خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1786 از 1891 نخستنخست ... 1686177617851786178717961886 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 26,776 به 26,790 از 28351
    1. Top | #26776
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh_1234 نمایش پست ها
      تو کتاب گفته نیروهای برهم کنش آبگریز باعث تشکیل ساختار سوم میشن
      همچنین گفته با پیوندهای یونی و هیدروژنی و... تثبیت میشن
      خب وقتی نتونن تثبیت بشن از هم متلاشی میشن پس ی جورایی میتونیم واسه ساختار سوم هم دخیل بدونیم هیدروژنی رو
      ولی در کل گفتم اینجور سوال‌ها رو با رد گزینه باید رفت

2. Top | #26777
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درود خسته نباشید
      متوجه دلیل صحیح بودن این جمله نمیشم.
      %D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE.png
      «در گریختن، رستگاری نیست. بمون و از خودت چیزی بساز که نشکنه...»

3. Top | #26778
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _blueberry_ نمایش پست ها
      درود خسته نباشید
      متوجه دلیل صحیح بودن این جمله نمیشم.
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: خخخخخخخخخخخ.png
مشاهده: 39
حجم: 14.0 کیلو بایت
      سلام وقت شما بخیر
      میتونیم اینجوری تفسیرش کنیم
      هنگام ویرایش dnaپلیمراز پس از برقراری پیوند فسفودی‌استر برمیگرده و نوکلئوتید رو بررسی میکنه ک مکمل هست یا ن
      خب الان شما تصور کنید ی رشته dna داریم و میخوایم همانند سازی کنیم
      اولین نوکلئوتید رو میذاریم ولی هنوز پیوند فسفودی‌استری برقرار نشده حالا دومین نوکلئوتید رو میذاریم و اون‌ها رو ب هم پیوند میدیم حالا dnaپلیمراز برمیگرده رابطه نوکلئوتید جدید ک گذاشتیم رو چک میکنه یعنی نوکلئوتید دوم
      دقت کردید ک ب نوکلئوتید اول کاری نداشتیم

4. Top | #26779
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeh_1234 نمایش پست ها
      فایل پیوست 107205
      فایل پیوست 107206
      گزینه 3رو لطفاً بخونید.
      با اجازه sari_sheri عزیز ، ببین من اینطور از این جمله برداشت کردم ک تو ساختار های دوم ، سوم و چهارم ، پیوند هیدروژنی دیده میشه .. حتی خیلی سبز هم گفته که فقط تو ساختار اول پیوند هیدروژنی نداریم و تو بقیه ساختارها هست . حالا اون " باعث تشکیل " ک گفته احتمالا منظورش همون وجود داشتن بوده .. وگرنه تو ساختار چهارم پیوند هیدروژنی جدیدی ساخته نمیشه ( ولی توش هست )
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

5. Top | #26780
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sari_Sheri نمایش پست ها
      سلام وقت شما بخیر
      میتونیم اینجوری تفسیرش کنیم
      هنگام ویرایش dnaپلیمراز پس از برقراری پیوند فسفودی‌استر برمیگرده و نوکلئوتید رو بررسی میکنه ک مکمل هست یا ن
      خب الان شما تصور کنید ی رشته dna داریم و میخوایم همانند سازی کنیم
      اولین نوکلئوتید رو میذاریم ولی هنوز پیوند فسفودی‌استری برقرار نشده حالا دومین نوکلئوتید رو میذاریم و اون‌ها رو ب هم پیوند میدیم حالا dnaپلیمراز برمیگرده رابطه نوکلئوتید جدید ک گذاشتیم رو چک میکنه یعنی نوکلئوتید دوم
      دقت کردید ک ب نوکلئوتید اول کاری نداشتیم
      ممنونم ولی اینکه میگه هرگز نوکلئوتید اول نمیتونه اشتباه باشه رو متوجه نمیشم. منظورش اینه که نوکلئوتید اول چون هیچ پیوند فسفودی استری ایجاد نکرده پس اگه اشتباه بشه اصلا پیوند هیدروژنی نمیده و توی رشته جدید قرار نمیگیره؟

6. Top | #26781
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Blueberry_ نمایش پست ها
      درود وقت بخیر ^^

میشه رنا رو هم به عنوان مولکول ذخیره کننده اطلاعات وراثتی در نظر گرفت؟!
      ببین کتاب گفته دنا و رنا تو ذخیره و انتقال اطلاعات نقش دارن ( منظورش به ترتیب بوده یعنی دنا ، ذخیره و رنا ، انتقال ) به نظر من فقط دنا ذخیره اطلاعات رو داره و رنا فقط یه انتقال دهنده اس
      میگم باز مطمئن نیستم
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

7. Top | #26782
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      ببین کتاب گفته دنا و رنا تو ذخیره و انتقال اطلاعات نقش دارن ( منظورش به ترتیب بوده یعنی دنا ، ذخیره و رنا ، انتقال ) به نظر من فقط دنا ذخیره اطلاعات رو داره و رنا فقط یه انتقال دهنده اس
      میگم باز مطمئن نیستم
      بله طبق کتاب حرف شما درسته ولی یکی از آزمون ها رنا رو ذخیره کننده اطلاعات در نظر گرفته بود.
      شاید میشه گفت کتاب یکم ابهام دار مطرح کرده.
      البته حالا که فکر می کنم انگار رنای پیک هم نوعی ذخیره کننده اطلاعاته نه؟
      ویرایش توسط _Blueberry_ : 06 آبان 1402 در ساعت 23:31

8. Top | #26783
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بنظرتون در نظر گرفتن این بحث توی تستای کنکور لازم میشه؟ یا نکته حاشیه ایه؟
      222%D8%B5%D8%B5.png

9. Top | #26784
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ممنونم ولی اینکه میگه هرگز نوکلئوتید اول نمیتونه اشتباه باشه رو متوجه نمیشم. منظورش اینه که نوکلئوتید اول چون هیچ پیوند فسفودی استری ایجاد نکرده پس اگه اشتباه بشه اصلا پیوند هیدروژنی نمیده و توی رشته جدید قرار نمیگیره؟
      بله طبق تحلیل کتاب همینطوره

10. Top | #26785
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بنظرتون در نظر گرفتن این بحث توی تستای کنکور لازم میشه؟ یا نکته حاشیه ایه؟
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 222صص.png
مشاهده: 31
حجم: 30.1 کیلو بایت
      ب نظرم حاشیه‌ایه ولی دونستنش خالی از لطف نیست
      مثل اون قسمته ک داخل چرخه کالوین طی تبدیل‌های قند ۳ کربنه ب ۵ کربنه فسفات هم آزاد میشه ولی داخل شکل نکشیده و زیاد هم ازش تست نمیاد

11. Top | #26786
      Uio
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سلام روزتون بخیر(هر چند الان شبه )
      الان این جمله که هر توالی ۳ تایی از نوکلئوتید های دنا بیانگر نوعی آمینو اسیده که هم از نظر علمی هم کتاب هم کنکور غلطه ولی عین جمله کتابه اگه تو تستی بیاد باید چیکارش کرد...
      یکی دیگم که من دیدم خیلی سبز پیوند های بین گروه های R آبگریز رو غیر اشتراکی گرفته بود...اگه اشتراکی نیستن پس چیه نوعشون؟
      و دیگه اینکه تو یه سوال گفته بود "فرایندی که محصول آن حاوی اطلاعات ساخت پلی پپتید هاست" و فرایندو فقط رونویسی در نظر گرفته بود خب چرا همانند سازی نمیشه؟ دنای ساخته شدم بهرحال اطلاعات ساخت پروتئین داره دیگه...
      و آخریشم اینکه واسه جناغ حرکت بالا و پایین بگیریم هنگام دم و بازدم غلطه؟ چون کتاب نوشته جلو و یهو سوال شد واسم اگه بگه جناغ به سمت بالا و جلو میره جمعمون درست میشه یا غلط؟
      پیشاپیش ممنون

12. Top | #26787
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Uio نمایش پست ها
      الان این جمله که هر توالی ۳ تایی از نوکلئوتید های دنا بیانگر نوعی آمینو اسیده که هم از نظر علمی هم کتاب هم کنکور غلطه ولی عین جمله کتابه اگه تو تستی بیاد باید چیکارش کرد...
      یکی دیگم که من دیدم خیلی سبز پیوند های بین گروه های R آبگریز رو غیر اشتراکی گرفته بود...اگه اشتراکی نیستن پس چیه نوعشون؟
      و دیگه اینکه تو یه سوال گفته بود "فرایندی که محصول آن حاوی اطلاعات ساخت پلی پپتید هاست" و فرایندو فقط رونویسی در نظر گرفته بود خب چرا همانند سازی نمیشه؟ دنای ساخته شدم بهرحال اطلاعات ساخت پروتئین داره دیگه...
      و آخریشم اینکه واسه جناغ حرکت بالا و پایین بگیریم هنگام دم و بازدم غلطه؟ چون کتاب نوشته جلو و یهو سوال شد واسم اگه بگه جناغ به سمت بالا و جلو میره جمعمون درست میشه یا غلط؟
      پیشاپیش ممنون
      سلام و عرض ادب
      در رابطه با سوالات زیست‌شناسی متن کتاب حرف اول رو میزنه حتی اگه مثه چی غلط باشه و بعد از متن اگه داخل متن چیزی نبود شکل‌های کتاب در درجه بعدی قرار دارن پس متن کتاب هر چی گفته رو چشم بسته قبول میکنیم

کتاب سه تا مثال زده هیدروژنی پیوندی یونی ک هیچ‌کدومشون کووالانسی یا همون اشتراکی نیستن

وقتی میگه حاوی اطلاعات ساخت پلی‌پپتید یعنی داره جمله داد میزنه ک آهااای من ترجمه میشم‌ها پس منظورش mrna هست وقتی dna رو در نظر میگیریم ک گفته باشه مثلا ب طور غیر مستقیم تاثیر داره یا ی همچین چیزی

راستش این از اون موردهاست ک من خودم شاید درست میگرفتم شاید غلط شاید هم چون ابهام‌دار بود جواب نمیدادم فک کنم تو نظام قدیم این شکلی اومده بود توضیح جناغ ولی خب شایدم طراح غلط بگیره بگه چون تو متن کتاب نظام جدید نیومده و همون‌طور ک اول گفتم متن کتاب اولویت داره

13. Top | #26788
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      درود چند تا سوال برام پیش اومده
      میتونیم بگیم هر زیر واحد ریبوزوم یک رنای رناتنی داره؟
      بیان ژن= فقط رونویسی ؟ از رونویسی تا پسا ترجمه؟
      در مرحله آغاز ترجمه در جایگاه e توالی سه نوکلئوتیدی رمزه نیست ؟
      میتونیم بگیم وجه اشتراک تنظیم مثبت و منفی رونویسی در پروکاریوت شناسایی راه انداز توسط رنابسپارازه؟
      پروکاریوت ها اندامک غشا دار ندارن ، یعنی وزیکول هم ندارن؟
      رنای پیک میتوکندری و پلاست دچار پیرایش نمیشه ؟
      در سلول نوکلئوتید تک فسفاته و آزاد وجود نداره؟
      طبق متن کتاب درون پرده جنب فضای اندکی وجود دارد ، درون پرده اشتباه نیست ؟
      کاهش سورفاکتانت باعث افزایش یا کاهش کربن دی اکسید میشه ؟
      آنزیم های غیرپروتئینی کوآنزیم ندارن؟
      با توجه به نورون حسی عصب نخاع دندریت و آکسون از یه محل خارج شدن ، تو کتاب تست دیدم نوشته فقط یه زائده داره ، چون از یه محل خارج شدن ؟
      ابتدا و دارینه و آکسون کجاش میشه ؟
      انعکاس فقط برای ماهیچه ها هستش؟ یعنی نمیشه گفت انعکاس ترشح بزاق؟
      با افزایش اختلاف غلظت ، سرعت انتشار تسهیل شده قطعاً زیاد میشه ؟
      ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
      این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم

14. Top | #26789
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Uio نمایش پست ها
      پیشاپیش ممنون
      ای بابا
      ذهنم درگیر شد
      مگه بین گروه های R آب گریز پیوند هست؟مگه برهم کنش نیست؟
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

15. Top | #26790
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SubZero نمایش پست ها
      درود چند تا سوال برام پیش اومده
      میتونیم بگیم هر زیر واحد ریبوزوم یک رنای رناتنی داره؟
      بیان ژن= فقط رونویسی ؟ از رونویسی تا پسا ترجمه؟
      در مرحله آغاز ترجمه در جایگاه e توالی سه نوکلئوتیدی رمزه نیست ؟
      میتونیم بگیم وجه اشتراک تنظیم مثبت و منفی رونویسی در پروکاریوت شناسایی راه انداز توسط رنابسپارازه؟
      پروکاریوت ها اندامک غشا دار ندارن ، یعنی وزیکول هم ندارن؟
      رنای پیک میتوکندری و پلاست دچار پیرایش نمیشه ؟
      در سلول نوکلئوتید تک فسفاته و آزاد وجود نداره؟
      طبق متن کتاب درون پرده جنب فضای اندکی وجود دارد ، درون پرده اشتباه نیست ؟
      کاهش سورفاکتانت باعث افزایش یا کاهش کربن دی اکسید میشه ؟
      آنزیم های غیرپروتئینی کوآنزیم ندارن؟
      با توجه به نورون حسی عصب نخاع دندریت و آکسون از یه محل خارج شدن ، تو کتاب تست دیدم نوشته فقط یه زائده داره ، چون از یه محل خارج شدن ؟
      ابتدا و دارینه و آکسون کجاش میشه ؟
      انعکاس فقط برای ماهیچه ها هستش؟ یعنی نمیشه گفت انعکاس ترشح بزاق؟
      با افزایش اختلاف غلظت ، سرعت انتشار تسهیل شده قطعاً زیاد میشه ؟
      ن در هر زیرواحد تعدادی rRNA هستن ن ی دونه
      بله بیان ژن و ب اصطلاح روشن ژن رونویسی هست
      نمیدونم راستش اینو ولی شاید کتاب کدون ندونه چون طبق توضیحاتش کدون "آغاز" داخل جایگاه P قرار داره
      بهتره نگیم چون در تنظیم مثبت خود RNAپلیمراز ب تنهایی نمیتونه راه‌انداز رو پیدا کنه
      وزیکول دارن ولی دقت کنید کتاب راجع ب باکتری‌ها هیچی نگفته ما هم کاری بهشون نداریم (بین خودمون بمونه حتی بعضی باکتری‌ها هسته دارن ولی تو کنکور همه رو بدون هسته میگیریم)
      ن میتوکندری و پلاست شبیه باکتری‌ها میمونن
      همه چی میتونه وجود داشته باشه ولی ما طبق متن کتاب واسه همانندسازی و رونویسی فرض میکنیم همشون ۳ فسفاتن و موقع پیوند فسفات‌های اضافه‌شونو از دست میدن
      ن مشکلی نداره چ بگن بین دولایه چ بگن درون پرده
      کاهش سورفاکتانت باعث کاهش جذب و دفع گازها از طریق حبابک‌ها میشه چون روی هم میخوابن و ب سختی باز میشن
      کتاب نگفته ندارن اتفاقا راجع ب آنزیم‌ها کلی صحبت کرده بعد ی گوشه گفته همه آنزیم‌ها پروتئینی نیستن
      ب این نورون‌ها میگن تک قطبی چون از ی جا فقط منشعب شدن ی جورایی میتونیم بگیم
      انتهای آکسون ک میشه پایانه‌های آکسونی ابتداشم از جسم سلولیه ابتدای دندریت هم جاییه ک از جسم سلولی منشعب شده
      چرا اتفاقا انعکاس ترشح بزاق میگن حتی ی تست کنکور دی هم راجع ب انعکاس بزاق سگ بود همون پدیده بازتابی و طبیعی منظورمه
      تا زمانی ک پروتئین‌ها از پس سرعت عبور مواد بر بیان

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن