.اگر هیستامین ترشح شود=حساسیت زاست؟واگر آزاد شود حساسیت زا نیست؟چرا میگن تولیدهیستامین حساسیت زا مخصوص بازوفیل هاست مگه در آزاد شدن آن از ماستوسیست ها عوارضی مثل خارش..قرمزی و....ایجادنمیشود؟
2.هرگلبولی که در دفاع اختصاصی شرکت ندارد گیرنده ی آنتی ژنی ندارد؟
3.پادتن در مایعات درون سلول وجوددارد؟
4.این جمله ناقصه دیگه؟لنفوسیت های Bدر گره لنفی وTها در خون ولنف با آنتی ژن برخورد کرده وفعال میشوند؟
5.باتوجه به شکل ص13 زیس3 لنفوسیت های Bمیتوانند مثل خودشان رابسازند امااز نظر انواع گیرده ی آنتی ژنی این سلولهای جدید متفاووت اند؟
6.ما ریبولوز دی فسفات داشتیم؟الگو4ص178س460
7.آنزیم روبیسکو در هر سلول کلروپلاست داری فعالیت نمیکند بلکه در جایی فعالیت میکند که در آن تنفس نوری یا چرخه ی کالوین صورت بگیرد؟
8میشه اینم گفت:روبیسکو در داخل هر کلروپلاستی وجود دارد اما در همه ی آنها فعالیت نمیکند؟
9.خارج94هس.از 1و2کدومه مثل اینکه در کلید اولیه 2بوده
10.پروکاریوت هتروتروف جاندارنیس؟
11.ویروسها کلا atpتولید نمیکنن؟
باتشکر ویژه از پاسخگوییتون![]()
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
سلام.
آنزیم های برون سلولی فقط شامل آنزیم های دستگاه گوارش میشن که در معده و روده ترشح میشن!؟ دیگه شامل آنزیم دیگه ای نمیشن؟
من فکر میکنم اینطوری باشه. چون کتاب زیست 1 گفته سایر آنزیم ها درون سلولی هستند
یعنی هر آنزیمی غیر از آنزیم هایی که در معده و روده ترشح میشن درون سلولی هستند؟ مثلا کاتالاز رو جایی ندیدم که کتاب گفته باشه درون سلولیه ، باید خودمون نتیجه میگرفتیم که چون جزء آنزیم های معده و روده نیست درون سلولیه..
اقا من در حد توانم جواب میدم. بالاخره جواب دادن ب سوالای "پاسخگو و راهنما" کار هر کسی نیست.
1-نمیدونم
2-در انتروزوئید های سرخس و خزه حرکت فقط حرکت دیده میشه (در بین سلول ها جنسی) ک تاکتیکیه و حرکت تاکتیکی حرکتیست فعال!
3-این احتمالا براساس شکل صفحه 189 زیست2 شماره 4
4- 1) خودت گفتی: بازوفیل 2)اشاره به گلیکولیز ک در همه سلول های زنده هست. 3) این بنظرم غلطه مگه بازوفیل دیاپدز داره؟؟نمیدونم چرا ص
5-در همه جمعیت های طبیعی عواملی ک تعادل رو بهم میزنند فعالند پس فراوانی الل ها تغییر میکنه.
سلام
آنزیم ها با توجه به محل فعالیتشون درون یا برون سلولی اند.
کاتالاز درون اندامک پر اکسی زوم فعالیت میکنه پس درون سلولی هستش.
آنزیم لیزوزیم گوارشی نیست بلکه دفاعیه اما در موکوز ترشح شده از سلول ها یا اشک چشم و یا عرق بدن فعالیت میکنه و برون سلولیه.
آنزیم پتیالین از غدد معده یا روده ترشح نمیشه بلکه از غدد بزاقی دهان ترشح میشه و گوارشی و برون سلولیه.
1 رو که نفهمیدم
2 اعوزینوفیل و نوتروفیل و مونوسیت توی غیر اختصاصی شرکت دارن که کتاب هم نگفته گیرنده دارن
3 پادتن میتونه هنگامیکه داره ترشح میشه (یعنی مثلا پلاسموسیت که پادتن رو تو آندوپلاسمی زبر ساخت و میخاد ترشح کنه)میشه گفت اینجا توی سیتوپلاسم و مایع بین سلولی وجود داره
4 لنفوسیت b فقط تو گره لنفی نیست
5 نمیدونم
بقیه ش هم بالای دیپلم ه هنوز به این سطح نرسیدم
شرمنده
زیست پیش رو تو تابستون با درسنامه الگو بخونم همه چی توش هست؟
یا حتما کتاب بخونم؟
آخه الان کتاب پیش ندارم که![]()
ممنون. فکر کنم شما منظورتون این باشه:
هر آنزیمی که درون دستگاه گوارش است حتما برون سلولی نیست
ولی من میخواستم در مورد درستی این گزاره مطمئن بشم:
هر آنزیمی که برون سلولی است حتما مربوط به دستگاه گوارش است.
که فکر میکنم با توجه به پست ali گزاره ی من غلطه.
ممنون داداش. فقط این پراکسی زوم و اینها مال کتاب چه سالی و چه فصلیه؟؟
من تازه نشستم زیست بخونم. تغییر رشته ای هستم. از زیست 1 شروع کردم. اینایی که گفتی رو هیچکدومشونو بلد نیستم![]()
پیک های شیمیایی دستگاه عصبی همواره عمل سریع دارند ص/غ
همواره رابطه دستگاه درون ریز با خون 2 طرفه است ص/غ
تو اگو گزاره اول صحیح و گزاره دوم صحیحه
ولی ب نظرم اولیه غلطه
ویرایش توسط anis79 : 07 تیر 1396 در ساعت 13:50
در حال حاضر 127 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 127 مهمان)