ویرایش توسط four elements : 25 شهریور 1398 در ساعت 01:03
مگه همه چی باید اسم داشته باشه؟ از نظر شما جزوه، به متن کتاب ترجیح داره؟
اولا ما توی کل کتاب هامون چیزی به نام "صفحه ی هنسن" نداریم.
کتاب فقط میگه این بخش تیره، به دو بخش برابر تقسیم شده و تمام! هیچ جایی براش اسم نذاشته. اگر جایی از کتاب براش اسم گذاشته حتما بذار که من هم از اشتباه در بیام.
اما همین کتابی که میگین تو تصویر گفته که اون دو بخش تیره جز نوار تیره هستش! اونوقت شما میگین نوار تیره همون بخش تیره است!
منظورم اینه کتاب با خودش مشکل داره یه جا یه چیز نوشته یه جا یه چیز دیگه
ولی به نظرم تصویر درسته چون شما تستی پیدا نمیکنین که با در نظر گرفتن بخش تیره و نوار تیره معادل هم بشه حل کرد
به هر حال من برداشتم رو گفتم.
فکر نکنم جمله ای قاطع تر از این تو کتاب باشه که بگه: بخش تیره به وسیله ی یک صفحه ی روشن به دو بخش برابر تقسیم شده. از این جمله فقط و فقط میشه یه چیز فهمید (یا من این جوری می فهمم) که بخش تیره بین دو نوار روشن قرار داره و توسط صفحه ی روشن به دو بخش تقسیم شده.
در نهایت هم فک نکنم زیاد مشکل حادی باشه و سر کنکور از عبارت میشه فهمید منظورش چی بوده.
ضمن این که من تا الان توی حل تستای حرکت به این مشکلی که می فرمایید بر نخوردم و عبارت های کنکور معمولا از این ابهام های الکی کم دارن.
ویرایش توسط _Shouko_ : 25 شهریور 1398 در ساعت 12:52
اگه پاسخ کاربر راهنما و پاسخگو @Behnam10به سوال من رو از اول بخونید متوجه میشید که نوار تیره شامل دو بخش تیره و صفحه ی روشن است و نوار تیره همان بخش تیره نیست
مشکل منم دقیقا همون بود که بخش تیره رو معادل نوار تیره میگرفتم و تست ها رو نمیشد جواب داد اما با پاسخ های دوستان متوجه شدم که باهم دیگه فرق دارن ولی الان دیگه مشکلم حل شده شما هم اگه یه دور با دقت به کلمه های بخش تیره و نوار تیره پاسخ ها رو از اول بخونید متوجه میشید که متن کتاب غلط و شکل کتاب درسته
ویرایش توسط four elements : 25 شهریور 1398 در ساعت 13:01

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
اول این که کتاب درسی درمورد چشم عنکبوت چیزی نگفته و هنگام مقایسه نباید در نظر گرفته بشه پس در این سوال اصلا لازم نیست ساختار چشم عنکبوت رو بدونی ....
این تمام نکات کتاب در مورد عنکبوت هست:
بیوه ی سیاه مثالی از عنکبوت در کتاب درسی است
عنکبوتیان همانند حشرات هزارپایان و سخت پوستان جز بند پایان است.
عنکبوت برخلاف حشرات چشم مرکب ندارد.
تارهای عنکبوت همانند موی انسان از نوع پروتئین ساختاری است .
هر عنکبوت ۴ جفت پا دارد برخلاف حشرات که ۳ جفت پا دارند.
عنکبوت ها همانند حشرات و گیاهان یک ساله دارای جمعیت فرصت طللب هست.
عنکبوت دفاع غیر اختصاصی دارد پس فاقد پرفورین یا انواع لنفوسیت ها میباشد.
عنکبوت همانند همه سخت پوستان کتاب دارای لقاح داخلی هست.
قلب عنکبوت در سطح پشتی بدن هست و طناب عصبی ان شکمی است.
غدد تنیدن تار در عنکبوت همانند طناب عصبی ان در سطح شکمی قرار دارد. توانایی تنیدن تار در عنکبوت ارثی است.
شایستگی تکاملی عنکبوت نسبت به همه چیز خوار ها کمتر هست.
عنکبوتیان همانند حشرات و خرچنگ دراز گردش خون باز دارند و فاقد مویرگ میباشند.
عنکبوتیان جزو فرمانرو جانوران هستند. بنابراین :
سلولهای تشکیل دهنده ی پیکر انها فاقد دیواره میباشد.
سلول های جنسی حاصل میوز میباشند
زیگوت انها ۲n است که با تقسیم میتوز جاندار ۲n را میسازد
تنها سلول n درین جاندار گامت است
همانند اغلب سلول های یوکاریوتی , سلولهای تشکیل دهنده ی عنکبوت دارای میتوکندی بوده و ناقلین الکترون مانند NAD و FAD در ان به تولید ATP میپردازند.
گوشتخوار است
دوم این که ساختار چشم عنکبوت برخلاف حشرات که مرکبه ، ساده است و معمولا 8 تا و حداکثر 12 تا... هر چشم ساده از یک عدسی و یک قرنیه و یک شبکیه و چند سلول که وظیفه تشکیل و غذا رسانی قرنیه را دارند، تشکیل شده است... پس عنکبوت نمی تونه این سوال رو نقض کنه...
آیا زند زبرین در امتداد انگشت شست و زند زیرین در امتداد انگشت کوچک است؟
آیا ترقوه بین شانه و وجناع قرار دارد ؟(من خودم فکر کنم غلطه چون ترقوه جز استخوان شانه است)اگه غلطه پس بین چی و چی قرار داره؟
من تو کتابم نوشتم "ماهیچه ی دوسر بازو به کتف،ترقوه و زند زبرین اتصال دارد و ماهیچه ی سه سر بازو به کتف،ترقوه و زند زیرین اتصال دارد" درسته؟
ماهیچه ذوزنقه ای در کجا قرار دارد؟(گاه جز ماهیچه های گردن ،شانه،سینه به حساب میارن گاه میگن در ناحیه ی گردن گاه میگن بین استخوان کتف و ستون فقرات قابل لمس است...)
آیا جمله ی "در انقباض ایزومتریک در برابرکشش ماهیچه مقاومت خاصی وجود دارد" درسته؟(کتاب نوشته در برابر انقباض ماهیچه مقاومت وجود دارد)
آیا جمله ی "خط z وسط نوار روشن قرار دارد"درسته؟(من فکر کنم غلطه چون باید مینوشت وسط دو نوار روشن)
ویرایش توسط four elements : 25 شهریور 1398 در ساعت 18:14
سلام
من زیست رو تازه شروع کردم به خوندن یه سری مشکل دارم :
سوال : گزینه نادرست کدام است؟
1: ساده ترین کربوهیدرات ها ، مونوساکاریدهااند
2:مهم ترین مونوساکاریدها،هگزوز و پنتوز ها هستند
3:مهم ترین هگزوز، گالاکتوز است
4: مهم ترین پنتوز ها ، ریبوز و دئوکسی ریبوز نام دارند
این سوال 2 تا غلط داره و هم 2 تا درست (البته تا اونجایی که من بلدم) نظر شما چیه؟ راستی جوابشو زده گزینه 3
گزینه های 1 و 3 غلطه
----------------------------------------------
هنگام ساخت یک رشته سلولزی با 100 مولکول گلوکز، چند مولکول آب آزاد میشود؟
1: 101
2: 100
3: 99
4: 98
جوابشو زده گزینه 3 چطوری بدست میاد اگه فرمولی چیزی داره بگید ممنون
من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت
سوال اول : با چه استدلالی گزینه یک رو غلط در نظر گرفتید؟؟
پاسخ گزینه سه هست چون با توجه به متن کتاب مهم ترین هگزوزها گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز هستند..
سوال دوم:اگر یک پلیمر خطی از m رشته تشکیل شده باشد و تعداد کل مونومر های آن n باشد، تعداد پیوندهایی تشکیل یا شکسته شده و تعداد مولکول های آب آزاد یا مصرف شده برابر n-m
(m منهی n) خواهد بود
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 27 مهمان)