X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1546 از 1913 نخستنخست ... 1446153615451546154715561646 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 23,176 به 23,190 از 28685
    1. Top | #23176
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط iwasaswimmer نمایش پست ها
      سلام
      ابی و سه سطحی زیست قلمچی واسه نظام جدید چطورن؟ بعضیا تعریف میکنن بعضیا بد میگن ازش
      کلا بین فصل ازمون زیست خیلی سبز و موج ازمون زیست نشر الگو و سه سطحی قلم چی و ابی قلم چی، به ترتیب کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
      ممنون
      موج خیلی خیلی خوبه. من الان دارمش و هر روز دارم باهاش کار می کنم. حتما حتما موج رو بگیر. فصل رو هم من دارم ولی هنوز واردش نشدم و نمی تونم نظری بدم. ولی به نظرم کتاب مناسبیه.
      در مورد آبی و سه سطحی قلمچی. فکر نکنم با این دوتا کتابی که گفتم برسی اونارو هم بزنی. در ضمن اونا مجموع سوالات کنکور و آزمون های کانون هستن که هردوتا رو همه جا می تونی پیدا کنی. به نظرم وقتتو با اونا تلف نکن. حالا هرجور خودت صلاح می دونی.

2. Top | #23177
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان وقتی طراح میگه دو ردیف کروموزوم در یاخته داریم منظورش اینه که کروموزوم 2n هست؟؟؟!!

3. Top | #23178
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_u نمایش پست ها
      درسته بهنام جان زاویه و ... مهمه مثلا در زاویه های متفاوت ماهیچه های دیگه و از جمله پشت بازو هم درگیرن.
      یک نکته هم کتاب نظام جدید داره این هست که ماهیچه فقط میتونه منقبض بشه یا در حال استراحت باشه.

همینطور فکر می کنم الزاما اینطور نیست که حتما باید یکی منقبض باشه و دیگری در حال استراحت. مثلا میشه همینطوری دستو(بدون وزنه) به حالت انقباض(شبیه فیگور) بالا و پایین برد و هم جلو بازو و هم پشت بازو منقبض باشن و همینکارم با وزنه میشه انجام داد و هر دو منقبض باشن.
      صحبتم روی جلو بازو زدن معمولی بدون زور اضافه بدون در نظر گرفتن زاویه و ...هست. که فقط جلو بازو بالا میاد و پایین میره. در اینجا اگه فرض کنیم پشت بازو در حالت آویزان منقبض نیست وقتی وزنه داره پایین میاد و دست بر اثر نیروی گرانش به حالت عادیش بر میگرده پشت بازو نیاز به انقباض نداره و فقط کافیه جلوبازو از حالت انقباض در بیاد و اگه اینو با یک جسم سنگین در خونه امتحان کنین هم میبینیم پشت بازو کاملا در حین حرکت شل و در حال استراحت هست.
      البته بهنام جان من این فصلو خیلی موشکافانه نخوندم چون فصل سبکی هست تو نظام جدید وترجیح دادم وقت زیادی براش صرف نکنم.
      ولی به نظرم اینطور که کتاب صحبت کرده به طور کلی درست نیست و به قول شما جزئیات داره.
      والا خب بازم کتابه و بر اساس محتویات کتاب درسته ... اگه وارد جزئیات بخوای بشی که 90 درصد کتاب مشکل داره . فعلا همین یاد بگیرید تا ایشالله دانشگاه فیزبولوژی ماهیچه و حرکت همشو میخونید دقیق

نقل قول نوشته اصلی توسط Apaq نمایش پست ها
      سلام به عزیزان
      توی فصل آزمون خیلی سبز نوشته همه ی همولنف ملخ از طریق دریچه ها به قلب برنمیگرده چون یک رگ از سمت مخرج همولنف خودش رو به قلب میریزه . به نظرتون با کتاب قابل اثباته ؟
      و اینکه نوشته در دوزیستان بالغ فشار گردش خون عمومی و ششی یکسانه چرا که فقط یک بطن دارن . نظرتون راجع به این چیه ؟
      نکته ی خاص دیگه ای نداشته تا حالا، باقیش تکراری بودن، سعی میکنم وقتی زدم نکات مهمش رو بگم اینجا .
      مورد ول بر اساس شکل کتاب قدیم و جهت فلش های حریان همولنف در بدن ملخ برداشته شده .... زیاد از کتاب جدید قابل استباط نیست . ولی در کل این نکات کناری که مشترک با قدیم هستش رو یه گوشه ذهن نگهدارید
      مورد دوم هم نکته قشنگیه

نقل قول نوشته اصلی توسط amaz نمایش پست ها
      دوستان وقتی طراح میگه دو ردیف کروموزوم در یاخته داریم منظورش اینه که کروموزوم 2n هست؟؟؟!!
      سوال رو لطفا بذارید ...
      ولی اگه چیزی که من تصور میکنم منظورت تترادهستش که آره کروموزوم ها 2n هستند

4. Top | #23179
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها
      والا خب بازم کتابه و بر اساس محتویات کتاب درسته ... اگه وارد جزئیات بخوای بشی که 90 درصد کتاب مشکل داره . فعلا همین یاد بگیرید تا ایشالله دانشگاه فیزبولوژی ماهیچه و حرکت همشو میخونید دقیق

مورد ول بر اساس شکل کتاب قدیم و جهت فلش های حریان همولنف در بدن ملخ برداشته شده .... زیاد از کتاب جدید قابل استباط نیست . ولی در کل این نکات کناری که مشترک با قدیم هستش رو یه گوشه ذهن نگهدارید
      مورد دوم هم نکته قشنگیه

سوال رو لطفا بذارید ...
      ولی اگه چیزی که من تصور میکنم منظورت تترادهستش که آره کروموزوم ها 2n هستند

اصلاً تعداد تتراد رو با چه فرمولی به دست میارن. مثلاً گونۀ جدید گل مغربی که 4n=28 هست تعداد تترادش رو چطوری بفهمیم چندتاست؟! (ما چون نظام جدیدیم خیلی روی این مباحث باهامون کار نمی کنن ولی خب تو سوالا میاد )

5. Top | #23180
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      ابی و سه سطحی زیست قلمچی واسه نظام جدید چطورن؟ بعضیا تعریف میکنن بعضیا بد میگن ازش
      کلا بین فصل ازمون زیست خیلی سبز و موج ازمون زیست نشر الگو و سه سطحی قلم چی و ابی قلم چی، به ترتیب کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
      ممنون
      من فصل آزمون رو دارم، موج آزمون و فاگو هم پی دی افشون رو دارم . پای کامپیوتر تست زدن ممکنه سخت باشه برات، اگر میخوای بگو برات آپلودشون کنم، اگر هم میخوای بین اینا یه دونه ش رو بگیری، موج آزمون رو بگیر، من نکته ی جدید و خوب توی فصل آزمون دیدم همین جا میذارمش و نگران این نباش . با اینکه کتاب خوبیه غالبا نکاتش تکراری ان و متداول . جدیدها رو میذارم من اینجا .
      تنها گزینه ی پیش روم برای بعد کنکور، گزینه دو بود متاسفانه .

6. Top | #23181
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amaz نمایش پست ها
      اصلاً تعداد تتراد رو با چه فرمولی به دست میارن. مثلاً گونۀ جدید گل مغربی که 4n=28 هست تعداد تترادش رو چطوری بفهمیم چندتاست؟! (ما چون نظام جدیدیم خیلی روی این مباحث باهامون کار نمی کنن ولی خب تو سوالا میاد )
      حالا نمیدونم مسائل ژنتیک چقد توی جدید باز شده ولی در کل ....
      تترا یعنی 4 . مفهوم تتراد یعنی 4 تا کروماتید عین هم ..... پس وقتی یه مجموعه دو کروموزومی که هر کدوم دو کروماتیدی باشن ، این پک 4 تایی ، تتراد رو ایجاد میکنند
      پس در کل یادت باشه تتراد یعنی دوتا کروموزوم دو کروماتیدی همتا
      اما اگه خواستی سریع تر حل کنی ، میگن در کلیت نصف تعداد کروموزوم سلولی ، میشه تعداد تتراد

مثلا همین سوالت : 28 تا کروموزوم داری ؟ پس نصفش یعنی 14 میشه تعداد تتراد در پروفاز میوز I

یه سلول 2n داشتی ، n ش که بازم میشه نصف تعداد کروموزومت ، تعداد تتراد میشه
      و...

در مورد آرایش تترادی ( آرایش دوک متافازی) هم ازتون سوال نمیشه احتمالا چون گامت شماری رو بهتون یاد نمیدن ، ولی اگه بچه های قدیم این پست رو خوندن ، بلد باشن نصف تعداد انواع گامت تون ، حالات مختلف تتراد یا آرایش دوک متافازی خواهد بود

7. Top | #23182
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها

بهنام جان عکس پایینو ببین کاملا مشخص هست جلو بازو در حالت برگشت در حالت استراحت نیست و در حال نوعی انقباض متفاوت هست و گفته کتاب اشتباه هست.
      خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

8. Top | #23183
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
      1) تو متن کتاب گفته آسپرژیلوس در تخمیر سس سویا و تولید سیتریک اسید نقش داره بالاخره آسپرژیلوس تنفس هوازی داره یا بی هوازی و چه طور این نقشارو داره .
      2) اگه بگن هاگ جنسی بازدیومیست ممکنه در درون بازیدی هم دیده شه درسته ؟ یعنی این طوریه که هاگ جنسی اول در درون بازیدی تشکیل میشه و بعد روی سطح آن قرار میگیره ؟ و آیا وقتی رو سطحش قرار گرفت ما باید بگیم این از بازیدی خارج شده چون آیکیو گفته بود با سیتوکنز بعدا رها میشه .
      #نظام قدیم

