چه زیباست
اگر حاجت دلت..
با حکمت خدایت...
یکی باشد
گزینه صحیح را مشخص کنید؟
1)بعد از پایان پتانسیل عمل میزان سدیم درون نورون بیشتر از پتاسیم درون سلول است
2)اختلاف پتانسیل بین دوسوی غشا در ابتدای پتانسیل عمل در حال افزایش است
3)پتانسیل درون سلول در ابتدای پتانسبل عمل در حال افزایش است
4)در هنگام پتانسبل عمل پتانسیل رشته های نورون در یک لحظه کوتاه همزمان نسبت به بیرون مثبت تر میشود
سوال تالیفی خودم(امروز صبح نوشتم)
نسبت عبارات صحیح به غلط کدام گزینه است؟
الف)دم و بازدم نتیجه تبعیت حرکات قفسه سینه از شش ها است
ب)فقط 4 عضو لوله مانند از پرده دیافراگم عبور میکنند
پ)همه نایژه ها همواره باز هستند
ت)اگر شش سمت راست 2000cc هوا جذب کند شش سمت چپ بیشتر از این میزان هوا جذب میکند
ث)در پرندگان هیچگاه هنگام بازدم هوای تجزیه شده وارد کیسه های هوادار پیشین نمی شود
ج) خون تمیز توسط سیاه رگ ششی از کیسه هوایی خارج می شود
__________________________________________________ ___
1. 0/5 2. 2 3. 1 4. 0/2
یه سوال با سطح متوسط
Çoban oldum gidiyorum
Yapayalnız bu diyardan
Kar'ın oldum eriyorum
Güneş olma yamacımda
Irmağın olurum senin
Sularım önünde durma
سلام.این سوال به نظرم همه ی گزینه هاش درسته ولی زده گزینه 3 .... توضیحی هم نداده چرا.
ممون میشم جواب بدید....
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
چطوري بايد زيست رو برا كنكور 93 خوند يعني در واقع كدوم فصل ها رو بايد با هم خوند و كدوما رو جداگانه؟
اين مشكل بزرگي شده برا من تورو خدا كمكم كنيد؟
هموفیلی اتوزوم مغلوبه و چون 1 و 2 هردو سالم هستن و فرزند بیمار پسر هست مادر حتما ناقل میشه .با توجه به اینکه فرد شماره 9 فرزند شماره 6 هست و 9 دختره و 6 مرد پس حتما ناقل هست چون xh بیمار رو از پدر گرفته پس 1 درسته
گزینه 2..پدر سالمه..پس الل بیماری نداره..با توجه به پسر بیمار 10 می فهمیم 7 آلل بیماری رو داره و چون پدر شماره 7 سالمه شماره 4 آلل رو داره و اینم درسته
گزینه 3 با توجه به گزینه 2 درسته
گزینه 4 نادرسته..پدر بیماره و مادر ناقل..آمیزش رو انجام بدیم می فهمیم نادرسته و احتماب دختر بیمار میشه یک دوم ..نه یک چهارم
تو این سوال مخرج مت باید باشه احتمال دختر بودن یعنی یک دوم...و صورت ما باید باشه احتمال دختر بودن و دختر بیمار بودن یعنی یک چهارم که حاصل میشه یک دوم
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
اباصالح تا نیایی گره از کار خلق جهان باز نشود
سئوال
کدام مورد میتونند اکسیژن آزاد کنه؟
گیاه
آغازی
انسان
جواب هرسه مورد!!!!!!
انسان در سلول های ......................
اباصالح تا نیایی گره از کار خلق جهان باز نشود
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
شما درست کشیدین..ولی محاسباتتون اشتباهه..سوال گفته دختران بیمار..یک دوم دختر هستن...درسته؟ پس مخرج ما یک دوم...صورت باید از جنس مخرج باشه..از جنس کل باشه..یعنی دختر باشه و بیمار باشه..پس صورت میشه یک دوم در یک دوم...حاصل نهایی میشه یک دوم..یا اینجوری حساب کنین..گفتن چقدر دختر بیمار هستن..2 تا پسر داریم..2 تا دختر..از این دو تا دختر یکی بیماره..پس یک دوم
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
Çoban oldum gidiyorum
Yapayalnız bu diyardan
Kar'ın oldum eriyorum
Güneş olma yamacımda
Irmağın olurum senin
Sularım önünde durma
یکی از بحث های قدیمی!!! و البته هنوز هم هر کی یه چیزی میگه واسه همین با این شرایط بعید میدونم سوالی ازش طرح بشه!!
بعضیا میگن 4 تا بعضیا میگن 5 تا!
بحث سره نورون حرکتی ماهیچه ی عقب ران و سلول ماهیچه ایِ، بعضیا میگن این سیناپسِ بعضیا میگن نیست!!
اونا که میگن نیست به خاطر اینکه نورون در حالت استراحت قرار میگیره و فعالیتی نداره و بازم هنوز بعضی میگن این سیناپس...
من خودم اگه این سوال تو کنکور بیاد همون 4 تا سیناپس رو میزنم!
سلام....رابطه هم زیستی میتوکندری و کلروپلاست با پروکاریون بزرگ ...همزیستی از نوعه انگلیه یا همیاری؟
من 4 تا کتابو بررسی کردم تو دوتاش نوشته بود همیاری تو دوتاش انگلی..(جزوه دکتر بصیری هم نوشته بود انگلی)
با سند توضیح بدین اگه شد!
when you lose all of your excuses
you find your results!!
سلام کاروتنوئیدهاچگونه باعث پیدایش رنگ های زرد ونارنجی در برگ های پاییزی ،میوه ها و گل ها میگردن؟
در حال حاضر 2267 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2267 مهمان)