دوستان این حرف الگو که بافت گرهی تو همه جای دهلیز نیست,درسته آیا؟
میشه یکی با دلیل و مدرک برام تایید یا تکذیبش کنه؟
ممنون
گره سینوسی دهلیزی تو دهلیز راسته
گره دهلیزی بطنی "در حد فاصل بین دهلیز ها و بطن ها , متمایل به دهلیز راست"
بطوری که با توجه به شکل 6-7
میگیم دهلیز راست حاوی :
1.گره سینوسی دهلیزی
2. گره دهلیزی بطنی
3. رشته هایی از جنس بافت گرهی که این دو رو به هم متصل میکنه
و دهلیز چپ هیچ نوع بافت گرهی رو نداره
عاقا اولا دم اقا محمد و بقيه بچه ها گرم كه سوال بي جواب نذاشتن
٥ ص رو كه گشتم ، همين دو تا موند كه به جواب نرسيده بود
دهليز چپ بافت گرهي نداره و صرفا توسط انشعابات سلولي پيام منتقل ميشه
راستي حواست باشه كه دهليز راست هم بخاطر گره پيش آهنگيه كه بافت گرهي داره ؛ چون طبق متن كتاب ، الياف بين دوگره جزو بافت گرهي نيست
خب
ببين اولا اين جمله بر اساس كتاب درسي قابل برداشت نيست ؛ مگر اينكه گير بدن به اين جمله كتاب : راه هاي عبور اب در عرض ريشه
اما علمي داستان ، وقتيه كه شما روش سوم انتقال اب از گياهان رو هم بدوني ( تراسلولي كه اب از غشا يه سلول به غشا سلول ديگه ميره و اين كار در نتيجه همون شيب غلظت ايجاد شده توسط پريسكله ....)
حالا اين توي كتاب نيست ؛ اگه بهش بگه مسير غير پروتپلاسمي ، درسته .... بش بگه پروتوپلاسمي هم درسته چون در واقع هيچكدوم نيست اما از طرفي ما توي كتابم ، حركت تراسلولي رو نداريم
يه چي ديگه هم بگم ؛ بعضي از گياهان اصلا اندودرم در ريششون ندارن !
يعني اب همينجور هر چي هست ، در نهايت براي خروج از درم و ادامه مسير ، حركت غير پروتوپلاسمي ميزنه
پ ن : يه معلم زيستي داشتيم ؛ اين بنده خدا ميگفت توي دو چيزه اگر بخوايد از سطح دبيرستان بالا تر بريد ، قطعا ضرر ميكنيد ، يكي جانوريه و يكي گياهي
كتاب درسيتون يه مشت چرت و پرت اومده نوشته براتون كه خالي از عريضه نباشه
در همون حدي نوشته كه فردا هم دكتر شديد ، اصلا نگيد اين همه گياهي خونديم ، اخرش هم هيچ
اگه يه تست گياهي سال دوم از سال ٩٢ تا ٩٦ پيدا كرديد كه خارج از محدوده كتاب بوده باشه ، هر چي خواستي بم بگو![]()
ویرایش توسط Behnam10 : 18 آبان 1396 در ساعت 01:24
ممنون..
البته سوال اولی که پاسخ دادی رو من جواب داده بودم قبلا...فکر میکنم جوابمم کامل بود..
و یه نکته دیگه..
کتاب نوشته : " چند رشته از جنس بافت گرهی گره های سینوسی دهلیزی و دهلیزی بطنی را به یکدیگر مربوز می سازد"
بنابراین طبق متن کتاب الیاف بین دو گره هم بافت گرهیه
(همچنین گره دهلیزی بطنی رو هم واسه دهلیز راست درنظر میگیرن, چون همونطور که گفتی دهلیز چپ بافت گرهی نداره و بالاخره باید یه جایی رو واسه گره دهلیزی بطنی در نظر بگیریم) که خب تو شکل کتاب هم مشخصه که جاش همون دهلیز راسته
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
خخخ اینجا باید نیتت خالص باشه سوال برات بی افته تا جواب بدی ، دست دوستان درد نکنه واقعا ، مخصوصا اقا محمد ؛ یه زمانی فقط من و اقا بهنام جواب دوستان رو میدادیم خداروشکر که تاپیک اینقدر سطح علمیش بالا رفته که پاسخگو زیاد داره .
دوستان یه سوال ، از نظر کنکور قسمت داخلی غشای سلول پروتئین سطحی داره؟ فاگو گفته داره ، آیکیو هم تو تست ۱۷۸ گفته داره ولی تو بقیه ی تست ها از جمله ۱۹۰ صراحتا گفته فقط بخش خارجی غشا پروتئین سطحی داره ؛ حالا از نظر کنکور و در سطح کتاب کدومش رو باید درست بگیریم؟
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
سلام .. یک سوال .. در درون همزیستی، میتوکندری وارد سلول بزرگ پروکاریوت میشه ولی کلروپلاست اینطور هست که اول سیانوباکتری میره وارد پیش یوکاریوت میشه .. من کلروپلاست رو متوجه نشدم .. میشه لطفا توضیح بدید .. ممنون
لطف داريد
پروتئين هاي سطحي به ويژه آنهايي كه در سطح خارجي غشا هستن نقش پذيرنده دارن "جمله ي كتاب هس"
مشخصا سمت داخل هم داره
هم از عكس مشخصه
هم از اين جمله ي كتاب
اون تست190هم سوال مشكلي نداره ولي تو پاسخ احتمالا مولف حواسش نبوده
تو كتاب مثال هايي هم ازش داريم
مثل ناقل الكترون در غشا باكتري و كلروپلاست(دومين ناقل سطح داخلي)
قيد واقعا قيد خوب و علمي اي هس
كبد با توليد پروتئين مكمل بسياري از ميكروب ها رو نابود ميكنه ولي خب بعضيا رو نميتونه(مثل عامل ديفتري باكتري اي به نام كورينه باكتريوم ديفتريا)
ویرایش توسط M o h a m m a d : 18 آبان 1396 در ساعت 19:47
در حال حاضر 653 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 653 مهمان)