9. Top | #23184
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Believer نمایش پست ها
      سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
      1) تو متن کتاب گفته آسپرژیلوس در تخمیر سس سویا و تولید سیتریک اسید نقش داره بالاخره آسپرژیلوس تنفس هوازی داره یا بی هوازی و چه طور این نقشارو داره .
      2) اگه بگن هاگ جنسی بازدیومیست ممکنه در درون بازیدی هم دیده شه درسته ؟ یعنی این طوریه که هاگ جنسی اول در درون بازیدی تشکیل میشه و بعد روی سطح آن قرار میگیره ؟ و آیا وقتی رو سطحش قرار گرفت ما باید بگیم این از بازیدی خارج شده چون آیکیو گفته بود با سیتوکنز بعدا رها میشه .
      #نظام قدیم
      فقط جواب سوال اول رو میدونم
      سیتریک اسید رو تولید میکنه ولی ربطی به چرخه کربس نداره و جدای از اون چرخه است

10. Top | #23185
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      1- تک لپه سرلاد پسین نداره؟
      2- رشد عرضی و ضخامتی تک لپه تماما حاصل فعالیت سرلاد های نخستین هست؟
      3- همه دو لپه ای ها میان برگ نرده ای و اسفنجی و همه تک لپه ای ها میانبرگ اسفنجی دارن الزاما؟ (یعنی مثلا میشه الزاما گفت همه تک لپه ای ها میانبرگ نرده ای ندارن؟)
      4- تک لپه ها دمبرگ ندارن؟
      5- تو انتن ها هم سبزینه a و هم سبزینه b و هم کاروتنوئید میتونیم داشته باشیم، اما تو مرکز واکنش فقط سبزینه a میتونیم داشته باشیم؟
      (نظام جدید)
      ممنون
      ویرایش توسط iwasaswimmer : 15 اردیبهشت 1399 در ساعت 14:07

11. Top | #23186
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      متن کتاب در مورد اعصاب نخاع تناقض داره. درسته که از نظر نوروآناتومی تمام اعصاب نخاغ مختلط هستن ( در کتاب درسی هم این موضوع اشاره شده ) ولی متاسفانه یه جمله دیگه در کتاب درسی هست که میگه اعصاب حرکتی پیام ها رو از مغز و نخاع خارج میکنن.
      این درست مثل گردش خون مضاعف و ساده در ماهی و سایر مهره داران هست که کتاب دو حرف متناقض زدهولی کنکور یکیشون رو به عنوان جواب در نظر گرفته و بسته به سلیقه طراح کنکور هرکدومش میتونه درست باشه.
      سلام دوستان کسی لطف میکنه اینو برام توضیح بده؟
      تمام اعصاب نخاع مختلط هستند؟
      ویرایش توسط payam_95 : 15 اردیبهشت 1399 در ساعت 21:03

12. Top | #23187
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam_95 نمایش پست ها
      سلام دوستان کسی لطف میکنه اینو برام توضیح بده؟
      تمام اعصاب نخاع مختلط هستند؟
      بله همه عصب های نخاعی مختلط هستند . چون هم نورون حسی دارن هم حرکتی
      طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.

13. Top | #23188
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parisa-konkoori نمایش پست ها
      بله همه عصب های نخاعی مختلط هستند . چون هم نورون حسی دارن هم حرکتی
      تو ایکیو سوال 1644 این جمله رو غلط در نظر گرفته و گفته ک نخاع دارای اعصاب حرکتی و مختلط میباشد :/

حتی تو کتاب در مورد اعصاب حرکتی نوشته ک پیام های عصبی را از مغز و نخاع ب ماهیچه ها یا غده ها میبرند پس یعنی نخاع دارای اعصاب حرکتی و مختلط میباشد؟ و جمله ی بالا کاملا غلطه؟
      ویرایش توسط payam_95 : 15 اردیبهشت 1399 در ساعت 21:32

14. Top | #23189
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      1- تک لپه سرلاد پسین نداره؟
      2- رشد عرضی و ضخامتی تک لپه تماما حاصل فعالیت سرلاد های نخستین هست؟
      3- همه دو لپه ای ها میان برگ نرده ای و اسفنجی و همه تک لپه ای ها میانبرگ اسفنجی دارن الزاما؟ (یعنی مثلا میشه الزاما گفت همه تک لپه ای ها میانبرگ نرده ای ندارن؟)
      4- تک لپه ها دمبرگ ندارن؟
      5- تو انتن ها هم سبزینه a و هم سبزینه b و هم کاروتنوئید میتونیم داشته باشیم، اما تو مرکز واکنش فقط سبزینه a میتونیم داشته باشیم؟
      (نظام جدید)
      ممنون
      سلام .
      بله ، کامبیوم ها فقط توی دو لپه ای ها حضور دارند .
      .
      رشد ضخامتی تک لپه ای ها ، حاض فعالیت مریستم نخستین و همینطور افزایش حجم بدون بازگشت ( رشد ) بعضی سلول هاست .
      .
      اون سه تا هم که جداگانه توی اون تاپیک بحث کردیم .

15. Top | #23190
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam_95 نمایش پست ها
      تو ایکیو سوال 1644 این جمله رو غلط در نظر گرفته و گفته ک نخاع دارای اعصاب حرکتی و مختلط میباشد :/
      لطف میکنی سوالش رو قرار بدی اینجا ؟؟

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن