you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
گزینه 1ش که واضحانه نادرسته چون قارچ ها در تقسیم میوز یا میتوز طبق کتاب پوشش هسته از بین نمیره پس همه یوکاریوت ها اشتباهه
گزینه 2 کاملا از نظر گزینه درسته چون توی مرحله s قبل از اغاز پروفاز یک هستش کرومزوم همانند سازی میکنه اما مشکل این گزینه اینه که همه سلولهای یوکاریوتی میوز ندارن پس پروفاز یکی هم در کار نیست
گزینه 4 هم غلطه اولا یوکاریوتی غشای سلول فرورفتگی فقط در سلولهای فاقد دیواره سخت با تشکیل کمربند پروتینی هست ولی با وزیکول فرورفتگی نداریم بلکه غشا و دیواره از همین وزیکول تشکیل میشهدیواره از وزیکول ها در ثانی همه سلول ها حتی به فرض درست بودن فرورفتگی غشا سیتوکینز ندارن مثل ماهیچه ها
گزینه 3 هم به نظر من طبق مطالب کتاب اشتباهه چون تو کتاب چیزی نگفته که توی ابتدای تقسیم سلول رشته ها به دوک متصل میشن و عملا این را توی متافاز مطرح کرده ولی در واقع این درسته و رشته های دوک هنگام تشکیل شدن به کرومزوم ها هم وصل میشن
در کل اینه دیگه کنکوره و یکسری طراح که حتی کتاب را هم قبول ندارن
این نوع سوالها بهترین روشش رد گزینه هستش
and then
THEY WOULD FEAR YOU
ویرایش توسط N a v i d : 06 آذر 1393 در ساعت 00:49
ویرایش توسط rezagmi : 06 آذر 1393 در ساعت 00:43
آقا این سوال اشتباهه (اما خوب عمرا آقایون طراح که قبول ندارن)
اوایل تقسیم سلولی یعنی ابتدای پروفاز و این را همه قبول دارن مگه نه؟
خوب گفته توی اوایل تقسیم سولی یعنی پروفاز رشته های دوک به کرومزوم ها میچسبن
در صورتی که این به کل اشتباهه (غیر از اینکه در کتاب گفته نشده اصلا چنین چیزی)
بین مرحله پروفاز و متافاز یک مرحله ای هست به نام پرومتافاز که بعد پروفاز اتفاق میفته و قبل از متافاز (این مرحله اصلا جز تقسیم بندی های اصلی حساب نمیشه ها و کماکان میتوز همون 4 مرحله هست) اما نکته اینه که اتصال رشته دوک به کرومزوم (سانترومر) در این مرحله اتفاق میفته و این اصلا و ابدا به این معنی نیست که در اوایل تقسیم سلولی رشته های دوک به کرومزوم متصل میشن
پرومتافاز
پرومتافاز اغلب خلاصه میشود به ادامهی پروفاز و تکهی اولیهی متافاز. نا بودی غشاء هستهای نشانهای از شروع این مرحله است. با عدم وجود غشای هسته، میکروتوبولها یا الیاف دراز و باریک به فضای هستهای حمله میکنند؛ که این کار به «میتوز باز» اشاره دارد و تنها در موجودات چند سلولی مشاهده شده است. در نتیجه، پروتئین به سانترومرها اضافه شده و کینهتوکورها [بخشی روی کروموزوم است که به صورت مکانیکی به الیاف دوک متصل میشود] را به وجود میآورند، که به نوبه خود توسط میکروتوبولها [یا ریز (میکرو یعنی ریز و توبول یعنی لوله) لوله های میکروسکوپی هستند که از نوعی پروتئین به نام توبولین ساخته شده اند] اتصال یافتهاند. سپس کروموزوم شروع به پیش روی به سوی سانترومر کرده تا دوک میتوزی را تشکیل دهد.
این عکس از منبعی نوشته شده که کتابهای درسی ازش ترجمه و نوشته شدن:
![]()
and then
THEY WOULD FEAR YOU
باکتریهایی که مواد نفتی و شیمیایی رو متابولیزه میکنند چه نوع باکتریای هستند؟
and then
THEY WOULD FEAR YOU
با سلام
یک dna خطی با 100 نوکلئوتید همانندسازی انجام می دهد در dna های دختر در مجموع چند پیوند قند فسفات بیشتر از dna اولیه وجود دارد؟؟؟
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
and then
THEY WOULD FEAR YOU
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
and then
THEY WOULD FEAR YOU
ویرایش توسط N a v i d : 09 آذر 1393 در ساعت 21:16
در فرایند ترجمه هر .... که از جایگـاه .... خارج میشود . حتما به جایگاه .... وارد میشود.
آنتی کدونی -a-p
انتی کدونی -p-a
کدونی -p-a
کدونی - a-p
-----------------
جواب رو میدونم ... گزینه ها رو تشریح کنیـد ... به خصوص 3و 4
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
در حال حاضر 1489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1489 مهمان)