ویرایش توسط Levi_Ackerman : 28 خرداد 1397 در ساعت 17:52
یه سوال مرتبط با زیست ولی به صورت طنز گفتم اینجا بپرسم.... حالا جواب بدین تا بگم:
درسته یا غلط؟اگه غلطه چرا؟
همه جانوران پستاندار و مهره دار دارای دیافراگم و شش و طناب عصبی پشتی,دارای تولید مثل جنسی هستند.یه نکته ای بود که همش تو ذهنم داشت میچرخید
خداییش اگه کسی اینو جواب بده : IQ=300 به بالا![]()
من نفهمیدم خودت جوابو میدونی یا معما بود :/
در هر صورت به نطرم غلطه.
اول جمله نوشته پستاندار و مهره دار.
خب پستاندارا جز مهره داران اند. پس فرقی نداره و مهره دارا رو در نطر میگیریم.
همه مهره دارا طناب عصبی دارن.
همشون تولید مثل جنسی دارن. حتی ماهی ها تولید مثلشون جنسیه. هرچند در بدن خودشون نباشه.
اما اون قسمت که میگه شش غلطه.
همه مهره داران شش ندارن.
بعضی از گونه های دوزیستان شش ندارن. فقط تنفس پوستی دارن.
توی خود کتابم اشاره شده که """بیشتر""" مهره داران خشکی زی شش دارن.
وقتی میگه بیشتر ینی یه تعدادی هم هستن که شش ندارن.
اگه ابشش هم بخوایم در نظر بگیریم باز غلط میشه.
چون سوال حرفی از ابشش نزده برای مهره دارا.
بیشتر از این دیگه نمیدونم چیزی : )
خب ببین.... این تایپیک درسیه و نمیخوام زیاد کشش بدم خب؟یه چیزی رو وقتی دینی میخوندم متوجه شدم و برام جای سواله....
کتاب دینی در مورد حضرت مریم گفته خب ؟فهمیدی منظور از سوال بالا چی بود؟ ایا واقعا همه پستانداران ساکن خشکی تولید مثل جنسی دارن؟
پس این مورد چی میگین؟خب این تناقض رو چه جوابی باید بهش داد؟امیدوارم کسی از این بحث ناراحت نشده باشه فقط قصد مزاح و تاکید بیشتر رو تمرکز و ترکیب این سوال رو مطرح کردم
برید سراغ درستون
![]()
ویرایش توسط unlucky : 29 خرداد 1397 در ساعت 09:52
دو تا سوال داشتم:
1. در یک سلول مگس سرکه , کروماتید های خواهری هر کروموزوم از هم جدا شده اند و به سمت دو قطب سلول در حرکت میباشند. سلول زاینده این سلول در ......... داشته است
1.انتهای مرحله اس 8 کروماتید
2.ابتدای مرحله جی 2 16 سانترومر
3.انتهای مرحله جی 1 32 رشته پلی نوکلوتیدی خطی
4.ابتدای جی 1 54 میکروتوبول سانتریولی
تحلیل خودم: چون 2n=12 پس n=6 پس باید توی گزینه ها مضرب 6 بگردیم و فثقط گزینه 4 میتونه باشه و منم 4 چهار زدم درست بود.
میخواستم بدونم این روش درسته؟ البته بدون این هم رفتم بررسی کردم ولی میخواستم بدونم این روش به درد میخوره؟
سوال دون:مرغ خانگی تعداد کروموزوم اتوموزمیش چنده؟ 78؟ کتاب پیدا نکردم یادم رفته
مگس 12 كروموزوم داره ولي مگس سركه 2n=8 هس
جواب 4 درسته ولي تحليل غلطه
رد1=انتهاي S همانند سازي انجام شده8كروموزوم مضاعف(2كروماتيدي) داريم پس16 كروماتيد
رد2= ابتداي G2 8كروموزوم مضاعف داريم كه در در محل سانترومر به هم وصل هستن تعداد سانترومر8 هس
رد3=انتهاي G1 8كروموزوم تك كروماتيدي داريم يعني 16 رشته پلي نوكلئوتيدي
درستي 4: ابتداي G1 يك جفت سانتريول داريم كه هر سانتريول از9 دسته 3 تايي ميكروتوبول ساخته شده پس هر سانتريول27تا ميكروتوبول و1جفت سانتريول 54 تا ميكروتوبول
مرغ 78 كروموزوم داره كه 76 تاش اتوزوم هس و 2تاش جنسي
خب فرض شما غلطه چون طراح اينجوري تست طرح نميكنه
اگه قرار بود سلول12كروموزومي بررسي بشه 100 درصد گزينه ها متفاوت بود
اگر تستا رو بررسي كني تا حالانشده اعداد مربوط به جاندار ديگه اي باشه شايد توي ساليان قبل80چنين تستي ميبود ولي الآن ديگه نه
اعداد 100درصد در مورد خود جاندار بحث شده هس فقط ميرن اعداد و الفاظ رو عوض ميكنن مثلا مگس 2n=12 هس
مياد گزينه ميده كه در انتهاي اس 12كروماتيد داره(12ش درسته ولي لفظ غلطه اينجا كروموزوم 2كروماتيدي شده و 24 كروماتيد داره نه12 يا برعكس كروماتيد رو درست در نظر ميگيره و عدد رو اشتباه ميده كه اينجوري12 غلط ميشه و بايد24باشه)
همين الآن هم با همين سوال گزينه ها مضربي از4 هستن كه n=4 مگس سركه س و تحليلتون كاملا اشتباه نيست و گاهي از اوقات جواب ميده
ولي من اين راه ها رو توصيه نميكنم فيزيك نيست كه زيسته!و زيست معمولا چيز100درصدي نداريم
ضمن اينكه مثال نقض هم داره مثلا ملخ نر اينجوري نميشه به جواب رسيد
علاوه بر اين با عدد كروموزمي جانداران هميشه نميشه به تعداد صحيحي از ميكروتوبول ها رسيد مثل همين سوال براي مگس سركه
يعني اون n اي كه شما حساب ميكني ممكنه با ميكروتوبول جور در نياد و عدد صحيح نباشه و اعشار بخوره
پس تحليل خوبي نيست
منظور از تثببت نیتروژن تبدیل n2 به آمونیاک و منظور از شوره گذاری تبدیل آمونیاک به نیترات هستش
تو گزینه 4 سوال81 منظور ریزوبیوم هان که تثبیت نیتروژن رو انجام میده درنتیجه آمونیاک تولید میکنه نه نیترات
گزینه ۲ سوال 80 هم فکر کنم منظورش تبدیل مستقیم نیتروژن به نیتراته که اونوقت نقش نداره
اما غیر مستقیما نقش داره
"A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"

شما به زیبایی رفتاری هستید که از خود نشان میدهید
بچه ها توی کتاب زیست 1 نظام جدید در مورد ملخ صفحه 45 میگه ملخ حشره ای گیاه خوار است و با استفاده از آرواره ها مواد غذایی را خرد و به دهان منتقل می کند
حالا مگه آرواره خودش جزو دهان نیست یعنی گوارش مکانیکی در خارج از دهان آغاز میشه ؟ پس میشه گفت گوارش مکانیکی ملخ در دهان آغاز نمی شود ؟ کسی می تونه برداشت درستی بکنه ازین جمله![]()
در حال حاضر 53 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 53 مهمان)