X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1582 از 1912 نخستنخست ... 1482157215811582158315921682 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 23,716 به 23,730 از 28680
    1. Top | #23716
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paradox2020 نمایش پست ها
      اين جمله چرا درسته؟
      " در بدن فرد مبتلا به ایدز، کاهش تراگذاری(دیاپدز) نوتروفیل های موجود در خون جهت حضور در محل التهاب امکان پذیر است"
      خب مگه ایدز روی لنفوسیت ها عمل نمیکنه؟ چکار به نوتفروفیل ها داره؟ بنظر من باید غلط باشه :/ ولی درست گرفته. نظر شما چیه؟
      خب ایدز روی نوع خاصی از لنفوسیت های T که در دفاع نقش دارن اثر میزاره (T هلپر)
      بعدش نتیجه میشه کاهش قدرت دفاعی بدن و افراد مبتلا توانایی مقابله با خفیف ترین عفونت هارو ندارن
      پس در کل سیستم ایمنی رو تضعیف میکنه و روی دیاپدز نوتروفیلم میتونه تاثیر بزاره

سلام. این جمله درسته یا غلط؟
      "در اشریشیاکلای همانند استرپتوکوکوس، وقوع هر جهش کوچک در ژن، بر مولکول حاصل از رونویسی تاثیر میگذارد"
      مولکول حاصل از رونویسی همون mRNAهستش که چه جهش جانشینی باشه و چه حذف بر روی اون تاثیر گذاره
      یعنی توالی رو نویسی شده رو عوض میکنه
      به نظرم درسته

نقل قول نوشته اصلی توسط Apaq نمایش پست ها
      بچه ها میدونم اینجا جای پرسیدن این چیزها نیست، عذرمیخوام، ولی واقعا آزمون عمارلو چقدر میتونه گِرا بده که سطح آدم چطوره ؟ از کنکور سخت تره ؟
      اصولا در سطح کنکوره و یکم بالاتر
      ولی خیلی وقتا سوالای کنکور سالای پیشه
      در کل ب حرفش گوش کن
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

2. Top | #23717
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان ممنون میشم این سوال رو جواب بدین
      یه تستی رو دیدم گفته در همانند سازی حفاظتی دنای مادری از هم باز نمیشه.خواستم بدونم این درسته یا نه؟ من تا قبل از این فکر میکردم دنای مادری باز میشه،همانند سازی انجام میشه و بعد رشته های جدید ساخته شده از دنای مادری جدا میشن و وصل میشن به هم و بعدش رشته های مادری هم دوباره به هم وصل میشن.

3. Top | #23718
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط oldgunner نمایش پست ها
      سلام دوستان ممنون میشم این سوال رو جواب بدین
      یه تستی رو دیدم گفته در همانند سازی حفاظتی دنای مادری از هم باز نمیشه.خواستم بدونم این درسته یا نه؟ من تا قبل از این فکر میکردم دنای مادری باز میشه،همانند سازی انجام میشه و بعد رشته های جدید ساخته شده از دنای مادری جدا میشن و وصل میشن به هم و بعدش رشته های مادری هم دوباره به هم وصل میشن.
      اون تست اشتباه بود .... توضیحات شما درسته

اینو که گفتید ، یاد یه سوال دیگه بچه ها افتادم که چند وقت قبل پرسیده بودند ...
      همانند سازی dna ، کلا بصورت نیمه حفاظتیه
      اون 3 الگو حفاظتی ، نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی صرفا فرضیه هایی بودند از بین چند صد فرضیه ممکنه که وجود داشت تا در نهایت با آزمایش مزلسون و استال مشخص شد که خب الگو به شکل نیمه حفاظتیه

4. Top | #23719
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دلام!
      سوال1: هم انتقالی انتقال فعاله یا تسهیل شده؟
      2: صفحه 17 زیست دهم درمورد بافت پوششی غده ای کتاب میگه توی معده و روده هم وجود دارن که به فضای درون این اندام ها میریزن. مگه سکرتین و گاسترین به خون نمیریزن؟ :/ قضیه چیه؟

3: اون جدول صفه 62 :/ زمان صفر، چه زمانیه؟ :/
      چرا زمان 0.4 ثانیه فشارخون بطن کم میشه؟ واقعا ببخشید دارم این سوالو میپرسم ولی فشا خون مربوط به حجم خونیه که توی حفره وجود داره یا چیز دیگه ایه؟ :/چرا توی0.2 ثانیه از 0.3 ثانیه فشارخون بطن کمتره؟ :/
      قبل از عمل کردن گوش کن....

قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....

قبل از شماتت کردن صبر کن...

قبل از دعا کردن ببخش....

قبل از دست کشیدن تلاش کن!....

5. Top | #23720
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دلام!
      2: صفحه 17 زیست دهم درمورد بافت پوششی غده ای کتاب میگه توی معده و روده هم وجود دارن که به فضای درون این اندام ها میریزن. مگه سکرتین و گاسترین به خون نمیریزن؟ :/ قضیه چیه؟

چرا زمان 0.4 ثانیه فشارخون بطن کم میشه؟ واقعا ببخشید دارم این سوالو میپرسم ولی فشا خون مربوط به حجم خونیه که توی حفره وجود داره یا چیز دیگه ایه؟ :/چرا توی0.2 ثانیه از 0.3 ثانیه فشارخون بطن کمتره؟ :/
      درود
      1. زیر مجموعه انتقال فعال بگیر
      2. منظورش اصن اون نیس. اره ب خون میریزه البته نمیدونم منظورش دقیقن از اون جمله چی بوده شاید مثلن میخواسته بگه ب رگی ک داخل اون اندامه میریزه :/
      3. من تو کتابم زمانا رو اینطوری نوشته بودم:
      0: استراحت عمومی 0.1: انقباض دهلیز 0.2 تا 0.4: انقباض بطن
      فشار خون مربوط ب حجم خون نیست مربوط ب انقباضات دیوارس(فشار خون بطن تو انقباضش از همه نقاط بیشتره ولی حجم خونش داره کم میشه و ب سرخرگا میریزه)
      توی 0.2 انقباض بطن شروع میشه توی 0.3 ب اوج خودش میرسه(پس باید بیشترین فشار خون توی این ثانیه باشه) توی 0.4 هم فکر کنم چون دیگه اخرای انقباضه و بعدش میخواد بره تو استراحت انقباضش شروع ب کم شدن میکنه
      روزی ما دوباره کبوترهایمان را
      پیدا خواهیم کرد
      و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت
      و من آن روز را انتظار می‌کشم
      حتی روزی که دیگر نباشم...

6. Top | #23721
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zhi.a نمایش پست ها
      درود
      1. زیر مجموعه انتقال فعال بگیر
      2. منظورش اصن اون نیس. اره ب خون میریزه البته نمیدونم منظورش دقیقن از اون جمله چی بوده شاید مثلن میخواسته بگه ب رگی ک داخل اون اندامه میریزه :/
      3. من تو کتابم زمانا رو اینطوری نوشته بودم:
      0: استراحت عمومی 0.1: انقباض دهلیز 0.2 تا 0.4: انقباض بطن
      فشار خون مربوط ب حجم خون نیست مربوط ب انقباضات دیوارس(فشار خون بطن تو انقباضش از همه نقاط بیشتره ولی حجم خونش داره کم میشه و ب سرخرگا میریزه)
      توی 0.2 انقباض بطن شروع میشه توی 0.3 ب اوج خودش میرسه(پس باید بیشترین فشار خون توی این ثانیه باشه) توی 0.4 هم فکر کنم چون دیگه اخرای انقباضه و بعدش میخواد بره تو استراحت انقباضش شروع ب کم شدن میکنه

اعداد اعلامی غلط اند . دوست گرامی .

0 تا 0.1 سیستول دهلیز + ( دیاستول بطنی)
      حد نزدیک 0.1 تا 0.4 سیستول بطن + ( دیاستول دهلیز)
      حد نزدیک 0.4 تا 0.8 دیاستول عمومی

ضمنا 0.8 چرخه یک رو 0 ثانیه چرخه دوم بدونید .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

7. Top | #23722
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

اعداد اعلامی غلط اند . دوست گرامی .

0 تا 0.1 سیستول دهلیز + ( دیاستول بطنی)
      حد نزدیک 0.1 تا 0.4 سیستول بطن + ( دیاستول دهلیز)
      حد نزدیک 0.4 تا 0.8 دیاستول عمومی

ضمنا 0.8 چرخه یک رو 0 ثانیه چرخه دوم بدونید .
      دوست عزیز من فقط طبق اون اعداد کتاب ابتدای هر چه رو گفتم ک طبق اون جدوله مشخص باشه وگرنه حتی اون جدول کتاب هم کلن اشتباهه و بیان بدی هم داشته و ذهن رو ب اشتباه میندازه
      در کل از اون 0.4 اخر ک دیگه اخر انقباض بطنه تا صفر بعدی میشه استراحت عمومی(و من هم گفتم 0 یعنی استراحت ک منظورم انتهای بازه بوده)
      از 0 تا 0.1 انقباض دهلیزه و از اون هم تا 0.4 انقباض بطن
      جدول کتاب متاسفانه بجای اینه فواصل زمانی و اتفاقاتشونو مشخص کنه اومده ثانیه رو نوشته و اتفاقات یک فاصله زمانی رو! ک کار مسخره ای بوده واقعن
      من بر حسب ثانیه گفتم ک اتفاقاتش و تغییرات فشار خون هم با جدوله منطبق بشه الان اگه صفر رو استراحت عمومی در نظر بگیری کاهش فشار ائورت از 91 ب 80 و کاهش فشار بطن از 61 ب 3 و کاهش فشار دهلیز از 6 ب 3 رو داریم
      وگرنه مسلمه ک باید ب صورت بازه های زمانی اینا رو بگیم. من صرفن بر اساس اون جدول گفتم (:
      روزی ما دوباره کبوترهایمان را
      پیدا خواهیم کرد
      و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت
      و من آن روز را انتظار می‌کشم
      حتی روزی که دیگر نباشم...

8. Top | #23723
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دلام!

1- با توجه بدین که شیب غلظت تعیین کننده نیست باید از شیوه بدون انرژی مانند تسهیل شده چشم پوشی شود . اما انتقال فعالی است که انرژی جنبشی در ان صرف میشود و در خصوص مصرف انرژی زیستی به صورت مستقیم نیست . ( همانند عبور یون هیدروژن در میتوکندری یا تیلاکوئید)
      2- غدد توجه داشته باشید دو نوع هستند . درون ریز و برون ریز ، اگر غدد برون ریز معده را در نظر بگیریم درسته و به محیط خالی اندام ترشح میشود . + ضمنا روده ترشح انزیم انجام نمیدهد و طی عبور توده غذایی ریز کیسه ها به علت پاره شدن غشا به محیط روده میریزند . گاسترین و سکرتین هوزمون اند و از غدد یا بهتر بگیم از دسته سلول های خاصی در نزدیکی پیلور ترشح میشوند . ( گاسترین ) و سکرتین هم از دسته سلول های دوازدهه ترشح میشود به خون.
      3- زمان صفر زمان شروع چرخه جدید قلبی و یا همان 0.8 چرخه قبل است .
      4- انقباض هر عضله یا ماهیچه به صورت یه سهمی رو به پایین است . در زمانی از چرخه ماکزیمم است و بعدا کم میشود . حدودا در 0.3 ثانیه سیستول قلب هم صادق است . ( توجه کنید فشار مساوی است بر نیرویی که به سطح حجم وارد میشود . با انقباض جسمی که در اون شاره وجود دارد از طرف شاره به جسم نیرو وارد میشود . از هر طرف به مقدار مساوی ) . در طی 0/3 ثانیه بطنی هم بطن در لحظه ای به اوج فشار وارده میرسد به خاطر انقباض زیاد و بعد کم میشود تا بدین لحظه که در نزدیکی (حد ) 0/4 به استراحت عمومی بپیوندد .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

9. Top | #23724
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zhi.a نمایش پست ها
      دوست عزیز من فقط طبق اون اعداد کتاب ابتدای هر چه رو گفتم ک طبق اون جدوله مشخص باشه وگرنه حتی اون جدول کتاب هم کلن اشتباهه و بیان بدی هم داشته و ذهن رو ب اشتباه میندازه
      در کل از اون 0.4 اخر ک دیگه اخر انقباض بطنه تا صفر بعدی میشه استراحت عمومی(و من هم گفتم 0 یعنی استراحت ک منظورم انتهای بازه بوده)
      از 0 تا 0.1 انقباض دهلیزه و از اون هم تا 0.4 انقباض بطن
      جدول کتاب متاسفانه بجای اینه فواصل زمانی و اتفاقاتشونو مشخص کنه اومده ثانیه رو نوشته و اتفاقات یک فاصله زمانی رو! ک کار مسخره ای بوده واقعن
      من بر حسب ثانیه گفتم ک اتفاقاتش و تغییرات فشار خون هم با جدوله منطبق بشه الان اگه صفر رو استراحت عمومی در نظر بگیری کاهش فشار ائورت از 91 ب 80 و کاهش فشار بطن از 61 ب 3 و کاهش فشار دهلیز از 6 ب 3 رو داریم
      وگرنه مسلمه ک باید ب صورت بازه های زمانی اینا رو بگیم. من صرفن بر اساس اون جدول گفتم (:

