزیه لاکتوز گلوکز به وجود میاد.
      اما منظور شما اینکه اگه هم گلوکز در محیط باشه و هم لاکتوز از کدوم استفاده می کنه؟!
      که باید بگم هر دو:
      دقت کنید که اگه لاکتوز کم هم باشه باز هم به صورت الولاکتوز به مهار کننده متصل میشه و باعث بیان شدن و تولید انزیم های جذب و هضم کننده لاکتوز میشه.
      پس در شرایط مورد ذکر سوال هم گلوکز و هم لاکتوز مصرف می شه.
      التماس دعا

12. Top | #7257
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اینجوری بگم آغا ما 2 جور پروتئن کانالی داریم همیشه باز و دیگری دریچه دار، همیشه باز که در پتانسیل آرامش فعاله و هم در پتانسیل عمل ، در پتانسیل آرامش که میدونیم نفوذ پذیری غشا به خروج پتاسیم بیشتر از سدیم هستش یعنی کانال های همیشه باز پتاسیمی تعدادشون خیلی بیشتر از سدیمیا هستش که چون پمپ سدیم پتاسیم فعاله پس حالت طبیعی یعنی پتاسیم را بر میگردونه داخل و سدیم را برمیگردونه بیرون اما در پتانسیل عمل پمپ غیر فعاله ولی دوستان حواستون باشه کانال های همیشه باز همیشه بازند وبا رفت و آمد سدیم به داخل و پتاسیم به خارج به قوت خود باقیست. در پتانسیل عمل اول کانال دریچه دار سدیمی باز پس سدیم وارد میشود و با اینکه پتاسیم هم در داخل سلول هست پست پتاسیم(مثبت)+سدیم(مثبت) در یک لحظه داخل سلول مثبت تر میشه( بچه ها میدونین که منفی بودن داخل سلول به دو علت است اینکه یونهای منفی دیگر و خروج زیاد پتاسیم با بار مثبت به خارج سلول و ورود کم سدیم با بار مثبت به داخل سلول) خوب برگردیم به بحثمون گفتم که در یک لحظه مثبت تر میشه نه اینکه سدیم داخل بیشتر از خارج میشه و با بسته شدن کانال سدیمی و باز شدن کانال پتاسیمی بیرون سلول مثبت تر میشه چون بیرو سدیم هم هست پتسیم هم روش چه شود پس داخل سلول که خودش یونهای منفی بسیاری داره و عامل اصلی منفی بودن داخل سلول است باعث میشه نمودار مقداری از حالت اول منفی تر بشه، پس نتیجه میگیریم الگو درست گفته عزیزان البته الگو زیاد غلط داره ها ولی این مورد را درست گفته همیشه سدیم چه در آرامش چه در عمل بیرون بیشتر و پتاسیم داخل بیشتر، شرمنده زیاد شد

13. Top | #7258
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ١-يعني الگو اشتباه ميگه؟
      سلام
      1-در ارامش که مشخصه.
      اما در عمل ابتدا سدیم با کانال میاد داخل اما باز هم پمپ روشن و سدیم رو می بره بیرون و تقریبا میشه گفت غلظت سدیم بیرون بیشتره.
      پتاسیم با باز شدن کانال می ره بیرون اما باز هم توسط پمپ به داخل پمپ میشه تقریبا غلظت داخلش بیشتره.
      پس نظر لگو درسته.
      2-یوکاریوت چند ژنی نداره.
      درباره سوالت باید بگم توسط یک ریبوزوم ترجمه میشه.
      چون راه نداز در ابتدا mrna هست و ریبوزوم باید از اول شرع کنه به ترجمه .

3-در اریتروسیت نابالغ . و زمانی ه این اریتروسیت در مغز استخوان قرار داره

التماس دعا

14. Top | #7259
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ١-يعني الگو اشتباه ميگه؟

سوال1....کاملا درسته...

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

15. Top | #7260
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط toofan425 نمایش پست ها
      سلام
      1-در ارامش که مشخصه.
      اما در عمل ابتدا سدیم با کانال میاد داخل اما باز هم پمپ روشن و سدیم رو می بره بیرون و تقریبا میشه گفت غلظت سدیم بیرون بیشتره.
      پتاسیم با باز شدن کانال می ره بیرون اما باز هم توسط پمپ به داخل پمپ میشه تقریبا غلظت داخلش بیشتره.
      پس نظر لگو درسته.
      2-یوکاریوت چند ژنی نداره.
      درباره سوالت باید بگم توسط یک ریبوزوم ترجمه میشه.
      چون راه نداز در ابتدا mrna هست و ریبوزوم باید از اول شرع کنه به ترجمه .

3-در اریتروسیت نابالغ . و زمانی ه این اریتروسیت در مغز استخوان قرار داره

التماس دعا
      نه نه دوست من اشتباه نکن پمپ این کار را انجام نمیده چون در پتانسبل عمل پمپ غیر فعال است (با اینکه از نظر علمی غلطه ولی کتاب گفته)و بعد از پایان پتانسیل عمل و با بسته شدن دریچه پتاسیمی پمپ فعال شده و اونجاست که حتی بیشترین فعالیت پمپ را خواهیم داشت (نظر قبلیم را بخونید متوجه میشید)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن