اصلا امکان نداره فشار ترواشی با اسمزی برابزشه
چرا؟!چون ک اون نود درصد مایعی که قرار هست بازگردادنذه بشه میشه چهلو پنج درصد!درنهایت خیز بوجود می اد
واقعا کتاب نظام جدید اینطور چیزی گفته؟!
سلام خدمت همگی !
آقاسعید کاملا درسته جواب گزینه 1 ئه
من تو دام افتادم و گزینه 4 رو انتخاب کردم (تو کتاب ما 180 لیتر تو کلیه تراوش میشه و 20 لیتر بقیه مویرگ ها ، پس نسبتشون 9 ئه نه 10)
مشکلم اینه ک نمیتونم گزینه 1 رو درک کنم یعنی هرچقدر فک میکنم ، فقط *تفاوت* فشار اسمزی میاد توذهنم ک مایع میان بافتی تمایل داره مواد رو خارج کنه ، شاید درک درستی از *نیروی فشار اسمزی * یه مایع ندارم !
و *تفاوت* فشار اسمزی و تراوشی هم تقریبا اواخر رگ باهم برابر میشن ، درسته
!'Sei Bella Come Un Gol al 90

آها پس نمودارش رو ندارید. من نمودارش رو میذارم که ببینید :
http://s5.picofile.com/file/8362645650/Untitled.png
طبق این نمودار جایی که فشار تراوشی و اسمزی یکسان میشن به انتهای مویرگ نزدیک تره (من این رو مطمئنم چون چندین بار تستش رو زدم)
و در مورد اینکه ادم به وجود میاد ... خودم احتمال میدم مویرگ سیاهرگی انشعابات بیشتری داره و جبران اون میزان رو میکنه
ببین فشار اسمزی یعنی مکش . هر جا دیدی یعنی یه نیروی مکشیه. فشار اسمزی مایع میان بافتی یعنی مکشی که میخواد پلاسما رو از رگ بکشه بیرون. فشار تراوشی هم خون رو میخواد هل بده بیرون. یعنی بردار نیروی هر دوی به سمت بیرون رگ هستند
با سلام گزینه یک صحیح است
فشار تراوشی یعنی خارج کردن که فرقی ندارد زیاد باشد یا کم این فشار در جهت خروج مواد هست
ولی فشار اسمزی در جهت تعدیل غلظت مواد هست
طبیعتا وقتی فشار تراوشی بخواهد مواد را خارج کند فشار اسمزی که میخواهد تعدیلگر باشد جلوی اختلاف غلظت را میگیرد با مکش
اینطوری میتوان حساب کردکه فشار اسمزی مثل اصل لوشاتلیه عمل میکند

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده

در تعجبم ک بعضی دوستان بعد از دونستن گزینه ی صحیح ، با نهایت تلاش سعی میکنن گزینه رو درست جلوه بدن !
اصلا فشار اسمزی ربطی ب تراوشی نداره !
عملکردشم فقط ب خودش مربوطه نه تراوشی !
خواهشا عجیب غریب نکنین زیست رو
این نکته رو یه بارم کرامت گفته بود ولی پی شو نگرفت و منم ازون موقع درگیرشم !
گفته بود در ابتدای مویرگ ، فشار اسمزی همانند تراوشی سعی در خارج کردن مواد از پلاسما دارد .
خیلی از بچه ها اشتباه جواب داده بودن از جمله من ..
و تا امروزم متوجه نشده بودم ! علتشم یادگیری ناقصم تو مبحث فشار اسمزی بود ک نمیدونستم نیروش ب معنی مکشه ، احتمالا تو کتاب شما توضیح داده درسته ؟
ممنون درکل : )

منم گیج کردی ناموسا
بر عکس گفتم ! فشار اسمزی خون از فشار اسمزی مایع میان بافتی بیشتره
http://s5.picofile.com/file/8362648450/Untitled.png

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
ویرایش توسط Zahra77 : 14 خرداد 1398 در ساعت 22:44
تو کاهوی دریای اگه بگن هر سلول دیپلوئیدی باید هم اسپوروفیت رو در نظر گرفت هم زیگوت رو ولی اگه بگن هر سلول دیپلوِئیدی تولید مثلی باید فقط اسپوروفیت رو در نظر گرفت درسته ؟
همچنین بر اساس یکی از کنکورها گیاهان هم میتونند میتوز هسته ای کنند ؟![]()
!'Sei Bella Come Un Gol al 90
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 48 مهمان)