آنمی چند نوع مختلفه ولی پلی سیتمی فقط یه نوعه؟
چرا آنمی رو از هماتوکریت نمیشه فهمید اما پلی سیتمی رو میشه فهمید؟
Don't be afraid to fail
...Be afraid not to try
انمی فقر اهن (پروتئین های گلبول قرمز رو داره ولی توشون اهن نداره) انمی اپلاستیک( مشکل مغز استخانه- ولش تو دبیرستان نیس) انمی داسی شکل ( که بر اثر تغییر ساختار پروتئیناشه)
پلی سیتمی ینی تعداد گلبول های قرمز به خاطر شرایطی زیاد شده. ولی ناقص نیستن گلوبول ها.
خوب! مثلا تو انمی فقر اهن فقط توش اهن نداره ولی همون پروتئین هست و همون قدر حجم خون رو اشغال میکنه. پس هماتومریت تغییری نمیکنه.
ولی تو پلی سیتمی گلبول قرمز زیاده شده و تعداد گلبول ها رو تغییر میده پس هماتوکریت افزایش میابه
سلام یه چندتا سوال دارم تو منابع مختلف جواب های مختلف دیدم اومدم یکبار برای همیشه تمومش کنم این بازی کثیفو
1 چرخه کالوین شامل باکتری ها میشه؟چون تو کتاب گفته سلول های کلروفیل دار -باکتری کلرفیل داره؟کلروپلاست رو میدونما کلروفیل رو میگماصلا کلروفیل دقیقا چی هست؟
2باکتری کپسول دار هتروتروف داریم؟اخه با اون کپسول ضخیم چجوری غذا میخوره؟یا اصن فتو سنتز میکنه؟
3ژن های گسسته مخصوص یوکاریوت هاست ؟یا پرو کاریوت ها هم دارن؟
4ژن های حلقوی درون کلروپلاست یا میتوکندری بالاخره اپرانی هستند یا نه؟
سلام دوست عزیز
مورد ۱ و ۲ ارزش کنکوری ندارن و خارج کتاب هستن و سوالی ازشون توی کنکور مطرح نمیشه اما برای اطلاعات عمومیتون بدونین که کالوین و کلروفیل در گروهی از سیانوباکتری ها هم وجود داره. کلروفیل در واقع انواعی از مولکول ها هستن که نور رو جذب میکنن و .... در مورد ۲ باید گفت چرا نداشته باشیم.
۳- ویژگی گسستگی ژن ها فقط در یوکاریوت ها وجود داره.
۴- اپران مربوط به پروکاریوت ها است، پس در مورد dna میتوکندریایی و کلروپلاستی مطرح نمیشه.
ترشح موکوز از بافت موکوزی و ترشح ماده زمینه ای از بافت های پیوندی با atp؟
هر اگزوسیتوزی مصرف انرژی atp داره؟
بچه ها تولید مثل جنسی کاهوی دریایی به روش تناوب نسل، توی شرایط مساعد اتفاق میفته یا شرایط نامساعد؟
خود کتاب که اشاره ای نکرده که اتفاق الان داره توی شرایط مساعد محیط میفته یا نامساعد،
Sent from my MI 5 using Tapatalk
تولید مثل جنسی کلامیدوموناس چه موقع و چگونه صورت میگیرد؟پاسخ: در محیطهای نامساعد. ابتدا سلولهاپلوئید میتوز انجام میدهد و تعدادی سلولهاپلوئید(گامت) ایجاد میکند.سپس دو گامت با هم لقاح انجام میدهند و زیگوسپور ایجاد میکنند.در شرایط مساعد ، در درون زیگوسپور با تقسیم میوز سلولهایهاپلوئید تولید میشود.این سلولها زیگوسپور را پاره میکنند و آزاد میشوند.
http://konkooracademy.com/Content/Le...f43e6083df.mp4
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
ویرایش توسط fateme.tehran : 02 خرداد 1397 در ساعت 07:53
با سلام خدمت دوستان .... من یه مشکلی داشتم هیچ جا نبود مجبور شدم بیام از انجمن بپرسم.
مشکلم ژنتیک زیسته. من تو فصل 8 سوم + ژنتیک زیست گیاهی و ژنتیک جمعیت مشکل دارم.
و از طرفی الان جمع بندی هست خیلی فشار روم هست. سوال اینکه من میخوام ژنتیک رو کامل یاد بگیرم و تستاشو بزنم ... از رو کدوم منبع بخونم؟ من خودم الگو -ای کیو-مهر و ماه و تخته سیاه تانکشو دارم. و اینکه ژنتیک رو چطور بخونم؟ یعنی منظورم این بود روش خاصی داره؟ ممنون میشم کمک کنین ژنتیک حل بشه کار تمومه
بد جوری لنگ این ژنتیکم خواهشا یه راه بگین... من قبلا ژنتیک رو از رو الگو میخوندم ولی برای من فایده نداشت... نمیشد فهمید ژنتیک الگو چی میخواد بگه :/

سلام ممنون
نه مطلب جدید نیست یکی دو بار خوندم یه بخش هاییش مشکل دارم میخواستم رو اونا مسلط بشم وقتی که الل ها رو میده و حالت های بعد امیزش رو میخواد مخصوصا تو گیاهان-تو الگو اصلا خوب توضیح نداده م منم هر چقدر خوندم نفهمیدم.
میخوام هر روز 1-2 ساعت ژنتیک بخونم مسلط بشم. نه مشکلی با بقیه فصل ها ندارم
در حال حاضر 119 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 119 مهمان)