موفق باشید
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

10. Top | #23725
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دلام!

سلام
      1 هم انتقالی انتقال فعال هست چون به طور غیر مستقیم انرژی مصرف میکنیم
      2 ببین اون حفرات رو بهش میگن غدد که در تنه شامل سلول های کناری اصلی و ترشح کننده مخاطی(همه به درون مجاری ترشح میکنن) هست و در انتروم( نزدیک پیلور) شامل سلول های اصلی ترشح کننده ماده مخاطی(مجاری) و ترشح کننده ی هورمون(خون) هست اگه شکل الف صفحه ی ۲۴ رو ببینی متوجه میشی البته تقسیم بندی غدد رو معلممون گفته بود و منم واست گفتم تا موضوع واست اوکی سه
      ۳ زمان صفر زمان ایجاد پیام انقباض از گره سینوسی دهلیزی هست
      در ۰/۴ پایان انقباض بطنی هست و مقدار خون و انقباضات بطن ها کمه پس فشار خونش کم میشه
      فشارخون مربوط به مقدار انقباض ماهیچه ها و مقدار خون وابسته هست در ۰/۲ ثانیه آغاز انقباض بطنی هست مقدار خون در بطن ثابته ولی چون مقدار انقباضات ماهیچه های بطن در این زمان از ۰/۳ ثانیه کمتره فشار خونش هم کمتره
      امیدوارم یه جوری گفته باشم که شیوا باشه
      ویرایش توسط A.h.m1100 : 27 مرداد 1399 در ساعت 12:18

11. Top | #23726
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام.تو یه گیاه دوجنسه همه سلول‌های هاپلوعیدی زمان تشکیل توسط سلولای دیپلوعیدی احاطه شدن یا بعضیاشون؟ سنجش واسه 98 بعضی رو درنظر گرفته بقیه منابع همه رو

12. Top | #23727
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Calvert نمایش پست ها
      سلام.تو یه گیاه دوجنسه همه سلول‌های هاپلوعیدی زمان تشکیل توسط سلولای دیپلوعیدی احاطه شدن یا بعضیاشون؟ سنجش واسه 98 بعضی رو درنظر گرفته بقیه منابع همه رو
      سلام. این دقیقا سوال کنکور 98 هست و گرفته همشون :/ سوال 185 رو یه نگاه بنداز بازم بقیه نظر بدن :/ تازه گزینه 2 هم فک کنم همچین سوالی رو داده بود و جوابش همه میشد
      قبل از عمل کردن گوش کن....

قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....

قبل از شماتت کردن صبر کن...

قبل از دعا کردن ببخش....

قبل از دست کشیدن تلاش کن!....

13. Top | #23728
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      کسی می تونه راجع به سوالات مستقل و ترکیبی کنکور منو حالی کنه؟ مثلا بودجه بندی میگه که فلان سال 17 سوال توی کنکور داره، اون 17 سوال ترکیبی اند یا مستقل؟

14. Top | #23729
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Calvert نمایش پست ها
      طبق کنکور هم داخل هم خارج همشون
      درست هم میگه چون توسط یه دیواره ای احاطه شدن که اون دیپلوییده
      بودن یا نبودن
      مسئله اینست...

15. Top | #23730
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام. این دقیقا سوال کنکور 98 هست و گرفته همشون :/ سوال 185 رو یه نگاه بنداز بازم بقیه نظر بدن :/ تازه گزینه 2 هم فک کنم همچین سوالی رو داده بود و جوابش همه میشد
      کلید سنجش اون سوال رو زده گزینه 2 کتابارو چک کردم گزینه ب و د رو درست گرفته که فید بعضی داده

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن