X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1366 از 1912 نخستنخست ... 1266135613651366136713761466 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 20,476 به 20,490 از 28680
    1. Top | #20476
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Old seyed نمایش پست ها
      اگر یک کروموزم انسان چندین جایگاه تشخیص برای ecor1 داشته باشد و هنگام فعالیت این آنزیم 60 پیوند شکسته شود این آنزیم چند جایگاه تشخیص داشته است؟
      ( با راه حل )
      حالت اول : منظور طراح از تعداد پیوند , تعداد پیوندایی باشه که مستقیما شکسته میشن ( فسفودی استر ) : در هر جایگاه 2 پیوند شکسته میشه پس 30 تا جایگاه داشته
      حالت دوم : اگر منظور طراح تعداد همه ی پیوندها باشه : در هر جایگاه ecor1 طبیعتا 8 پیوند هیدروژنی و 2 تا فسفودی استر شکسته میشه ( مجموعا 10 تا ) . پس 60 پیوند یعنی 6 تا جایگاه

2. Top | #20477
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _StuBBorN_ نمایش پست ها
      حالت اول : منظور طراح از تعداد پیوند , تعداد پیوندایی باشه که مستقیما شکسته میشن ( فسفودی استر ) : در هر جایگاه 2 پیوند شکسته میشه پس 30 تا جایگاه داشته
      حالت دوم : اگر منظور طراح تعداد همه ی پیوندها باشه : در هر جایگاه ecor1 طبیعتا 8 پیوند هیدروژنی و 2 تا فسفودی استر شکسته میشه ( مجموعا 10 تا ) . پس 60 پیوند یعنی 6 تا جایگاه
      مرسی حالت دوم‌ مد نظر بوده

3. Top | #20478
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من گزینه۴ رو انتخاب کردم ولی الگو میگه۱....نام: IMG_20181102_174207~2.jpg نمایش: 19 اندازه: 53.1 کیلو بایت
      خب مگه مسیر این شکلی نیست؟
      جهش--» انتخاب طبیعی--» تغییرگونه
      ؟!
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

4. Top | #20479
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      این جمله درسته؟
      طبق تحقیقات سچ و آلتمن، اولین مولکول خودهمانند ساز ، دارای چهار نوکلئوتید و ریبوز بوده است.

(سؤال۴۳فصل۴الگو پیش)
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

5. Top | #20480
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط destiny hope نمایش پست ها
      من گزینه۴ رو انتخاب کردم ولی الگو میگه۱....نام: IMG_20181102_174207~2.jpg نمایش: 19 اندازه: 53.1 کیلو بایت
      خب مگه مسیر این شکلی نیست؟
      جهش--» انتخاب طبیعی--» تغییرگونه
      ؟!
      کتاب یه جمله ی معروف داره : میگه درسته که ماده ی خام تغییر یه گونه جهشه ولی جهش نمیتونه جهت تغییر گونه رو تعیین کنه
      یعنی اقا جهش خیلی اروم رخ میده.میدونیم که احتمال رخ دادن جهش بسیار پایینه . تازه اگه رخ بده هم همچین آش دهن سوزی نیست واسه تغییر صفات جمعیت
      اما انتخاب طبیعی یکی از عوامل مهم گونه زایی هست ! تو فصل 5 یه مثال داریم درباره ی مارمولک های شاخدار که یه یخچال گرفته اینارو جدا کرده و بعد از مدت ها در اثر جهش و انتخاب طبیعی و کلا عوامل تغییر دهنده ی گونه ها روی این مامولک ها وقتی اینا خواستن دوباره تجدید بیعت کنن نشد ! حالا یا بچه هاشون زایا نبودن یا زیستا نبودن یا هرچی ! شدن دو گونه ی متفاوت ! اول باید معنی ((گونه)) رو متوجه شید بعد عواملی که باعث جدایی گونه ها میشه رو میخونید و همش جا میفته
      البته فکر کنم خیلی بد توضیح دادم . زیاد مسلط نیستم رو مباحث حفظی این فصل و دوره میخوام : (
      این جمله درسته؟
      طبق تحقیقات سچ و آلتمن، اولین مولکول خودهمانند ساز ، دارای چهار نوکلئوتید و ریبوز بوده است.

(سؤال۴۳فصل۴الگو پیش)
      غلطه ! اولین مولکول خودهماننساز rna بود که دارای چهار نوع نوکلوئتیده و قند ریبوز داره !

6. Top | #20481
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کتاب یه جمله ی معروف داره : میگه درسته که ماده ی خام تغییر یه گونه جهشه ولی جهش نمیتونه جهت تغییر گونه رو تعیین کنه
      یعنی اقا جهش خیلی اروم رخ میده.میدونیم که احتمال رخ دادن جهش بسیار پایینه . تازه اگه رخ بده هم همچین آش دهن سوزی نیست واسه تغییر صفات جمعیت
      اما انتخاب طبیعی یکی از عوامل مهم گونه زایی هست ! تو فصل 5 یه مثال داریم درباره ی مارمولک های شاخدار که یه یخچال گرفته اینارو جدا کرده و بعد از مدت ها در اثر جهش و انتخاب طبیعی و کلا عوامل تغییر دهنده ی گونه ها روی این مامولک ها وقتی اینا خواستن دوباره تجدید بیعت کنن نشد ! حالا یا بچه هاشون زایا نبودن یا زیستا نبودن یا هرچی ! شدن دو گونه ی متفاوت ! اول باید معنی ((گونه)) رو متوجه شید بعد عواملی که باعث جدایی گونه ها میشه رو میخونید و همش جا میفته
      البته فکر کنم خیلی بد توضیح دادم . زیاد مسلط نیستم رو مباحث حفظی این فصل و دوره میخوام : (
      غلطه ! اولین مولکول خودهماننساز rna بود که دارای چهار نوع نوکلوئتیده و قند ریبوز داره !
      در مورد سوال دومم من این طوری فکر کردم که سچ و آلتمن فقط فهمیدن rrnaاولین مولکول خودهمانندسازه و دیگه این موضوع رو که ساختارش چیه اونا کشف نکردن...
      نام: IMG_20181102_191352~2.jpg نمایش: 16 اندازه: 192.0 کیلو بایت
      نام: IMG_20181102_191403~3.jpg نمایش: 18 اندازه: 110.9 کیلو بایت
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

ویرایش توسط Destiny hope : 11 آبان 1397 در ساعت 19:23

7. Top | #20482
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در مورد سوال دومم من این طوری فکر کردم که سچ و آلتمن فقط فهمیدن rrnaاولین مولکول خودهمانندسازه و دیگه این موضوع رو که ساختارش چیه اونا کشف نکردن...

نام: IMG_20181102_191403~3.jpg نمایش: 18 اندازه: 110.9 کیلو بایت
      راستی الگو درست گفته ها ! گفته با 4 نوع نوکلوئتید ! شما گفتی با 4 نوکلوئتید . به اون کلمه ی ((نوع)) دقت کنید
      و اتفاقا برعکس ! سچ و آلتمن میدونستن rna چیه ! فقط نظریه ای دادن که اقا همین rna بوده که برای اولین بار همانندسازی کرده ! ( نظریشون واسه دهه 80 بود که اون موقع rna کشف شده بود )

8. Top | #20483
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      حشرات لقاحشون داخلیه یا خارجی؟
      اولین لقاح داخلی تو کدوم جانداران ایجاد شده؟
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

9. Top | #20484
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Destiny hope نمایش پست ها
      حشرات لقاحشون داخلیه یا خارجی؟
      اولین لقاح داخلی تو کدوم جانداران ایجاد شده؟
      اغلب داخلی ! بکرزایی هم بعضیا دارن که اصلا لقاح حساب نمیشه .پس متنوعه لقاحشون
      این دیگه از اون سوالاس ! شاید بشه گفت بندپایان ! مثلا شاید بشه بگیم حشرات اولین لقاح داخلی رو داشتن ! یه مشکل پیش میاد . سخت پوستانم با اینکه تو آب بودن لقاح داخلی داشتن. تو کتابم میگه بندپایان از دریا به خشکی آمدند ( یعنی بندپایان ابزی هم داشتیم قبل خشکی زی ) . ایا سخت پوستان جزو این بندپایانی که از دریا به خشکی آمدند هستن ؟! اگه جواب مثبته پس جواب سوال میشه سخت پوستان ( چون لقاح داخلی دارن ) ! ولی تو کتاب چیزی نیست و اصلا همین که بندپایان کی بوجود اومدن و کی اومدن به خشکی و غیره هم همش فرضیه اس !!
      اما درباره ی مهره داران : اولین مهره داران دارای لقاح داخلی خزندگانند !
      اگه کسی جواب دقیق سوالتون ( اولین جاندار دارای لقاح داخلی ) رو میدونست تو همین تاپیک بگید استفاده کنیم !!

10. Top | #20485
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اغلب داخلی ! بکرزایی هم بعضیا دارن که اصلا لقاح حساب نمیشه .پس متنوعه لقاحشون
      این دیگه از اون سوالاس ! شاید بشه گفت بندپایان ! مثلا شاید بشه بگیم حشرات اولین لقاح داخلی رو داشتن ! یه مشکل پیش میاد . سخت پوستانم با اینکه تو آب بودن لقاح داخلی داشتن. تو کتابم میگه بندپایان از دریا به خشکی آمدند ( یعنی بندپایان ابزی هم داشتیم قبل خشکی زی ) . ایا سخت پوستان جزو این بندپایانی که از دریا به خشکی آمدند هستن ؟! اگه جواب مثبته پس جواب سوال میشه سخت پوستان ( چون لقاح داخلی دارن ) ! ولی تو کتاب چیزی نیست و اصلا همین که بندپایان کی بوجود اومدن و کی اومدن به خشکی و غیره هم همش فرضیه اس !!
      اما درباره ی مهره داران : اولین مهره داران دارای لقاح داخلی خزندگانند !
      اگه کسی جواب دقیق سوالتون ( اولین جاندار دارای لقاح داخلی ) رو میدونست تو همین تاپیک بگید استفاده کنیم !!
      مرسی از جواب کاملتون.
      نه خود سوال مهره داران رو مطرح کرده بود ولی برام سوال شد که گویا اصلا نیاز هم نیست دونستنش.
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

11. Top | #20486
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نام: IMG_20181103_111201~2.jpg نمایش: 65 اندازه: 304.1 کیلو بایت
      علت این که مواد آلی از دیواره عبور نمیکنن چیه؟
      خب مگه این جوری نیست که مواد آلی مربوط به شیره پرورده از طریق پلاسمودسم از منافذ دیواره عبور میکنن؟ خب منافذم تو همون دیوارس دیگ؟!
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

12. Top | #20487
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب مگه این جوری نیست که مواد آلی مربوط به شیره پرورده از طریق پلاسمودسم از منافذ دیواره عبور میکنن؟ خب منافذم تو همون دیوارس دیگ؟!
      شما درست میگید ! تو فصل 3 گفته مواد از طریق منافذ موجود در دیواره ی سلول های لوله ی غربالی عبور میکنن !
      روحیه ی جنگندتون در کنار اومدن با الگو ستودنیه !

13. Top | #20488
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      حشرات لقاحشون داخلی حساب میشه !

اولین لقاح داخلی واقعا نمیشه قطعی گفت ولی منطقی اینه همون یک نوع کوسه و سخت پوستان دریازی رو بگیریم چون اول از همه بودن!!!

14. Top | #20489
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

اینجا دوتا غلط هست
      اولا آوند چوبی غشا نداره و فقط از دیواره ساخته شده
      دوما در آوندها ، هردو نوعش، مواد و آب از دیواره عبور می کنند

عجیبه این اشتباهات از الگو!!!!!!

15. Top | #20490
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شما درست میگید ! تو فصل 3 گفته مواد از طریق منافذ موجود در دیواره ی سلول های لوله ی غربالی عبور میکنن !
      روحیه ی جنگندتون در کنار اومدن با الگو ستودنیه !

به نظرتون چی کار کنم؟عوض کنم؟
      یه کم زیاد گیر میکنم.فک میکنم زیاد وارد نیستم واسه همین شایدم اشکال از من نیست.
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن