X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1165 از 1912 نخستنخست ... 1065115511641165116611751265 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 17,461 به 17,475 از 28680
    1. Top | #17461
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sir6 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      چندتا سوال از آزمون سنجش اخیر دارم

1-آیا میوگلوبین تو ماهیچه های انسانی هم وجود داره؟ قابل تعمیم به بقیه ی مهره داران هم هست؟ یعنی میشه گفت تمام مهره داران چون بافت ماهیچه ای دارن پس میوگلوبین هم دارن؟

2-سنجش گفته میزان اوره در سرخرگ وابران کمتر از خون سیاهرگ اطراف نورون هست و درست گرفته
      خب ماکه میدونیم اوره فقط تو لوله جمع کننده ادرار بازجذب میشه
      از طرفی طبق شکل کتاب سیاهرگ اطراف نورون تا لوله جمع کننده ادرار ادامه نداره (اصلا لوله جمع کننده جزو نفرون نیست که به سیاهرگ اطرافش بگیم سیاهرگ اطراف نفرون) پس چطور این گزینه درسته؟(هرچند با ردگزینه هم میشد جواب داد ولی باید گزینه ی درست هم با یه منطقی بشه درست گرفت)

3-چرا این جمله که "حرکت خون در رگ های باریک تر به فشار نسبتا کمتری نیاز دارد"غلطه؟

پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم
      در مورد سوال دومتون:
      در گلومرول تراوش صورت میگیره بنابراین میزان اوره در سرخرگ وابران کمترین مقدار رو داره.از طرفی اوره در لوله جمع کننده ادرار بازجذب میشه.بازجذب یعنی ورود دوباره مواد از نفرون و لوله جمع کننده ادرار به خون.بنابراین اوره پس از باز جذب به انتهای سیاهرگی شبکه مویرگی بر می گرده بنابراین میزان اوره در اون افزایش می یابد.

2. Top | #17462
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azam1011 نمایش پست ها
      بچه ها شکل و مقياس هاي چرخه کالوين توفصل هشت پيش بالاخره براي يکبارچرخه کالوينه ياسه بار!!؟
      مربوط به سه چرخه کالوین هست اما توجه کنید که این سه چرخه همزمان و در راستای هم شروع میشن به عبارتی در ابتدا سه مولکول co2 همزمان وارد چرخه کالوین می شوند.

3. Top | #17463
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza7516 نمایش پست ها
      مربوط به سه چرخه کالوین هست اما توجه کنید که این سه چرخه همزمان و در راستای هم شروع میشن به عبارتی در ابتدا سه مولکول co2 همزمان وارد چرخه کالوین می شوند.
      Ok.Thanks

4. Top | #17464
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در مورد سوال دومتون:
      در گلومرول تراوش صورت میگیره بنابراین میزان اوره در سرخرگ وابران کمترین مقدار رو داره.از طرفی اوره در لوله جمع کننده ادرار بازجذب میشه.بازجذب یعنی ورود دوباره مواد از نفرون و لوله جمع کننده ادرار به خون.بنابراین اوره پس از باز جذب به انتهای سیاهرگی شبکه مویرگی بر می گرده بنابراین میزان اوره در اون افزایش می یابد.
      ممنون
      رفع ابهام شد
      نظرتون رو درمورد سوال 3 هم میشه بگید

5. Top | #17465
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ...

6. Top | #17466
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ممنون
      رفع ابهام شد
      نظرتون رو درمورد سوال 3 هم میشه بگید
      در مورد عبارت سوم باید یه مقدار مفاهیم بیشتری رو عرض کنم:مقدار خون عبوری در واحد زمان از هر قسمت از سیستم گردش خون باید مقدار ثابتی باشه.در رگ های باریک تر برای اینکه میزان جریان خون در واحد زمان ثابت بمونه،چون که مقطع رگ تنگ تر شده و مقاومت در برابر عبور خون بیشتر شده بنابراین باید اختلاف فشار در دو انتهای رگ افزایش پیدا کنه تا اثر افزایش مقاومت بر میزان جریان خون بدلیل تنگ شدن به حداقل برسه.

7. Top | #17467
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در مورد عبارت سوم باید یه مقدار مفاهیم بیشتری رو عرض کنم:مقدار خون عبوری در واحد زمان از هر قسمت از سیستم گردش خون باید مقدار ثابتی باشه.در رگ های باریک تر برای اینکه میزان جریان خون در واحد زمان ثابت بمونه،چون که مقطع رگ تنگ تر شده و مقاومت در برابر عبور خون بیشتر شده بنابراین باید اختلاف فشار در دو انتهای رگ افزایش پیدا کنه تا اثر افزایش مقاومت بر میزان جریان خون بدلیل تنگ شدن به حداقل برسه.
      ممنون
      ولی اینطور که من متوجه شدم طبق این مطالبی که شما گفتید سرعت خون مویرگی باید بیشتر از سرخرگ باشه
      ولی طبق کتاب سرعت خون مویرگ حدود نیم سانتی متر بر ثانیه و سرعت خون در آئورت حدود 30 سانتی متر بر ثانیه هست
      در اینصورت خونی که از آئورت در واحد زمان عبور میکنه فوق العاده بیشتر از اون مویرگه
      چون هم سرعت عبور بیشتره و هم سطح مقطع بیشتر

8. Top | #17468
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      یه پدر آمرزیده ای به من صاف و پوست کنده بگه که از کجای کتاب استنباط کردن که کورتیزول-آلدسترون-پروژسترون-استروژن-تستوسترون،استروئیدی هستن
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

9. Top | #17469
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ممنون
      ولی اینطور که من متوجه شدم طبق این مطالبی که شما گفتید سرعت خون مویرگی باید بیشتر از سرخرگ باشه
      ولی طبق کتاب سرعت خون مویرگ حدود نیم سانتی متر بر ثانیه و سرعت خون در آئورت حدود 30 سانتی متر بر ثانیه هست
      در اینصورت خونی که از آئورت در واحد زمان عبور میکنه فوق العاده بیشتر از اون مویرگه
      در مبحث فیزیولوژی گردش خون،مباحث فیزیکی مرتبط با گردش خون بیان میشن که دارای فاکتورهای مختلف و روابط فیزیکی مختلف هست که باید برای اینکه در مورد هر کدوم از ویژگی های فیزیکی گردش خون اظهار نظر کنیم باید اون فاکتورهای مختلف رو هم در نظر بگیریم.پس فقط چیزی رو که در بالا عرض کردم رو برای توجیه همون عبارت قبول کنید و سرعت جریان خون رو هم مطابق آنچه که در کتاب درسی هست در نظر بگیرید چون در غیر اینصورت برای توجیه این مسئله باید روابط فیزیکی رو که فراتر از چهارچوب دبیرستان هست رو باز کنم.

10. Top | #17470
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جواب کدومه؟!

11. Top | #17471
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.k.h نمایش پست ها
      سلام
      یه پدر آمرزیده ای به من صاف و پوست کنده بگه که از کجای کتاب استنباط کردن که کورتیزول-آلدسترون-پروژسترون-استروژن-تستوسترون،استروئیدی هستن
      دوتای اول که تو جدول هورمون ها نوشته..." کورتیزول و هورمون های استروییدی دیگه" خب از بخش قشری همش ما دوتا هوررمون داریم

بعدم سال دوم تو فصل اول گفته هورمون های جنسی از استرویید هستند مستقیم نگفته ولی گفته اما تو ص 240 سوم قشنگ گفته استروژون و....

واقعا سوالت بود؟

12. Top | #17472
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ممنون
      سلام ، بطور کلی هر چقدر قطر رگ کمتر باشه فشار خون تو اون رگ بیشتر هست ، فشار خون نیرویی هست که خون به دیواره ی داخلی رگ ها وارد میکنه و نیرو به سطح مقطع هم بستگی داره ، همین عاملی هست که فشار ابتدای مویرگ ها به 25 میلی متر جیوه میرسه در حالی که فشار متوسط داخل رگ ها 8 میلی متر جیوه هست ، البته داخل بدن استثنا هایی هم داریم ولی بطور کلی مثل سوالی که شما پرسیدین این توضیح صادق هست

13. Top | #17473
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azam1011 نمایش پست ها
      جواب کدومه؟!
      گزینه 4..بقیه اتوتروف هستن و قطعا چرخه کالوین رو دارن حالا یا اندامک یا غشا... اما نیتروزوموناس هترتروف و انرژیش از مواد الی و گوگردیه

14. Top | #17474
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شبکه سارکوپلاسمی فقط واس ماهیچه اسکلتی استفاده میشه ؟

15. Top | #17475
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amsterdam نمایش پست ها
      شبکه سارکوپلاسمی فقط واس ماهیچه اسکلتی استفاده میشه ؟
      در ماهیچه های صاف و مخطط هست

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن