سلام
فشار خون دهلیزها و بطن ها در مرحله استراحت عمومی چرا کم میشه؟طبق ای کیو
طبق ای کیو از آر تا اس پیام انقباض قلب داره منتشر میشه در صورتی ک خودش هم آر رو شروع انقباض بطن گرفته این درسته؟
شروع انبساط دهلیز(شروع دیاستول منظورم نیست)از کی هست؟مثلا شروه انبساط بطن از اول تی هست...
سپااس
سلام
قبل از مرحله استراحت عمومی ینی انقباض بطن ها دریچه های دهلیزی بطنی بسته ان
و خون در واقع تو دهلیز ها جمع شده
با باز شدن این دریچه ها تو مرحله استراحت
فشار خون تو دهلیز ها کاهش پیدا میکنه
-
شروع انقباض بطن طبق کتاب و خیلی سبز
نقطه s هست ک همزمان با شنیده شدن صدای اول قلبه
انبساط ب نظرم همون مفهوم دیاستول رو برسونه
چون خودتونم تو مثال گفتین دیاستول بطن از موج تی شروع میشه
دیاستول دهلیز ها هم طبق چیزی ک من میدونم
بین q تا s هست اما ب علت اینکه نمودارش کوتاه هست زیر نمودار انقباض بطن ها پنهانه
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
ویرایش توسط saeed211 : 11 آبان 1396 در ساعت 12:24
سلام . سعید زیاد وارد این بحثا نمیشم. چون باید یه دور دیگه این بخشو بخونم تا همه چی ثبت بشه.
ولی کلا دیاستول دهلیز با شروع سیستول بطن شروع میشه فک کنم.
یعنی اگه بگیم انقباض بطن تقریبا r یا یه نمه بعد r باشه ، دیاستول دهلیز از اونجا شروع میشه میره تا دوباره سیستول بعدی ![/SIZE][/FONT]
ویرایش توسط Hossein.A : 11 آبان 1396 در ساعت 12:28
شروع انقباض بطن رو فقط ایکیو r نگرفته . خود کتاب با شکل نشون میده از r شروع میشه.
صدای اول قلب تقریبا بین r تا s هست.
به نظرم پیام انقباض در r تموم میشه که باعث میشه انقباض از r شروع بشه...
یعنی همزمان با اینکه پیام انقباض به اخر میوکارد میرسه منقبض میشه.
انقباض بطن از r شروع میشه.
پس میشه گفت یخورده قبل r یا دقیقا تا خود r پیام تموم میشه...
کتابا معمولا سر یه چیز جزئی باهم اختلاف نظر دارن.
مثلا خیلی سبز گفته تو s صدای اول قلب میاد.
ولی ایکیو گفته یخورده بعد r...
منطق میگه ایکیو اینجا درست گفته.
در مورد سیستول و دیاستول و انقباض و انبساط من خودمم بعضی جاها مشکل دارم یخورده...
منتها واقعا فک نمیکنم قلب انبساط داشته باشه . تو کتاب جایی دیدین از انبساط قلب حرفی بزنه ؟
ویرایش توسط Hossein.A : 11 آبان 1396 در ساعت 12:31
من یک تست کنکور دیدم ک نزدیکای بعد از اس رو علامت زده بود و گفته بود اونجا صدای اول قلبه...ولی اکثر منابع همون ار تا اس رو در نظر گرفتن.
یک تست دیدم تو جزوه معلممون بود بعد از ار رو علامت زده بود .اسمشو گذاشته بود نقطه بی.و طبق جواب اینطور میشد که در نقطه بی جریان الکتریک به شبکه ی گرهی دیواره بطن ها منتشر میشود.و دبیر گفته بود منظور پیام دیاستول هست نه پیام سیستول .چون پیام سیستول تا قبل ار تمام شده!من وقتی جدول ایکیو رو دیدم دوباره شک کردم ...
در مورد انبساط ...طبق نمودار نارنجی کتاب وقتی از قله شروع میکنه بیاد پایین نوک قله شروع انبساط بطنه ک تو زمان انقباض بطن در الکترو کادیوگرامه پس دیاستول و انبساط یکی نیستن.
من یک تست سنجش بود فکر کنم دیدم ک تو گزینش در مورد انبساط حرف زده بود اما ربطی به سوال و جواب نداشت.
ممنون
دهلیز رو کاملا متوجه شدم ولی فشار بطن چرا کاهش پیدا میکنه؟
راستی اگه شکل کتاب رو نگاه کنید شروع انقباض بطن نمودار نارنجی دقیقا با ار همزمانه.حتی از روی زمانهای پایین جدول هم میشه پیداش کرد.دقیقا یک دهم ثانیه بعد از انتهای پی هست.ولی قانونا هم باید بعد از اس باشه چون کتاب گفته موج کیو ار اس کمی قبل از انقباض بطنه![]()
ببینید من جایی ندیدم بگه با شروع استراحت عمومی
فشار خون بطن ها کاهش پیدا کنه
هیچ جوری هم نمیشه استدلال کرد
اگه شما بتونید شماره تست رو تو کتاب ایکیو بگید شاید بشه بیشتر کمک کرد
من صدای اول قلب یا شروع سیستول بطنی رو
دقیقا لحظه ای بعد ازsدر نظر میگیرم و تو تستیم ب مشکل نخوردم
موج q r s کمی قبل از انقباض بطن هاست
اول پیام انقباض بعد خودش
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
ویرایش توسط saeed211 : 11 آبان 1396 در ساعت 16:29
آقا توالگو گفته شده که ژن القا کننده ی تومور از پلازمید تی آی توسط دو((نوع))انزیم محدود کننده جدا میشه.چونکه هر وکتوری همواره فقط یک جایگاه تشخیص انزیم برای هر((نوع))محدود کننده داره.
تو ازمون غیرحضوری کانون نوشته که پلازمید تی آی دارای دو جایگاه تشخیص انزیم برای همون یک نوع انزیم محدود کننده ای هست که ژن القای تومورو جدا میکنه.که کاملا گفته ی الگورو نقض میکنن
درنهایت کدوم درسته؟!
تو کتاب هم فقط گفته شده ژن از پلازمید جدا میشه اما واضح نکرده که دوطرف ژن یک جور و توسط یک نوع انزیم برش داده میشه یا توسط دونوع.
که باعث شده اشکان هاشمی این برداشتو کنه که چون همه ی وکتور ها همواره فقط یک جایگاه تشخیص انزیم برای هرنوع محدود کننده داره،پس دونوع محدود کننده باید واسه پلازمید تی آی بکار رفته باشه
و سید حسن میرزایی هم توکانون این برداشتو توسوال خودش کرده که یک نوع انزیم محدود کننده دوتاجایگاه روی این پلازمید داره!
ویرایش توسط Heisenberg1997 : 11 آبان 1396 در ساعت 17:49
خب دوستان من دوباره رفتم یه نگاه انداختم...
این چیزایی که استنباط کردم هست.
اگه جایی مشکل هست بگین حلش کنیم تا قبل آزمون و کنکور ، والا سر جلسه باید با خودمون درگیر باشیم :
اولا که شکل و متن کتاب باهم نمیخونه !!!
در مورد انقباض بطن ها چیزی که مشخصه اینکه از r دقیقا شروع میشه.
ولی چیزی که من با توجه با شکل کتاب ( انقباض از r ) و متن کتاب ( انقباض بطن کمی بعد qrs است ) فهمیدم اینکه در زمانی که موج داره پخش میشه همونطور که میدونین با توجه به متن کتاب تحریکی که به گره دهلیزی بطنی میرسد به الیاف گرهی موجود در دیواره دو بطن منتقل میشود و از این راه به نوک بطن و سراسر بافت گرهی و در آخر به ماهیچه میوکارد میرسد.
حالا من استدلالم اینکه این موج تا s ادامه داره ، ولی هنوز به اخرین سلول بطن نرسیده که همشون باهم فشار وارد کنن.
یعنی از انقباضی که از r شروع میشه برای همه سلولهای بطن نیست.
ما میدونیم که اول پیام و بعد حرکت . ولی اگه اینجوری باشه مثلا سلول اول بطن باید وایسه تا این پیام به آخر برسه بعد تازه شروع کنه به انقباض.
فاصله بین qrs فاصلهای هست که دیگه موج کامل پخش میشه. پس میشه گفت تا r به یه سری سلولها رفته و بعد تا s کلش رو در بر گرفته...
حالا اگه این مدلی توجیه کنیم همه چی درست در میاد.
از این لحاظ که انقباض یه سری سلولها در بطن در r آغاز میشه . فشار خون یواش یواش میره بالا تا وقتی که s رسم میشه. به محض اینکه s اوکی میشه دیگه کل سلولها بهشون پیام رسیده و انقباض همهی سلولها باهم انجام میشه ، با اینکار فشار خون بیشتر میشه و باعث میشه دریچههای دهلیزی-بطنی بسته بشن...
در کل جمع بندی اینطوریه :
موج qr باعث میشه یه سری از سلولها منقبض بشن. انقباض از r شروع میشه. بعد r تا s فشار خون زیاد میشه ، تا اینکه در s همهی سلولها باهم منقبض میشن که باعث میشه دریچههای دلهیزی بطنی بسته بشن.
در کل جدای این حرفا من بازم سوالای کنکورو چک کردم.
هیچ کدومشون ابهام نداشتن. یعنی کاملا واضح بود و میشد تشخیص داد .
این اختلاف نظرها فقط در ایکیو و خیلی سبز و ایناست.
البته تو این یه مورد خود کتابم مثه اینکه سوتی بزرگی داده تقریبا !
این اختلاف نظرها هم به همین خاطره.
یکی میاد شکل کتاب رو مد نظر قرار میده ، یکی دیگه متن کتاب رو.
ولی خب در اکثر مواقع متن رو بیشتر مد نظر قرار میدن !
متن هم میگه انقباض با کمی بعد s شروع میشه !
در مورد اون قضیه انبساط دریافت گفته :
در زمانی که سیستول بطن آغاز میشود دهلیزها منبسط میشوند و خون سیاهرگها وارد دهلیز میشود.
بعدش در مورد موج t توضیح داده که موقع رسم t دهلیزها منبسط هستند و بعد از موج t بطنها شزوع به انبساط میکنند .
بعدش گفته که در شروع استراحت عمومی بطنها شروع به انبساط ( دیاستول ) میکنند !
داخل پرانتز رو خود دریافت گذاشته !
نتیجهای که من گرفتم اینکه با شروع دیاستول هر کدوم از حفرات ( نه هرجا که دیاستول باشه ) شروع به انبساط میکنند ، ولی تا یه حدی منبسط میشن.
مثلا همونطور که دیدین موقع رسم t دهلیزها منبسطاند ، این یعنی دیگه از این بیشتر قرار نیست منبسط بشوند.
ولی صرفا اگه شروع انبساط رو مد نظرتون بود با شروع دیاستول هر کدوم انبساطشون هم شروع میشه !
در مورد اون قضیه که در مورد بطنها فرمودین که در اوج انقباض بعدش منبسط میشود میشه گفت این قرضیه اشتباهه.
چون که درسته که انقباضشون کم میشه ، ولی هنوز منقبض هستند و فقط از اون شدت انقباض کم شده و به حد معمولی هنوز نرسیده.
ویرایش توسط Hossein.A : 11 آبان 1396 در ساعت 18:35
slm
ye chiz kheyli gijam karde
aya mom ya hamon kotin polymer hesab mishe ya na
ostadam mige na ketab darsi eshtebah neveshte![]()
مومها پلمیر اسیدهای چرب طویلاند.
دیگه واضحتر از این وجود نداره ! سوال کنکور رو شما اشتباه جواب بدین دبیرتون میاد براتون درصدتون رو پس بگیره !؟
ایکیو این حرف رو زده.
دریافت هم دقیقا تاکید کرده :
نوشته : فقط مومها ( کوتین ) پلیمر هستند.
زیرشم لیست ۴ تا از درشت مولکولهای زیستی که به صورت پلیمر هستند رو اورده که کوتین هم جزوشون هست !
midonid gofte 10 ta be bala polimer hesab mishe ba onke mom faghat az alkol va aside charb tashkil shode va hata safheye2 zist1 ham esme ono nayavorde man khodamam fekr mikardam polymer hast ama hamon jomle ketab ke kotin ro be onvane polymer moarefi karde ro neshon dad va goft yeki azsotie kheyli bozorge ketabe
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 91 مهمان)