به نظرم مورد 1و3 اشتباهه ....
یک خو تابلوعه
3 چون بصل نخاع خودش بسیاری از اعمال حیاتی مثل تنفس و ضربان قلب تنظیم میکنه ولی ساقه مغز به طور کلی در تنظیم فعالیت های بدن نقش داره .
درست میگم؟
به نظرم مورد 1و3 اشتباهه ....
یک خو تابلوعه
3 چون بصل نخاع خودش بسیاری از اعمال حیاتی مثل تنفس و ضربان قلب تنظیم میکنه ولی ساقه مغز به طور کلی در تنظیم فعالیت های بدن نقش داره .
درست میگم؟
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
ویرایش توسط Levi_Ackerman : 08 بهمن 1397 در ساعت 23:19
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...

شما به زیبایی رفتاری هستید که از خود نشان میدهید

الگو تو یکی از تستاش گفته پروفاز میوز یک اووسیت ااولیه در دوران جنینی تمام شده و از بلوغ به بعد متافاز ادامه پیدا میکنه پس کراسینگ اور فقط تو دوران جنینی انجام میشه ولی کتاب گفته اووسیت اولیه در پروفاز میوز یک متوقف میشه و از بلوغ به بعد پروفاز رو اادامه میده الی اخر پس کراسینگ اور میتونه بعد بلوغ انجام شه.خب حالا کدوم درسته؟![]()
دقت کنین کتاب نگفته پروفاز رو ادامه میده.گفته میوز 1 رو ادامه میده
یعنی باید اینطوری در نظر بگیرین که اووسیت اولیه که میوز 1 شون رو از جنینی شروع کردن تا بلوغ در پروفاز متوقفن.به عبارتی مرحله پروفاز میوز 1 تا چندسال که شخص بالغ شه ادامه پیدا میکنه(مرحله طولانی میوز)بعدش میوز رو تکمیل میکنه
!'Sei Bella Come Un Gol al 90
سوالت پر از ابهامات علمیه انصافا
اول اینکه من اینجا هیچ تضادی بین حرف الگو و کتاب نمی بینم ولی الگو یه کم دقیق تر گفته
کتاب:اووسیت اولیه در پروفاز میوز یک متوقف میشه و از بلوغ به بعد پروفاز رو اادامه میده
الگو:اووسیت ااولیه در دوران جنینی تمام شده و از بلوغ به بعد متافاز ادامه پیدا میکنه
(البته اینا همش طبق گفته یه خودته من صحت حرفت و پای حرف خودت میزارم چون من دانشگاهم و متن کتاب درسی نمی دونم الان چیه)
کتاب گفته در پروفاز میوز یک متوقف می شه نگفته کجاش اولش وسطش آخرش! بالاخره خوده پروفازم یه پروسه ای برا خودش!!! اصلا انجام می شه کامل بعد تو این حالت فریز می شه یا نه ولی الگو اومده شفاف سازی کرده و گفته انجام می شه کامل بعد فریز می شه تو اون حالت
حالا اینکه مولف الگو طبق کدوم رفرنس دانشگاهی این حرف و زده خدا داند و اینکه آیا طراح کنکور و یا مولف کتاب درسی این رفرنس و یا این حرف و قبول دارن بازم الله و اعلم!!!
ب نظر من این احتمالش کمه بیاد تو گزینه ای از سوالا چون پر از ابهامه این حرف ولی اگه اومد من پیشنهادم کراسینگ اوور تو همون دوران جنینیه برا فیمیل
ولی دقیق دقیقه دفیق بخوام بت بگم جواب و علمیه علمی اینه:
نگا اصن فرض کن پروفاز تو دوران جنینی کامل انجام می شه وفریز و ثابت می شه تو این حالت بازم هیچ مدرکی نیس که اثبات کنه کراسینگ اوور کی اتفاق میفته! تو همون دوران جنینی و اولش رخ میده و تمام دیگه کروموزوما تغییری نمی کنن در طی سالهای بعد از ب دنیا اومدن!
یا نه این سلول تو این حالت فریز شده حالا ممکنه کراسینگ اوور هر آن رخ بده حالا میخواد تو همون زمان های اولیه بوجود اومدن primary oocyte (اووسیت اولیه) تو دوران جنینی انجام بشه این عمل یا هر موقع بعدش مثلا هر موقع بعد تولد . . .
کراسینک اوور یه عمل در سطح سلولی ملکولیه و آخه کی می تونه اثبات کنه این عمل دفیقا کی اتفاق میوفته باید برا اثبات حرفش یک دلیل علمیه محکمه پسند بیاره البته من نمی دونم شاید کسی تا الان دلیلی آورده باشه و زمانی تعیین کرده باشه برا کراسینگ اوور
ب نظرمن دقیق دقیق علمیش اینه که می تونه هم تو جنینی باشه هم بعدش مگر اینکه تو رفرنس معتبر علمی ذکر شده باشه که کراسینگ اوور دقیقا همون تا سلول فریز می شه تو پروفاز یک انجام می شه که اون موقع فقط و فقط می شه جنینی
سلام دوستان در فصل5 زیست 12 گفتار2 ، دکتر هاشمی میگن که کانال atp ساز جزء زنجیره انتقال الکترون نیستند و در واقع با کمک زنجیره atp رو تولید میکنه ولی برخی منابع دیگه مثل درسنامه میکرو فعالیت کانال atp ساز رو جزء زنجیره انتقال الکترون گرفته ، کتاب درسی همم مبهم گفته تو شکل دو تا قسمت کرده ، کانال atp ساز رو از سه پمپ جدا کشیده ، ولی خب تیتر شکل در زیر نوشته که زنجیره انتقال الکترون در راکیزه و شامل هر دو عکسه ، یکجا هم گفته " در این زنجیره میبینید که الکترون در نهایت به اکسیژن مولکولی میرسه " در واقع اخرین مرحله رو همون الکترون گیری اکسیژن دونسته ، نظر شما چیه؟
ویرایش توسط Hameeed : 13 بهمن 1397 در ساعت 19:49 دلیل: اشکال نگارشی
سلام. در مورد فصل ۸ پیش، کسی میتونه بگه چرا برای ساخت یک قند n کربنه ،۴n الکترون یا پروتون لازم داریم؟
این ۴n از کجا اومد؟
سلام ! مثلا میخوایم یه قند سه کربنه از چرخه خارج شه . برای اینکار 6 اسید سه کربنه باید به 6 قند سه کربنه تبدیل شه ( که یه دونه از قند ها خارج شه و 5 تاش بره واسه بازسازیِ ریبولوز بیس فسفات )
برای تبدیل هر اسید 3 کربنه به قند 3 کربنه 2 تا الکترون نیازه . پس جمعاً 12 الکترون نیازه تا 6 اسید 3 کربنه بشه 6 قند 3 کربنه
یعنی 12 تا الکترون به ازای خروج یه قند 3 کربنه که نشون میده اون 4n از کجا اومده !
البته امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم
Fear Lies Beneath Your Facade
In Panic Scream For Your God
In The Moment of Visceral Haze
The Last Thing You See Are My Crazed , Eyes
^_^
خواهش میکنم
برای اینکه اسید 3 کربنه باید بعد از تبدیلش به قند احیا بشه ( کاهش پیدا کنه ) چون عدد اکسایشش 2 تا میاد پایین ! چیزِ مهمی نیست در کل ! ( بحث سر تبدیل گروه عاملی اسید به آلدهید هست و دونستنش لازم نیست )
وقتی داریم الکترون هارو حساب میکنیم منظورمون الکترون هایی هست که از فتوسیستم 1 رسیده به +nadp و وقتی میگیم تو چرخه ی کالوین مثلا یه دونه nadph تبدیل میشه به +nadp یعنی 2تا الکترونی که تو مرحله ی دومِ روشنایی رسیده به +nadp با تبدیل دوباره ی nadph به +nadp و +h آزاد میشه ! پس در اصل اون الکترون هایی که تو مرحله ی دوم روشنایی رسیده به +nadp تو مرحله ی تاریکی آزاد میشه ! پس شما تعداد nadph هایی که تو چرخه ی کالوین شکسته بشمار ! به ازای هر nadph دوتا الکترون آزاد میشه !
Fear Lies Beneath Your Facade
In Panic Scream For Your God
In The Moment of Visceral Haze
The Last Thing You See Are My Crazed , Eyes
^_^
در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 38 مهمان)