من فکر کنم پمپ حتما صرف انرژی داره ،کانال ولی نه .به نظرم وقتی می گه پروتئین کانالی ،پمپ رو نباید در نظر بگیریم .کانال با پمپ فرق داره
سلام
1- اگه لگه پروتئین ناقل ، هر دوش میشه ... ولی اون پروتئین زنجیره ، پمپ هستش ..... کانال فقط همون انزیم atp سازه ..
2-تولیدش که هست ...مصرفش شاید بر میگرده به فعالیت اکسیژنازی روبیسکو .... که در استروما کلروپلاست هستش ( که البته اونم در تست ها در نظر گرفته نمیشه)
3-درسته ... مثلا co2 تولیدی در تخمیر الکلی که در کربس تولید میشه NAD مثبت که مصرف میشه در کربس ( گام 2 و 3 و 5 )پ
4- نه ! کتاب میگه از لایه یوراخ ها ایجاد شده ، وارد سلول ها میشه ....
5- متن کتاب : ویروس ها از امکانت سلول استفاده میکنن ( البته مثال نقض داره ولی خارج از کتابه - آنزیم رونوشت بردار معکوس و ... )
سلام.
ی سوال از کنکور خارج 87:
استروژن برخلاف انیدرازکربنیک و گاماگلوبین پروتیینی هست و ب طور معمول درخون مردان وجود ندارد.
من قسمت پروتیینی رو مشکل دارم. مگ استروژن استروییدی نیست؟ پس چطور این جمله رو گفته درسته؟
سکوت...مادر فریادها...
سلام
اووسیت اولیه؟
تا جایی که یادمه این لفظ رو تخمک بکار میبردن که تازه اونم جزو حذفیاته...
بهرحال اگه اووسیت اولیه رو میگی، تمایز نیافته میتونه مناسب تر باشه(گرچه بعید میدونم از جایی از کتاب درسی این قابل استنباط باشه!)
شاید پاسخ نامه اشتباه زده!
اون قید معمولا هم خارج کتابه. جزو کتاب درسی ما نیست.
آیکیو چاپ 95 هم ورود باکتریوفاژ هم ورود tmv رو به سلول میزبان با آنزیم و به صورت شیمیایی در نظر گرفته در حالی که رضا امیر میگه باکتریوفاژ فیزیکیه و tmv هم که از منافذ موجود استفاده میکنه ( منفذ جدید به وجود نمیاره
کدوم رو بگیریم؟
مجدد آیکیو : در هم یوغی انقال پلازمید فقط از باکتری پیلی دار به بدون پیلی
رضا امیر : از بدون پیلی به پیلی دار هم انجام میشه
کدوم؟@WickedSick
راستش تا جایی که من میدونم ورود باکتروفاژ از طریق نوکلئیک اسیدشه اما tmvاینطور نیست
اصلا به طور کل تو ویروس ها فقط باکتروفاژ به صورت شیمیایی و از طریق نوکلئیک اسیده بقیه همه قدرت ورود به سلول میزبان رو دارن
تو iqچاپ95 هستش که ویروس های گیاهی شکاف ایجاد نمیکنن و از طریق شکاف ها وارد میشن مثلا ورودtmvاز طریق منافذ ورودی پاسمودسم ها
منظور اینکه آی کیو میگه باکتریوفاژ یه سری آنزیم داره که دیواره سلولی باکتری رو سوراخ میکنن اما رضا امیر میگه که این سوراخ از طریق فیزیکی ایجاد میشه
در مورد tmv چاپی که من دارم هم آنزیم در نظر گرفته برای tmv و مشابهه باکتریوفاژ علمکرش رو گفته ( با آنزیم دیواره سلولی رو سوراخ و وارد سلول میشه )
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 55 مهمان)